Le chef copropriétaire diplômé de la Culinary Institute of America Jonathan Spak conçoit ses menus, adaptés aux saisons, de façon à mettre en valeur ce que les fermes locales ont de meilleur à offrir. Il vous propose une cuisine américaine contemporaine aux influences et aux techniques provenant de l'Asie, du Sud-Ouest des États-Unis et de France. Des steaks coupés à la main, des fruits de mer frais du Maine, des pâtes maison, des salades fraîches et des desserts décadents sont présentés de façon créative. Vous pourrez déguster votre repas au coin du feu, sur la très convoitée terrasse avant parée de moustiquaires ou sur la terrasse vitrée située à l'arrière, qui offre une vue spectaculaire sur le coucher de soleil et sur les montagnes. Vous pourrez également souper au JONATHAN'S, leur pub animé. L'établissement a reçu Quatre Étoiles par The Maine Sunday Telegram et a été nommé « Best In-Town Maine Inn » par Yankee Magazine. Prenez note que les réservations effectuées par OpenTable n'offrent pas la possibilité de choisir une table ou une salle à manger spécifique. Veuillez contacter directement le restaurant par téléphone en cas de demande spéciale.
Please Note: Outdoor seating is weather dependent. Should you book an outdoor table, we cannot guarantee indoor seating in case of inclement weather. Please contact us if you have any questions.Offering both indoor seating and outdoor deck dining (seasonal availability and dog-friendly). Featuring locally grown produce and the freshest ingredients available, Ledges Restaurant offers creative nightly specials to compliment the full menu of contemporary New England cuisine. The freshest New England seafood and the best cuts of prime meats are the signature of Ledges Restaurant. The dinner menu offers many gluten-free items and a daily vegetarian/vegan entree is offered nightly. Proud recipients of Wine Spectator's "Award of Excellence" since 1995.
Indulge in an unforgettable dining experience! Whether you’re enjoying a meal in our upscale yet inviting dining room or kicking back in the cozy pub, every bite is crafted for pure enjoyment. With breathtaking views, exceptional flavors, and warm hospitality, it’s easy to see why our guests keep coming back for more. Reserve your table today!
Dumpling enthusiasts and champagne lovers alike can indulge in in the elevated, yet unpretentious fine-dining experience offered in this sexy, and intimate underground hideaway. The menu honors Cantonese classics with dishes like Xiaolongbao and Char Siu Bao, while creative offerings such as Foie Gras Blackberry Dumplings with Brown Butter Miso Crumb showcase culinary innovation in this celebration of Chinese American fare. A deep champagne and wine list complements the menu, and at the 14-seat Pink Italian Stone bar, classic cocktails are shaken up with unique spice combinations and Asian-produced liquors, like a Manhattan riff “Doyer’s Street” made with Chinese five-spice infused Bourbon and Fernet Michaud from Portland, MENote: Table reservation durations: 1.5 hours for parties of two, 2 hours for parties of 4 or more. Walk-in seats are available at the bar.
Welcome to The Mountain Room. Portland Chef Harding Lee Smith & staff are back for another unforgettable season at Sunday River. Using the best of Maine centric purveyors as backbone & honored by USA TODAY as one of the "Best Ski Restaurants", The Mountain Room is a can't miss experience. Located mid mountain at North Peak lodge, TMR mixes distinctive hospitality with tremendous views of the surrounding Mahoosuc Range. Reservations are highly recommended. Due to high volume, please advise- Late reservations will only be held for 10 minutes. A season pass or day ticket is required to access lift. Please call or stop in with any questions. We look forward to serving you!
Situé dans le centre de Jackson Village, le restaurant Wentworth du The Wentworth Hotel propose une cuisine régionale et locale, préparée à base d'ingrédients frais et concoctée en prêtant une attention particulière au détail et à la présentation. Cet été, il a été élu « Meilleur restaurant de la ferme à la table » par l'association NH Farm to Restaurant. Le chef Roger Young et son équipe créent des spécialités du soir en plus d'un menu régulier. Si vous avez des problèmes d'allergies ou un régime alimentaire particulier, n'hésitez pas à le signaler.