Welcome to Botto's Italian Line Restaurant, family-owned and operated. We are a fine-dining Italian restaurant featuring traditional pasta, veal, chicken, seafood entrees, mouth-watering USDA Choice steaks, chops, and farm fresh produce. Thank you for considering dining with us. Our restaurant provides three options for seating - a fine dining area, a casual lounge, and an outdoor covered heated patio. If you have a preference for where you would like to dine, please let us know, and we will do our best to accommodate you, based on availability. Our menu includes delectable items such as mini crab cakes, wings, calamari, mussels, and our signature appetizer, Sausage Alla Botto. Our sandwich selection features mouth-watering options such as veal cutlet broccoli rabe, Botto's sausage and peppers, cheese steaks, porkette, and margarita pizza. Additionally, we offer a full top-shelf bar with a wide selection of wines, and craft, domestic, and imported beers.
L'ajout de style de Stephen Starr au Rittenhouse Square rend hommage à la culture de café français. On y sert le déjeuner, le diner et le souper sept jours par semaine. C'est un endroit idéal pour une bouchée rapide ou un repas tranquille. Parc se souvient des brasseries chics de Paris, servant de la cuisine française classique dans un espace de charme. Les banquettes en cuir rouge surmontées d'un verre dépoli procurent un sentiment d'intimité. Des détails tels que des chaises usées en bois, des cadres de peintures et de photos vintage et des anciens luminaires en laiton transportent les invités à travers l'Atlantique. Les portes à la française battantes s'ouvrent sur une terrasse couverte par un auvent rouge foncé parfait pour les repas "en plein air." Les réservations ne sont pas acceptées pour les tables en plein air.
At Di Paolo’s our journey began with our beloved grandparents, Maria & Albert Di Paolo, who humbly opened a family pizzeria and small grocery store known as Italian Kitchen. As the aroma of freshly baked pizzas and the taste of homemade sauce filled the air, they, along with our father, Michael Di Paolo, expanded, adding more seating to accommodate our growing clientele. Before long, the bustling atmosphere and the buzz of the satisfied customers prompted them to evolve into a full-fledged restaurant where families and friends could gather to enjoy well portioned Abruzzese meals and lively conversation, while being entertained with live music throughout the restaurant. What truly sets us apart is our commitment to treating every guest like family. Whether you’re a regular patron or visiting us for the first time, you’ll always be welcomed with open arms and genuine warmth. Come join us at Di Paolo’s, where good food and good company come together to create unforgettable memories.
Au Terrain Garden Café, on célèbre le cycle des saisons, la beauté et la générosité de la terre. Ici, les menus artisanaux font la fierté de l'équipe, qui choisit à la main des produits locaux, des viandes et des produits laitiers à leur apogée de fraîcheur. Ils font en outre affaire avec des agriculteurs de confiance.
Le Terrain Garden Café, connu aussi sous le nom de Styer's Garden Cafe offre une expérience, pas seulement un repas. Vous pourrez dîner dans une serre luxuriante, prendre le brunch sur la terrasse du café ou vivre un souper mémorable sous les étoiles après la fermeture des magasins, du mercredi au samedi. Pour le brunch et le dîner, les convives doivent se préparer à recevoir une bonne dose naturelle de vitamine D dans la serre ensoleillée. Lunettes de soleil et chapeaux sont recommandés. Apportez votre vin. Réservations recommandées.
L'Harry's Savoy Grill propose des côtes de bœuf maturées primées d'Iowa, des pâtes faites maison, un bar à aliments crus et des plats créatifs de fruits de mer frais. Le bar ancien avec des lampes à gaz, des cheminées, des banquettes confortables et la salle à manger dans la cour sont le cadre idéal pour une expérience gastronomique décontractée. La carte des vins a été récompensée par le Wine Spectator et l'Harry's Savoy Grill a été élu « Meilleur Restaurant du Delaware ». Il est bien desservi par l'autoroute I-95, la Route 202 et la Blue Route. L'Harry's Savoy Grill propose une expérience culinaire privée haut de gamme et peut accueillir jusqu'à 300 convives.
Bardea, pronounced: bar-DAY-ah, is the Italian term for "the goddess of food and drink." The stunning, 120-seat restaurant utilizes ingredients from local Delaware Valley farms and purveyors, and features modern interpretations of traditional Italian and Mediterranean dishes. In 2019, Bardea Food & Drink received a semifinalist nomination in the James Beard Foundation's "Best New Restaurant" category.
Aimee Olexy and Stephen Starr's The Love is a bi-level sanctuary features 150 seats, split between the main dining room, sidewalk seating, and an upper-level loft. The restaurant is a spirited and carefree neighborhood café celebrating everyday American cuisine. The menu is crafted around what’s truly seasonal and local, while the beverage program reflects the best of the region. This creative energy is matched by a front-of-house service staff passionate about providing homey hospitality morning, noon and night.