Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Géorgie du Nord

Restaurants près de Chatuge State Park

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

30 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Valhalla Resort Hotel Dining
3.8
Excellent(441)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Helen
Réservé 9 fois aujourd'hui
At Valhalla’s fine dining restaurant, The Caledonia Room, the menu prepared by Executive Chef Timothy Bates is extraordinary, and romance is king. Whether you’re looking for sumptuous grilled steaks, mouthwatering seafood, or pitch-perfect pasta, this casually elegant eatery has something delectable to satiate every palate, without breaking the bank. Open seven days-a-week:BREAKFAST 8 AM—11 AM ◊ LUNCH 11 AM—5 PM ◊ DINNER 5 PM—9 PM ◊ Please note: Seating options booked through OpenTable are for The Caledonia Room only. Reservations for the Sky Bar are not necessary; it’s first come, first served 7 days-a-week (4pm-9pm). Hours and operations are subject to change if there are events. We look forward to serving you soon!
Photo du restaurant Fortify Kitchen and Bar
4.7
Exceptionnel(3483)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Clayton
Réservé 23 fois aujourd'hui
Au Fortify Kitchen & Bar, attendez-vous à une bonne table, à de délicieux cocktails et à un service impeccable dans un environnement confortable. Il soutient la durabilité des produits locaux provenant de petites exploitations agricoles, de producteurs de viandes biologique, sans hormone et sans antibiotique, et de fruits de mer issus d'une pêche durable. Manger au Fortify Kitchen, c'est rendre hommage aux merveilles de la communauté.
Photo du restaurant The Vandiver
4.7
Exceptionnel(56)
Prix : raisonnable
• Américaine • Clayton
Réservé 17 fois aujourd'hui
Just as Vandiver's legacy is woven into the fabric of the local area's history, so too is our commitment to crafting an experience rooted in regional flavor and adventure. Amidst the rustic charm of the North Georgia mountains, we invite you to embark on a culinary journey where every dish from tells a story. Every dish at The Vandiver evokes the spirit and flavor of the North Georgia region with ingredients sourced from local friends and neighbors. Our menus combine the familiarity and comfort of American classics with contemporary twists that take create an unforgettable culinary experience.
Photo du restaurant Oak Steakhouse - Highlands
4.8
Exceptionnel(1633)
Prix : raisonnable
• Grillade • Highlands / Sapphire
Réservé 27 fois aujourd'hui
Skyline Lodge features Indigo Road Hospitality Group's Oak Steakhouse, a contemporary steakhouse restaurant. Oak's menu includes steakhouse classics with a modern flair, utilizing Certified Angus Beef and local ingredients. The steakhouse, designed by Skyline's interior design team, Mey & Co, seats up to 80 guests in an intimate and inviting dining room lined with luxurious leather banquettes, a custom floor-to-ceiling wine display, and three original working native granite stone fireplaces. Oak Steakhouse Highlands is sure to become a go-to for both Skyline Lodge guests and locals.
Photo du restaurant Rabun Social
4.7
Exceptionnel(73)
Prix : raisonnable
• Asiatique • Clayton
Réservé 13 fois aujourd'hui
Welcome to Rabun Social, a dynamic kitchen, cocktail, and sushi bar in downtown Clayton, GA. Delight in our rich Asian flavors with dishes like Ramen, Pad Thai, Chicken Lettuce Wraps, and Mongolian Beef Short Ribs. Our sushi is crafted following authentic Japanese traditions, offering some of the finest tastes available.We’re also proud of our handcrafted cocktails, each a masterpiece made with in-house syrups and fresh-squeezed fruits. At Rabun Social, every visit is a promise of an extraordinary culinary adventure.
Photo du restaurant Brio Italian Grille - Cherokee - Cherokee Casino
4.4
Génial(3707)
Prix : raisonnable
• Italienne • Cherokee
Réservé 145 fois aujourd'hui
Le Brio (qui signifie « animé », « plein de vie ») est un restaurant élégant et décontracté, servant une cuisine authentique du nord de l'Italie. La carte de ce « grill toscan » propose des steaks rôtis au four, des côtelettes et des fruits de mer, exactement comme un authentique « ristorante » de Toscane. La philosophie du Brio peut se résumer ainsi : « bien manger pour bien vivre », car seuls les ingrédients les plus frais et de première qualité sont utilisés. Le Brio vous ouvre les portes d'une villa de la campagne toscane, dans une ville américaine. Pour en savoir plus, veuillez consulter le site du restaurant : http://www.BrioItalian.com/.
Photo du restaurant Stekoa Creek
4.8
Exceptionnel(30)
Prix : cher
• Américaine • Clayton
Réservé 26 fois aujourd'hui
Stekoa Creek is a Mountain Inspired Eatery focused on Chef Driven Steaks, Seafood, Pastas, Cocktails and Wines. From the moment you enter Stekoa Creek, you feel as if you’ve escaped to the mountains, the food is built with passion, and the Cocktails are unique and delicious. The star of our show is our people who aim to please from the beginning to end of your experience. Our culinary team executes large parties, weddings, and catering flawlessly, and we look forward to being your choice whether it be an incredible dinner or brunch or a very special event, our culture is to exceed expectations for our incredible guests every time!
Photo du restaurant Madison's
4.7
Exceptionnel(2315)
Prix : cher
• du Sud des États-Unis • Highlands / Sapphire
Réservé 25 fois aujourd'hui
Récemment récompensé par le AAA Four-Diamond Award, le restaurant Madison's et Wine Garden dans le Old Edwards Inn and Spa redéfinissent la scène culinaire dans le centre-ville de Highlands. L'équipe culinaire talentueuse façonne chaque plat avec des ingrédients issus du développement durable en provenance de fermes locales afin de faire ressortir les saveurs les plus abondantes que la nature a à offrir. Un restaurant primé par Wine Spectator depuis les cinq dernières années avec le prix du « Meilleur » les deux dernières années, la carte des vins de Madison dispose d'une vaste sélection provenant d'une importante cave à vin. Le sommelier de Madison (ou « le navigateur de vin », comme il aime se présenter) aide les clients à faire leurs sélections. La cave à vin privée offre un cadre intime pour souper avec 12 places disponibles. Le restaurant Madison et Wine Garden sont ouverts pour le déjeuner, le dîner et le souper tous les jours. Les réservations sont suggérées pour le dîner et le souper. Le Wine Garden est ouvert durant les mois les plus chauds. Toutes les cartes de crédit sont acceptées.
Photo du restaurant Lake Rabun Hotel and Restaurant
4.6
Exceptionnel(1495)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Lakemont
Réservé 5 fois aujourd'hui
In the mountains of North Georgia the Lake Rabun Hotel & Restaurant has been welcoming guests since 1922. Restored in 2008, the hotel and restaurant offer the best of rustic elegance. From the antique heart pine walls to the locust beams on our deck, expect unique, local craftsmanship. The decor is rich with period antiques, hand-woven rugs, and local artwork. It features a creatively prepared and presented Contemporary American menu with a Southern twist in the farm to table tradition. Fresh produce locally grown is hand selected and prepared by our Chef de Cuisine, whose entrees respect the natural flavors of high quality, humanely raised and locally harvested food. His kitchen produces cuisines from many regions including Classical French, Southern USA, and Mediterranean. Many guests describe the food at the Lake Rabun Hotel as "the best in the mountains."
Photo du restaurant Dahlonega Resort and Vineyard
4.6
Exceptionnel(460)
Prix : raisonnable
• Américaine • Dahlonega
Réservé 6 fois aujourd'hui
Welcome to Dahlonega Resort and Vineyard! Nestled in the foothills of Georgia’s Blue Ridge Mountains, Dahlonega Resort and Vineyard is a quick drive from Atlanta, but a world apart from the noise and sprawl. Here you relax, unwind, and bask in our mountain views while enjoying a wonderful meal!Nourish yourself at our restaurant with gourmet fare, a seasonally rotating menu and weekly specials curated by Executive Chef Madeline Medon and Restaurant Chef Justin Blackstock. Experience the joy of from scratch handcrafted dishes that include our house made focaccia bread, delicious steaks and our Crispy Honey Sriracha Brussel Sprouts.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable