Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Vancouver / Colombie-Britannique

Restaurants près de Cambie Lodge Bed and Breakfast

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

257 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Alley 16 (十六堂)
4.7
Exceptionnel(87)
Prix : cher
• Barbecue • Mount Pleasant
Réservé 11 fois aujourd'hui
A restaurant that is renowned for its use of locally sourced, fresh ingredients, the culinary artists at Alley take great pride in handcrafting each of our Japanese BBQ dishes to ensure each visit to our restaurant is unforgettable. Nong Tang unites the culture and heritage of the Orient with rich memories of home through his innovative and authentic Japanese BBQ. Alley, evokes feelings of warmth and ease through its elegant and comfortable surroundings. Here, guests can relax and reminisce about cherished time spent with family and friends. The handcrafted cuisine is prepared from the finest and most authentic ingredients, sourced locally. The Alley restaurant team invites you to join us to experience authentic Japanese BBQ in a place that feels just like home.Weekend Happy Hour: 2-5pm 15% off Food and Beer
Photo du restaurant The Greek - Broadway
4.6
Exceptionnel(32)
Prix : cher
• Grecque • Mount Pleasant
Réservé 3 fois aujourd'hui
Get yourself to The Greek Broadway for incredible food from one of Vancouver’s finest family-run Greek establishments. The Greek by Anatoli has been a part of the Vancouver restaurant scene for over three decades, proudly serving the North Shore, Gastown and Yaletown. The Greek Group is now excited to open its doors on West Broadway.
Photo du restaurant Nightingale
4.8
Exceptionnel(1912)
Prix : cher
• Canadienne • Coal Harbour
Réservé 177 fois aujourd'hui
Célébrer l'ici et le maintenant, Nightingale offre une cuisine canadienne moderne fraiche et dynamique conçue pour la façon dont les gens veulent manger aujourd'hui. Les légumes frais et les protéines créatives sont offerts dans une gamme de plats à partager qui contribuent à l'atmosphère conviviale de l'espace industriel-chic. Situé dans un bâtiment historique au cœur du centre-ville de Vancouver, la salle à manger bourdonnante de Nightingale est ornée d'un long bar qui complète les profils des saveurs impérieuses de la nourriture avec G&T en fut, une carte des vins abordables et une gamme de bières artisanales locales.
Photo du restaurant Miku Restaurant
4.8
Exceptionnel(6468)
Prix : cher
• Japonaise • Coal Harbour
Réservé 165 fois aujourd'hui
We specialize in Aburi, or flamed-seared sushi, which was developed nearly a century ago in Japan. The act of applying fire directly and lightly sear is known to enhance the natural flavors of the fish. Miku owner, Seigo Nakamura, innovated the Aburi concept by creating speciality sauces, using non-traditional Japanese ingredients, to complement the unique taste properties of each fish. Miku Restaurant is within walking distance from the Pan Pacific Hotel, Canada Place, Trade & Exhibition Centre, IMAX Theatre, Cruise Ship Terminals and Sea Bus. If shopping downtown, join us for lunch and re-energize. It's entrance is at the corner of Howe Street and Canada Place Way, overlooking the east cruiseship terminal at Canada Place. **We only will hold reservations up to an additional 15 minutes after your reservation time, at which time your table will be released.
Photo du restaurant Social Corner Yaletown
4.4
Génial(128)
Prix : cher
• Italienne • Yaletown
Réservé 116 fois aujourd'hui
Tapas, pizza, small plates, share plates, paella, and one epic burger - there's something for everyone at Social Corner. Michelin Guide recommended, offering lunch, brunch, dinner and drinks seven days a week. Located in Yaletown on the corner of Homer and Smithe street. We look forward to hosting you.
Photo du restaurant Dovetail
4.8
Exceptionnel(293)
Prix : cher
• Canadienne contemporaine • Yaletown
Réservé 90 fois aujourd'hui
California inspired family-style share plates, cocktails & vibes. Offering flavours influenced from our experiences, paired with groovy house tunes, a thoughtfully curated wine selection and a sophisticated cocktail list. For large parties please email reservations@dovetailrestaurant.ca
Photo du restaurant Joe Fortes Seafood & Chop House
4.6
Exceptionnel(8750)
Prix : cher
• Fruits de mer • West End
Réservé 130 fois aujourd'hui
Le Joe Fortes est spécialisé dans la cuisine américaine classique depuis 1985. La salle à manger inspirée du tournant du siècle affiche un plafond haut de 9 mètres et compte 6 espaces de restauration uniques, dont un tout nouveau toit-terrasse verdoyant. Le chef cuisinier Wayne Sych prépare chaque plat en mettant l'accent sur les saveurs naturelles et utilise les meilleurs ingrédients provenant des agriculteurs, pêcheurs et autres artisans alimentaires du nord-ouest du Pacifique. Servant plus de 50 sortes de poissons frais, des huîtres de première qualité et d'épaisses côtelettes tous les jours, le restaurant Joe's est devenu une adresse favorite des locaux, des célébrités et des touristes grâce à ses plats signature. Réputé pour être le meilleur bar à huîtres de Vancouver, le Joe's dispose de certains des meilleurs écaillers de l'Amérique du Nord. Sa carte des vins médaillée compte plus de 400 crus provenant de Colombie-Britannique, de la Californie, du nord-ouest du Pacifique et des
Photo du restaurant Le Crocodile
4.7
Exceptionnel(247)
Prix : très cher
• Française • Centre-ville
Réservé 80 fois aujourd'hui
For over four decades, Le Crocodile has been a cornerstone of culinary excellence in the heart of Vancouver. As the torch passes from one generation to the next, we embark on an exciting new chapter under the guidance of our visionary chef, Rob Feenie.Step into our newly redesigned space, where warmth and nostalgia blend seamlessly with contemporary flair. The ambiance exudes the timeless elegance of Art Deco, creating an inviting atmosphere that feels both familiar and exhilaratingly new.At Le Crocodile by Rob Feenie, we are committed to preserving the essence of the dining experience you have grown to love while embracing the evolution of taste and style. Join us as we continue to write the next chapter of our storied history, one unforgettable meal at a time.For groups of 6 and more please email us at info@lecrocodilerestaurant.com
Photo du restaurant Homer Street Cafe & Bar
4.7
Exceptionnel(2936)
Prix : raisonnable
• Plats réconfortants • Yaletown
Réservé 67 fois aujourd'hui
LOCALLY MINDED. RESPONSIBLY RAISEDHoused in two of Vancouver’s most iconic buildings, Homer St Cafe and Bar is a contemporary restaurant set in the historic Homer Building and new Beasley building in Vancouver’s Yaletown district. Classic comfort cooking takes centre stage thanks to a fire engine red rotisserie that roasts all manner of proteins. It’s chicken that’s the star here: served in quarter, half or whole portions, accompanied by classic sides basted in jus. A decidedly adventurous wine and cocktail list rounds out the menu. The restaurant features two spaces that consist of an open concept kitchen “Chef’s Bar” where one can get up close and personal with the culinary team, a private dining room with reclaimed factory windows, and bespoke seating complemented by antique tiling.
Photo du restaurant Minami Restaurant
4.7
Exceptionnel(3362)
Prix : cher
• Japonaise • Yaletown
Réservé 63 fois aujourd'hui
Located in the vibrant neighborhood of Yaletown, Minami Restaurant delivers one of the most unique and innovative dining experiences to Vancouver. Minami follows the pioneering footsteps of sister restaurant, Miku for introducing the Aburi style or flame seared technique to Vancouver’s thriving sushi scene in 2008. Aburi sushi requires no soy sauce or wasabi, as the chefs create specialty sauces using non-traditional Japanese ingredients to complement the flavor properties of each variety of fish. From the kitchen, seasonal and regional ingredients are integrated into dishes to reflect the diversity of responsible food choices. Traditionally trained Japanese chefs are inspired by global flavors and cutting edge techniques to create a new style of cuisine. The culinary approach evokes passion and beauty, as each dish is artfully plated on custom-designed Arita Yaki plate ware, handpicked by owner, Seigo Nakamura.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable