Bata is a restaurant designed to celebrate the best our region has to offer. We cook over a live oak fire, on our custom fabricated hearth. Our menu changes daily. We mill AZ grown grain in house, daily. We focus on whole animal butchery, done in house. We have an extensive fermentation program. Our bar program largely focuses on wines that are organic, biodynamic, and produced with minimal intervention. The cocktail list highlights the best products of the season, with a carefully curated list of spirits from across the globe. We believe that our hospitality is just as important as the food and beverages we put on the table. We do not encourage our restaurant for young children. We do not have any highchairs in house and ask that you please bring your own if it is required. We do not offer any outdoor seating. Private dining, kitchen counter and large party seating available. Email hello@batatucson.com for inquiries.
The Hacienda Del Sol est l’un des meilleurs restaurants d’Arizona, situé dans un cadre magnifique, au pied de la Tucson’s Catalina. Depuis la salle à manger du grill, vous pourrez admirer une vue incroyable sur les montagnes environnantes ainsi que sur la ville. Le personnel saura vous accueillir chaleureusement, avec l’esprit très hospitalier du sud. Vous testerez des plats élaborés à partir d’ingrédients issus du propre potager biologique de l’établissement, ainsi que de la petite production locale. La carte des vins du Grill contient une sélection de plus de 850 vins. Elle a été récompensée à deux reprises par le Wine Enthusiast Magazine, ainsi que par le Wine Spectator durant 16 années consécutives. Le restaurant est équipé d’une charmante terrasse ouverte qui fait office de bar, ainsi que d’une autre donnant sur le jardin, à laquelle est rattaché un petit salon où vous pourrez profiter d’une ambiance très décontractée. Chaque jeudi soir, venez profiter d’une musique jazz en live.Les vendredis et samedis soir sont quant à eux réservés à la musique country, au jazz version latino, ainsi qu’au rock classique. Enfin, vous pourrez venir écouter Marty Kool et sa musique blues tous les dimanches soirs. La salle à manger du Grill vous propose de vous restaurer au son du piano et de la guitare classique sept jours sur sept.
Tito & Pep is a bright venue in midtown Tucson providing exceptional service, quality food and beverage, in a convivial, relaxed atmosphere. We hope to establish ourselves as a true hub, woven into the fabric of one of Tucson's most vibrant areas. The focus of the experience at Tito and Pep is mesquite-fired cuisine, as well as a full-service beverage menu featuring quality beer, wine, & cocktails. Applying over 20 years of experience gained across the U.S. and abroad, Chef & Owner John Martinez draws influence from the multi-cultural history of the region and from his travels, to create a cuisine that is vibrant and delicious.