Patsy's Pizzeria is the undisputed premier pizza dynasty in New York and arguably in all of The United States. Started by the legendary Pasquale, Lancieri, Patsy's Pizzeria traces its origin by over a century to Manhattan's Lower East Side. Opening his first modest shop in Harlem in 1933, the Patsy's Pizzeria name has become synonymous with authentic, Sicilian coal oven-pizza. Lancieri and his Patsy's Pizzeria creation were so forward thinking, he is widely credited by inventing selling pizza by the slice and popularizing traditional New York style thin crust pizza.Love by celebrities and people from all walks of life, Patsy's Pizzeria keeps the tradition alive as the beloved pizza family recently welcomed the 4th generation of pizza makers. Inspiring scores of imitators after over 80 years of pizza magic-making, Patsy's Pizzeria continues to deliver old-world pizza to thousands every day.
From The Ground Up Cafe is a full-service breakfast and lunch cafe located in Vineyard Commons in Highland, NY- right in the heart of the Hudson Valley! We specialize in craft coffees, delicious food, and an unbeatable ambiance for spending time with friends, grabbing a quick bite, sitting down in our lounge to work, or enjoying a nice day with friends on our patio!Try some of our Chef recommended pairings: Steak and Eggs with our locally roasted Coffee or a Purple Lemonade and our scrumptious Tomato and Balsamic Avocado Toast. You can even try our guest favorite- the Chipotle Chicken Panini and an Iced Chai Latte
American Bounty at the Culinary Institute of America met l'emphase sur les saisons et les produits de la vallée de l'Hudson pour vous proposer des plats régionaux qui conjuguent le traditionnel au contemporain dans une manière honnête et savoureuse. Avec la carte des vins américaine de qualité première et l'accueil chaleureux de ce restaurant élégant et décontracté, vous ferez une expérience culinaire sans pair au cœur de la vallée de l'Hudson à New York.
Ce restaurant chic et contemporain a été appelé pour Paul Bocuse, le chef le plus célèbre de la France. The Bocuse Restaurant présente une innovation de la cuisine française classique exécutée avec des techniques gastronomiques ultra-modernes, accompagnée de l'architecture à couper le souffle et d'un service qui est détendu tout en étant sophistiqué. Avec une sélection exceptionnelle de vins français et de cocktails novateurs, vous ferez une expérience culinaire unique de classe mondiale à The Bocuse Restaurant.
Venez savourer une authentique cuisine italienne régionale qui occupe une place centrale au Ristorante Caterina de’ Medici, dans une salle à manger sophistiquée surplombant une magnifique roseraie et un jardin d'herbes aromatiques. Ou bien vous pourrez profiter du four à pizza à bois et apprécier d'autres plats rustiques simples dans l'ambiance plus décontractée de l'Al Forno Trattoria. Souper dans cette grande villa de style toscan constitue une évasion culinaire vers un autre monde le long des rives de la rivière Hudson.