The latest restaurant concept from Tuscan Brands, offers a coastal Italian inspired menu with locally sourced seafood & raw bar, our famous scratch made pasta, Neapolitan style pizzas, desserts, gelato & much more. The restaurant's beautiful waterfront location overlooks the Merrimack River with sweeping harbor views and boasts ample outdoor seating for warm weather al fresco dining and is enclosed for New England's colder months. Immerse yourself in our coastal décor and enjoy our all season 116 -seat outdoor deck while enjoying coastal Italian cuisine. For guests who enjoy bar seating - cozy up to our large bar while overlooking the deck & harbor views while enjoying one of our creative cocktails or a local craft beer.
CORRECTION, THE BLACKCOW DOES ACCEPT RESERVATIONS FOR BOTH LUNCH AND DINNER. PLEASE CALL US AT (978)499-8811 TO MAKE YOUR RESERVATION OR VISIT OPEN TABLE, RESERVATIONS ARE FOR INDOOR DINING ONLY!.Reservations for parties larger than 4 you must call 978-499-8811.Located in a city rich in maritime history, the Black Cow boasts spectacular ocean views from its rooftop deck and fine dining with walking distance to all that Newburyport has to offer. By land or by sea, the Black cow represents all the hospitality and beauty New England has to offer.
Le restaurant le BRINE, connu pour ses huîtres fraîches, ses aliments « crudo », et ses côtelettes est le deuxième projet du groupe Caswell Restaurant sur la scène culinaire éclectique de la Nouvelle-Angletterre dans la ville de Newburyport, MA. La propriétaire du BRINE, Nancy Batista-Caswell, apprécie particulièrement les produits locaux en plus d'aimer spécialement les classiques européens. Elle consacre donc toute son attention afin de créer des fruits de mer savoureux, des « ceviche », des « crudo », des sashimis, etc. Le tout avec une bonne dose d'influences espagnoles et italiennes. Ce ne sont pas que les plats populaires qui sont servis au BRINE. On peut également y déguster des soupes, des salades ainsi que des plats du jour ne se retrouvant pas sur le menu habituel afin de proposer le plus de variété possible.
Ce restaurant de quartier accueille tout le monde sans exception et on y retrouve une ambiance sans prétention. Le design discret et les normes élevées dans la qualité du service offert permettent à la nourriture de briller de par elle-même. Le directeur Mackenzie Campbell et son équipe sont toujours à votre service et prêts à vous recommander un choix aventureux, une bonne bouteille de vin ou un excellent dessert sucré.
A staple in Salem now open in Newburyport in the historic Firehouse Theater. Offering front patio and deck dining overlooking the Merrimack river Featuring fresh seafood, raw bar, pizzas and sandwiches, 20+craft beers and cocktails.