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Restaurants près de Holy Land USA

Prix
Type de cuisine (20 sur 66)

175 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Diorio's Restaurant and Bar
4.7
Exceptionnel(616)
Prix : cher
• Italienne • Waterbury
Réservé 11 fois aujourd'hui
L'histoire légendaire du Diorio Restaurant a commencé au début des années 1920. L'ancien Rocco Diorio proposait une nourriture traditionnelle et de nombreux souvenirs durables pour la plupart des personnes dans les environs de Waterbury. Le restaurant a été fermé en 1980 et rouvert en 1991 après la restauration totale pour revenir à sa splendeur d'origine. La légende continue, le nouvel établissement restant fidèle à ces souvenirs attachants. Le bar en marbre d'origine, les grandes banquettes en acajou, le plafond en étain et les miroirs gravés à l'acide les plus impressionnants, montrant l'histoire de Waterbury, ont été conservés. L'établissement possède une salle à manger privée pour des réunions d'entreprise ou des événements privés. Le Diorio Restaurant a une nouvelle fois acquis la réputation d'établissement le plus raffiné de Waterbury.
Photo du restaurant The Station Restaurant
4.5
Génial(421)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Waterbury
Réservé 3 fois aujourd'hui
The well-known Train Station now THE STATION RESTAURANT, featuring Mediterranean and American cuisine, the owners local attorney CARLOS SANTOS and restaurateur JIM PERZHILLA renovated the old train station and turned to nice restaurant for local community and surrounding areas. Menu specialties include fresh meats , chicken, pasta, seafood, veal’s , chops, desserts. The restaurant has a large patio and bar area with extensive wine list and sociable bar !!!!
Photo du restaurant New Mill Restaurant
4.8
Exceptionnel(1840)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Southington
Réservé 29 fois aujourd'hui
Situé à Plantsville, l'ancien restaurant Old Mill est désormais devenu le New Mill, réputé pour les talents culinaires de son nouveau chef Bob Martucci. Cet ancien moulin à cidre datant de 1737 a été l'un des établissements les plus prisés du Connecticut pendant de nombreuses années, avant d'être entièrement rénové par ses propriétaires, Chris et Michelle Calvanese. Il propose des spécialités comme des fruits de mer frais, un bar de crudités, des steaks de bœuf Angus « chop house » ainsi que des pâtes et des desserts maison. Une vaste carte des vins et un grand bar propice aux conversations complètent l'offre de ce restaurant.
Photo du restaurant Uncommon Grill
4.5
Génial(70)
Prix : raisonnable
• Américaine • Watertown
Réservé 9 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Photo du restaurant Ideal Tavern
4.7
Exceptionnel(675)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Southington
Réservé 12 fois aujourd'hui
Ideal Tavern est un gastropub charmant et rustic, qui propose une nouvelle cuisine américaine classique, des cocktails artisanales et une bonne sélection de bières.
Photo du restaurant Echo Craft Kitchen - Watertown
4.6
Exceptionnel(114)
Prix : raisonnable
• Américaine • Watertown
Réservé 2 fois aujourd'hui
Echo Craft Kitchen offers delicious food served in multiple dining areas and craft cocktails served at our prohibition style bar. A building constructed in the 1700’s has been completely renovated to provide each customer with a memorable dining experience.
Photo du restaurant Butcher Bros Steakhouse - Cheshire
4.6
Exceptionnel(106)
Prix : très cher
• Grillade • Cheshire
Réservé 1 fois aujourd'hui
Four talented and passionate brothers from Montenegro are proud to welcome you to their newest restaurant: Butcher Bros Steakhouse! At Butcher Bros, all of the dry-aging is done in an aging box located right within the walls of their restaurant. This ensures each cut of meat is dried to perfection. This promise of perfection carries through with each dish they create--a menu curated of meals that will undoubtedly make you come back for more.Since 1992, Celebrity Chef Dino Redzic has added his culinary expertise to the NYC hospitality industry and beyond. Alongside Chef Dino you’ll find his brothers, Exec. Chef Jerry Sinanovic and Tony Redzic. Just like Dino, Jerry and Tony have both devoted their lives to the industry. Each brother has devoted himself fully to not only delivering the highest quality of cuisine, but the best overall dining experience one can have.We hope to see you soon!
Photo du restaurant Market Place Kitchen and Bar
4.7
Exceptionnel(96)
Prix : raisonnable
• Américaine • Woodbury
Réservé 1 fois aujourd'hui
Welcome to Market Place Kitchen & Bar! We are a new Modern American Restaurant in the heart of Woodbury, CT, we are run by Executive Chef Matt DeLongis. We celebrate and encourage local, organic and sustainably harvested food and spirits. The interior of our space is compiled of sustainable and local materials, utilizing beautiful 300 year old barn wood from the Gurski Farm in Brookfield, CT. For three years in a row we were named Best Farm To Table Restaurant by the readers of the Waterbury Observer! We look forward to you trying our inventive, seasonally inspired cuisine and cocktails. Eat sustainably, live well, and enjoy your experience at Marketplace!
Photo du restaurant Arethusa al Tavolo
4.9
Exceptionnel(3457)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Bantam
Réservé 34 fois aujourd'hui
Situé dans la ville pittoresque de Bantam (dans le Connecticut), au cœur du comté pittoresque de Litchfield, l'Arethusa al Tavolo propose un menu innovant dont les produits proviennent directement de l'Arethusa Dairy Farm. La cuisine du chef Dan Magill est bonne et moderne. Elle est élaborée à partir d'ingrédients de la ferme sélectionnés quotidiennement, ainsi que de produits frais. Découvrez les plats modernes de ce restaurant du nord-ouest du Connecticut. L'établissement se réjouit de votre venue.
Photo du restaurant The Local 63 - Watertown
4.8
Exceptionnel(3)
Prix : raisonnable
• Américaine • Watertown
We are The Local Sixty-Three! Our family-owned restaurant is focused on sustainable, seasonal, and local ingredients - dedicated to sourcing from nearby breweries, distilleries, farms, and mongers.Our atmosphere is relaxing, and our staff will not fail to charm you. Most of our employees have been with us since we opened, and they absolutely make this place what it is today. We enjoy food and hospitality, and it shows.We are, as much as possible, a scratch kitchen, including making our own soups, sauces, dressings, mayos, syrups, pickles, and our killer Japanese Milk Bread. We also have many vegetarian and vegan options, as well as dairy and gluten-free options as well. And our cocktails are awesome (N/A included!)We offer dine-in, take-out, and delivery, and we can also host private parties and provide catering.Come celebrate with us, or just come hang at the bar and grab a snack, a local craft beer or cocktail. We look forward to seeing you soon!
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