Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. San Antonio

Restaurants près de History And Traditions Museum

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

92 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Red Lobster - San Antonio - SW Loop 410
4.1
Excellent(6)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Medical Center
Elevate your day at Red Lobster, where fun meets fancy and every meal is a celebration. Whether you’re marking a special occasion or treating yourself or your crew, Red Lobster is the perfect place to enjoy all your seafood favorites. Dive into our signature shrimp, wild caught lobster and crab, and more. Plus, a variety of fish and popular non-seafood items like our Cajun Chicken Linguini Alfredo. Looking for a showstopper? Create Your Own Ultimate Feast or select a Live Maine Lobster straight from the tank. Or explore our Daily Deals with a different special available each weekday at a price you’ll love. Toast the day with Signature Cocktails including Lobster Punch and Main Deck Margarita Flights to make any moment feel festive. You won’t want to miss our newest menu items or special promotions like Lobsterfest and Crabfest. Reserve online today. Group Dining, To Go, or Catering options. For parties of 11+, please call.
Photo du restaurant Chart House Restaurant - Tower of the Americas
4.5
Génial(16456)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Centre-ville
Réservé 213 fois aujourd'hui
Situé dans la Tower of the Americas, le symbole historique de San Antonio depuis 1968, le Chart House est légendaire pour ses fruits de mer de première qualité, ses succulents steaks et ses desserts décadents. Profitez d'une cuisine formidable, de vues spectaculaires et d'un service exceptionnel, tout en admirant la ville depuis les hauteurs. Un cocktail dans le décor sophistiqué du Bar 601 saura vous détendre. Pour vous rendre, prenez la route 281 direction sud (l'Interstate 37 Sud), sortie 140B (Cesar Chavez). Tournez à droite aux feux de circulation, puis tournez à droite dans le stationnement de la Tower of the Americas. Du centre-ville : par la rue East Market, tournez à droite sur la rue Alamo, puis tournez à gauche sur Cesar Chavez, puis à gauche dans le stationnement. En provenance de l'Interstate 10E, prenez la sortie 155B (Cesar Chavez).Continuez tout droit aux feux de circulation de la rue Alamo, puis tournez à gauche dans le stationnement. En provenance de l'Interstate 10W, prenez la sortie 574 (Interstate 37/35, 281N), puis la sortie 140B (Cesar Chavez). Tournez à gauche aux feux de circulation, passez sous le viaduc et continuez aux feux de circulation, puis tournez à droite dans le stationnement.
Photo du restaurant Bohanan's Prime Steaks and Seafood
4.8
Exceptionnel(8199)
Prix : très cher
• Grillade • Centre-ville
Réservé 50 fois aujourd'hui
La renommée du Bohanan repose sur le bœuf sublimement tendre grillé sur du bois d'acacia parfumé. Vous pourrez savourer du délicieux bœuf Akaushi, les copieuses coupes personnalisées du chef et propriétaire Mark Bohanan de bœuf maturé nourri au maïs, de succulents fruits de mer frais du jour et des desserts spectaculairement flambés sous vos yeux. Vous pourrez commencer par un cocktail classique au bar du premier étage du Bohanan, puis rejoindre le rez-de-chaussée pour savourer le meilleur steak de votre vie. Le restaurant est situé dans un bâtiment historique du centre-ville de San Antonio, à un pâté de maisons de la promenade River Walk. Il a reçu quatre diamants AAA et le Best of Award of Excellence du Wine Spectator.
Photo du restaurant Domingo Restaurante
4.4
Génial(750)
Prix : cher
• Mexicaine/Américaine régionale (Sud-Ouest) • Centre-ville
Réservé 76 fois aujourd'hui
Join us in our open-air restaurant on the Historic San Antonio River Walk with a natural ambiance where curated contemporary art intersects with a historical setting. Domingo's menus offer the flavors of South Texas and an agave-forward beverage program celebrating the culture of San Antonio with modern culinary flair.
Photo du restaurant Brasserie Mon Chou Chou
4.8
Exceptionnel(3343)
Prix : raisonnable
• Française • Centre-ville
Réservé 61 fois aujourd'hui
Brasserie Mon Chou Chou is a vibrant place, bustling with energy and celebrated food prepared in a French style, with free-flowing drinks and people connecting over the every day and the special. We feature quintessential French comfort food that showcases simple, earthy, flavorful dishes from regions throughout France. Brasserie Mon Chou Chou is located in the Pearl district near the entrance of the hotel Emma at 312 Pearl Parkway Building 2, Suite 2104, in the space formerly occupied by The Culinary Institute of America's Nao. "Mon Chou Chou" is an affectionate French nickname given to a person who is special to you. Usually a person of unmatched care, love, and beauty who makes your world "go round".
Photo du restaurant Dean's Steak & Seafood
4.6
Exceptionnel(150)
Prix : très cher
• Steak • Centre-ville
Réservé 51 fois aujourd'hui
Embrace the unique and step into the old school at Dean’s Steak & Seafood. Adapted into a historic 19th-century schoolhouse, this classic steakhouse and bar offers an elevated menu of prime steaks, A5 Japanese and Texas wagyu, and top-quality seafood. Simply put, this one-of-a-kind steakhouse is unlike anything else in the city.If you're looking for an elevated bar experience, visit The Study at Dean's. This intimate speakeasy bar is a cocktail aficionado’s haven, ideal for those who appreciate higher touch ingredients, presentation, and ambiance. Linger over high-end cocktails and small bites in a charming atmosphere with raised banquettes, brass details, and a dedicated outdoor patio shaded under century-old live oak trees - this is the educated choice for a place to connect and unwind.
Photo du restaurant Ladino
4.8
Exceptionnel(952)
Prix : cher
• Méditerranée • Centre-ville
Réservé 73 fois aujourd'hui
Located in the Historic Pearl, Ladino is a modern Mediterranean grill house celebrating all the cultures and cuisines of the Mediterranean region. Ladino features fresh-made pita from a wood-burning oven, an abundance of dips and small plates, and entrees from the 'mangal' - regional specialties cooked on a live-fire, charcoal grill. Desserts are inspired by the sweet and savory staples of the region with a modern touch, and the beverage program highlights the area's wines and spirits.
Photo du restaurant Tenfold Rooftop
4.5
Génial(67)
Prix : cher
• Internationale • Centre-ville
Réservé 36 fois aujourd'hui
One of San Antonio’s most distinguished open-air venues, Tenfold Rooftop has garnered quite the buzz as an upcoming luxury, year-round locale—where every statement it makes packs 10x the punch. The bar’s playful cocktail list highlights tequila and mezcal, offering drinks that range from boozy to frozen to refreshing. Embark on a culinary adventure with Tenfold's exclusive '10x Tour'—a prix fixe menu featuring 10 chef-selected dishes from 10 different regions around the world. This curated experience promises to elevate your dining journey, making it 10x better than the rest.
Photo du restaurant Best Quality Daughter
4.8
Exceptionnel(459)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Centre-ville
Réservé 57 fois aujourd'hui
Best Quality Daughter houses a vibrant, chic décor and new, unique Asian-American menu. In 2018, chef Jennifer Hwa Dobbertin, wanting to address the sparsity of Asian-American female chefs in South Texas, developed a new concept through a series of pop-up dinners called Best Quality Daughter with fellow chef Anne Ng and artist Jennifer Ling Datchuk. Today Best Quality Daughter is located in the historic Mueller House at the Pearl Brewery. Curated by chef Jennifer Hwa Dobbertin, Best Quality Daughter's menu takes inspiration from her travels and the comfort food of her youth as a second-generation Chinese-American.
Photo du restaurant Carriqui
4.8
Exceptionnel(676)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Centre-ville
Réservé 39 fois aujourd'hui
COOKING WITH FIRE, SOUTH TEXAS STYLE Carriqui celebrates the South Texas tradition of drawing flavor from fire. Inspired by the flight path of our namesake bird, our menus feature regional favorites from the Rio Grande Valley, Texas coast, and the Hill Country. Nearly every dish is touched by the glowing embers of our custom-forged pits, smoker, or grill, all fueled by native wood. Along with housemade tortillas, cold margaritas, and warm hospitality, each meal is an opportunity to experience the vibrant food and spirit of our South Texas culture.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable