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Restaurants près de Americas Best Value Inn - Bishopville

Prix
Type de cuisine (20 sur 26)

20 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Mill Pond Steakhouse
4.8
Exceptionnel(1621)
Prix : cher
• Steak • Rembert
Réservé 9 fois aujourd'hui
Le Mill Pond est le seul restaurant biftek haut de gamme des Midlands où est servi le meilleur bœuf Angus certifié vieilli pendant 40 jours ou plus. Il possède des employés connaisseurs et professionnels qui se consacreront à vos besoins en vous offrant un service chaleureux et hospitalier. Le restaurant est composé de trois bâtiments historiques construits au début du 19ème siècle. La cuisine occupe aujourd'hui ce qu'était jadis l'ancien bureau de poste et le bar ainsi que la salle principale étaient anciennement un magasin général. De plus, les planchers en bois de pin récupéré étaient autrefois les murs de plusieurs cabines à Boykin dans la Caroline du Sud. Bref, un vrai voyage dans le temps! Mill Pond Steak House propose une élégance rustique avec l'hospitalité du sud créant une expérience gastronomique unique.
Photo du restaurant Town Hall - Florence
4.9
Exceptionnel(1180)
Prix : raisonnable
• Américaine • Florence
Réservé 5 fois aujourd'hui
Town Hall is a farm-driven, Southern-inspired restaurant located in Florence, S.C. The menu changes with the seasons, and features a selection of starters and entrees with both familiar and unexpected ingredients, some of which are from our nearby family farm. Locally and responsibly raised meat, pork and seafood options are prepared on our open wood-fire grille, and are served alongside family-style sides. Located in the historic Kress corner on West Evans and S. Dargan Street, Town Hall also offers an extensive list of American spirits, local beer, fine wines and well balanced cocktails.
Photo du restaurant California Dreaming - Columbia - Priority Seating
4.3
Génial(2425)
Prix : raisonnable
• Américaine • Columbia
Réservé 92 fois aujourd'hui
Located in downtown Columbia, SC, inside the historic 1902 Union Station, California Dreaming welcomes guests with its vibrant and inviting atmosphere. The restaurant's floor-to-ceiling windows offer a picturesque view of the rail tracks, stretching from the inactive platform to the main terminal. Paired with our hearty, made-from-scratch menu, it's no wonder California Dreaming has been a beloved local institution since 1984. Open for lunch and dinner daily, including online ordering with curbside pickup.Celebrating 40 years, California Dreaming has been a valued part of the Columbia community. Union Station, its historic home, was added to the National Register of Historic Places in 1973.**We provide Advance Priority Seating to reduce wait times and expedite the seating process when your entire party arrives. To ensure the best experience for all guests, we seat groups of up to 8. While larger groups are seated separately, this arrangement is flexible during quieter hours.
Photo du restaurant Saluda's
4.8
Exceptionnel(3946)
Prix : raisonnable
• Américaine • Columbia
Réservé 33 fois aujourd'hui
Situé au cœur de Five Points, à quelques pas de l'université du campus de Caroline du Sud et à moins de 1,5 km de l'édifice du Capitole de l'État, le Saluda's impressionne tous les résidents de Colombia et les visiteurs depuis son ouverture en grande pompe en 1996. Le Saluda's propose un menu passionnant comprenant des plats classiques préparés avec des techniques et des produits d'avant-garde. Les plats du Saluda's sont élaborés avec des produits de saison cultivés localement ainsi que des ingrédients de luxe provenant du monde entier. Le Saluda's se caractérise par une cuisine du sud avec des influences françaises et italiennes pour créer un menu à la fois familier et innovant. Notre personnel professionnel et amical vous servira avec une hospitalité authentique du sud.
Photo du restaurant Motor Supply Company Bistro
4.7
Exceptionnel(3912)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Columbia
Occupant le bâtiment historique Congaree Vista avec une terrasse chauffée et un service de voiturier gratuit, le Motor Supply sert une cuisine progressive du nouveau monde en utilisant des techniques culinaires françaises classiques depuis plus de 20 ans. Sous la conduite du chef exécutif Wesley Fulmer, les menus écrits à la main du brunch, dîner et souper changent tous les jours et présentent une cuisine contemporaine américaine nouvelle, avec des clins d'œil à la cuisine créole, cajun, française, asiatique et du sud. Le Motor Supply travaille en collaboration avec des fermes locales et durables pour ses ingrédients, viandes, produits laitiers et autre. Les fruits de mer sont pêchés sur la côte de la Caroline du Sud, tandis que la charcuterie, les desserts, les bouillons, les sauces et les vinaigrettes sont tous faits maison. Le bar propose une vaste carte des vins ayant reçu le prix de l'Excellence par Wine Spectator (2006-2013), des bières importées, nationales et locales, ainsi qu'une carte de cocktails artisanaux aux ingrédients issus de la ferme, créés avec des liqueurs infusées maison, des amers artisanaux, des spiritueux vieillis en tonneau et des ingrédients et garnitures locaux, le tout confectionné par le barman en chef Josh Streetman.
Photo du restaurant Blue Marlin
4.4
Génial(4264)
Prix : raisonnable
• Américaine régionale (Lowcountry) • Columbia
Réservé 41 fois aujourd'hui
Situé dans le quartier florissant Congaree Vista District dans la ville de Columbia en Caroline du Sud, le Blue Marlin Restaurant met en vedette les saveurs champêtres de la région sud de Low County. Entre Savannah au Sud, et Georgetown vers le Nord, le Low Country est nourrit des richesses de la mer et des marais côtiers. Crevettes succulentes, huîtres, crabes, langoustines et poisson-chat abondent. Végétaux colorés, maïs, riz et tomates rouges mûres regorgent. Low Country rassemble toute cette nourriture dans une union somptueuse de plats uniques et distinctifs.
Photo du restaurant Red Bone Alley Restaurant - PRIORITY SEATING
4.6
Exceptionnel(58)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Florence
Dale Barth understood at an early age what makes a restaurant great. While studying biology at the College of Charleston, Barth waited tables and worked as a bartender and cook. He imagined opening a place of his own. A dream restaurant with good, fresh, and innovative cooking. Attentive and friendly service. An atmosphere that would offer diners an escape from the everyday. Quality food and wine for adults. A fun place to be for kids. Years later, when a former J.C. Penney department store space became vacant at the Florence Mall in 1992, Barth seized the opportunity to make his dream a reality. After an extensive market analysis combined with a capital investment of $1 million, Barth hired a builder to tear off the roof and add another story. The massive height and open space offered the perfect foundation for recreating the outdoor cafe experience of Charleston. A steel two-story facade was then designed and built to flank and overlook the streetscape meandering throughout the space. The result was dramatic - very much like a theatrical set. A two-story high space with an open atrium. A back porch with glowing lanterns. A children's area with patio seating next to an old ice cream truck. An upstairs balcony overlooking the alley. A sports bar and grill. Lowcountry landscape murals painted by Charleston artist David Boatwright. All in all, a little something for everyone. In 1993, Barth's dream became a reality with the opening of the first Red Bone Alley Restaurant & Bar in Florence, SC. The restaurant took off. Lines formed and critics ate it up. The restaurant immediately realized a profit and a complete return on investment in just sixty months. Named after Barth's daughter's redbone coonhound, each restaurant offers an extensive bar, live entertainment, and a clothing line featuring the Red Bone Alley hound. The food is fresh and innovative South Carolina regional cuisine. Closely tied to the land, sea, and rivers that abound in the region, South Carolina's cuisine is influenced by hundreds of years of French, Mediterranean, African, English and West Indian cooking. Dedicated to offering his customers the freshest food possible, Barth and his staff start every day early by gathering the day's ingredients - produce bought directly from local farmers, honey gathered by South Carolinian beekeepers, Darlington County rice, freshly caught Atlantic seafood, and the highest quality aged Western beef flown in daily.
Photo du restaurant Prohibition - Columbia
4.4
Génial(57)
Prix : cher
• Américaine • Columbia
Réservé 9 fois aujourd'hui
Prohibition Columbia opened in the spring of 2024 and is brought to you by the same team behind Prohibition Charleston, which opened in 2014, and Repeal 33 in historic Savannah, Georgia. While many of the food and drink items can be found at all three locations, special considerations have been made to tailor a unique experience in each city.As part of the ever-growing Main Street District, Prohibition brings innovative cocktails, eclectic cuisine, and live music to the heart of Soda City.
Photo du restaurant MOA Korean BBQ & Bar - Columbia
4.8
Exceptionnel(194)
Prix : cher
• Asiatique • Columbia
Réservé 8 fois aujourd'hui
Welcome to MOA, downtown Columbia's exclusive destination for authentic Korean BBQ dining. Our upscale establishment prides itself on delivering an unforgettable culinary experience, where the vibrant flavors of traditional Korean cuisine meet the highest quality ingredients, including our signature dry-aged beef. Sit back and relax as our dedicated service team expertly handles the grilling for your table, ensuring every bite is perfection. Join us for a memorable dining adventure at the only Korean BBQ restaurant in downtown Columbia, where every moment is filled with warmth, flavor, and genuine hospitality.
Photo du restaurant The Retreat at Ridgeway: Lake Wateree Dining
4.9
Exceptionnel(115)
Prix : raisonnable
• du Sud des États-Unis • Colonel Creek Landing
The Retreat located on Lake Wateree in Ridgeway, South Carolina is inspired by celebrating family and the community. This scratch kitchen showcases locally sourced, seasonal ingredients in their cozy lake front restaurant. Chef Blake Hartwick's approach and belief in representing local farmers drives the refined southern cuisine served at The Retreat. The southern charm extends through the whole restaurant as Heather's dedication to exceptional experience will provide you with a warm welcome in an elegant, yet relaxed atmosphere paired with attentive service. Menu items that have remained on the menu since day one, Hickory Smoked Pork Chop, the Retreat Burger, and Buffalo Cauliflower.

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