Experience relaxed elegance at La Véranda with an atmosphere and menu reminiscent of a chic French Riviera bistro, at Grand-Hôtel du Cap-Ferrat, A Four Seasons Hotel. Set in the heart of Saint-Jean-Cap-Ferrat on the French Riviera, La Véranda offers a delightful mix of Italian and Mediterranean flavors inspired by the Côte d'Azur coastline. Enjoy al fresco dining on the terrace with stunning views, or savor a leisurely brunch or breakfast featuring seasonal, locally sourced ingredients. Perfect for a casual yet refined meal, La Véranda is one of the best restaurants in Cap-Ferrat to capture the charm of the South of France.
Home made 100 % Indian food,Chef Vinay Reddy owner of this restaurant, situated in prime location with big terrace inside and outside , cozy and relaxing atmosphere with excellent staff and Excellent Food
Reconnue comme l'une des plus belles du monde, la piscine du Club Dauphin, construite en 1939, est l'un des symboles mythiques du Grand-Hôtel du Cap-Ferrat Four Seasons. Dominant le littoral rocheux, cette piscine olympique d'eau de mer à débordement chauffée à 28 degrés Celsius fait écho à la Méditerranée qui prolonge son horizon.
Dans un cadre raffiné à l'élégante sobriété, savourez la cuisine gastronomique d'inspiration marine élaborée par Yoric Tièche, notre chef étoilé au Guide Michelin, qui a l'art de réinventer les spécialités provençales et méditerranéennes à l'aide des ingrédients les plus frais, dont certains sont directement issus des jardins de l'hôtel. Accompagnez le plat de votre choix d'un grand cru de la carte des 1 200 vins de France du Grand-Hôtel, y compris une sélection des meilleurs vignobles italiens et espagnols.