Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
Major Tom is elevated yet approachable, excellent and at ease, confident and gracious. The food, the room, and the service capture the sophistication and glamour of mid-century New York penthouse life, and you feel instantly at home. We maintain the high standards our guests have come to expect, and we do this while being down-to-earth, lively, playful, quirky, fun, and full of personality.Please note that our phone number is a text-only line and is not equipped to take incoming calls. If you need to cancel or request a change to your reservation please send us a text and we'll reply as soon as we're able.
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
Located in the heart of Calgary's Design District. Bridgette Bar is a chef-driven bar featuring Chef JP Pedhirney's ambitious menu. Lunch, happy hour, dinner and late nights in a mid-century modern setting.
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
Inspired by the chic mid-century yacht culture of Southern Italy and the fresh flavours of the Pacific Northwest, we bring sun-drenched coastal flavours to Calgary. Our dishes reimagine quintessentially Mediterranean fare with locally sourced West Coast ingredients. From zesty aperitifs, fresh crisp sides, bright mains and unashamedly indulgent desserts, each item on our menu will refresh your senses and transport you to a sunny boat deck on the Amalfi Coast. FOLLOW US@THEBARBARELLABAR
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
DOPO, meaning 'after' in Italian, is an intimate dining experience in the lower level of Elizabeth Square in Marda Loop, Calgary. Inspired by D.O.P, its predecessor restaurant, DOPO has been reimagined by Executive Chef, David Leeder and Owner, Tony Migliarese. With strong opinions from Mamma Rose, of course. Our phone is not actively monitored and we don't have a voicemail. Please use OpenTable Messages to contact our team with any changes or reservation cancellations.If you need to contact us, please email info@dopoyyc.com or message us on Instagram @dopo.yyc. We will do our best to respond to you as soon as we can.Ci vediamo dopo!
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
Un restaurant de quartier qui sert toute la journée et qui se vante d'offrir des plats de la nouvelle cuisine d'Amérique du Nord, axée sur les légumes. Effectivement, le Ten Foot Henry comble le fossé entre ce que vous devriez manger et ce que vous voulez vraiment manger.
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
The Keg Steakhouse & Bar sert des morceaux de steaks succulents, vieillis pour la tendreté et grillés à la perfection. L'entrecôte est une spécialité Keg, rôtie lentement, coupée à la main et parfaitement assaisonnée avec des épices spéciales Keg. Le restaurant sert également de délicieux fruits de mer, des entrées mémorables, des salades croquantes et des desserts décadents. Une ambiance décontractée ainsi qu'un personnel amical et compétent sont synonymes de fierté et de fiabilité à The Keg Steakhouse & Bar. Vous y trouverez une atmosphère vraiment confortable et satisfaisante accompagnée d'un amusant bar haut de gamme où les clients peuvent profiter d'une excellente carte des vins, de martinis de signature Keg et de cocktails de jus de fruits fraîchement pressés.
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
welcome to the neighbourhood!We are so excited to be joining the tight community in University District. You can expect the usual suspects: the finest ingredients, a thoughtfully curated wine list, and a menu that caters to all tastes. We are your local lunch spot between appointments, your first stop after class, and your home away from home for a family gathering. At UNA UD connection is king and we can’t wait to bring you together with family, friends, and neighbours!
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
Le Hy's Steak House - Calgary est le petit dernier des restaurants raffinés, le premier Steakhouses du Canada depuis 1955. Cet établissement affiche une décoration moderne avec des lignes épurées et des textures de cuir, de velours, de bois et de pierres, revisitant ainsi le steakhouse classique. Il est également dotée d'une rôtisserie vitrée circulaire permettant de griller des steaks canadiens de qualité sur du charbon de bois. Le bar en forme de fer à cheval est entouré de différents types de coins salon et repas à la fois spacieux et intimes. Le menu propose des recettes classiques et nouvelles. Les spécialités de l'établissement, comme la célèbre salade César et le steak Diane, sont toujours préparés à côté de votre table. Vous apprécierez sa grande carte des vins et ses cocktails délicieux artisanaux. Que ce soit pour le dîner, le souper ou quelque chose entre les deux, vous vivrez une expérience intemporelle et mémorable au sein du Hy's Steak House - Calgary.
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
CHARCUT is a proud female majority-owned and operated destination restaurant and bar from Calgary’s CHAR Hospitality Group – founded by Carrie Jackson and acclaimed chefs Connie DeSousa and John Jackson. Our menu draws inspiration from Italian and Portuguese traditions, a nod to Connie’s heritage, while celebrating seasonal, artisanal, and thoughtfully sourced ingredients. From our handmade pastas and vegetable-forward sharing plates to our house-cured meats, butcher cuts, and rotisserie prime rib of Alberta beef, we take a back to basics, back to flavour approach by evolving simple ingredients. CHARCUT offers a true neighbourhood restaurant experience, a place to gather and connect over great food, drinks, conversation, and company.
Pour l'instant, il n'y a aucune disponibilité en ligne dans les 2h30 après ou avant votre demande. Avez-vous une autre heure en tête ?
The Porch is an oasis located in the heart of the red mile. Offering an escape to a chic West Coast locality and showcasing stylish sharable cuisine, refreshing wine, beer, and a crushable cocktail menu.Important details:Minors are allowed until 8pm.Happy Hour available daily, 2pm-5pm & 10:30pm-closeGroups of 8+ are subject to 20% gratuity.Note the dining time frame (2-3 hours) based on your party size.Reservation durations:Up to 2 guests: 1h 30mUp to 4 guests: 2hUp to 6 guests: 2h 30m7+guests: 3hWe look forward to providing you with a great dining experience!