Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Caroline du Sud

Restaurants près de Century Park

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

62 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant SELECT Restaurant - Greer
4.8
Exceptionnel(2309)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Greer
Réservé 44 fois aujourd'hui
SELECT (definition)- Carefully chosen to be the best or most valuable.At SELECT we take that serious. We carefully choose every ingredient, location, menu selection, process, wines, craft beers, finest crafted cocktails, hot teas, etc....to provide you, the customer, what you desire. After all, you are the entire reason we are here.
Photo du restaurant Rick Erwin's Greer
4.7
Exceptionnel(392)
Prix : cher
• Grillade • Greer
Réservé 13 fois aujourd'hui
Créé pour inspirer une nouvelle révolution dans la tradition du steakhouse, le restaurant The Strip Club 104 sort de l'obscurité enfumée des vieux steakhouses et apporte à Greer, en Caroline du Sud, un nouveau point de vue sur la vieille tradition. Vous dégusterez les plus belles pièces de bœuf Black Angus maturés et des plats créatifs qui imitent la cuisine réconfortante. Vous profiterez d'une décoration en cuir, colorée et éclairée qui feront de votre visite une véritable expérience des sens. Jason Clark et son ami de longue date Jeff Dye, chef expérimenté, manager et roi de l'hospitalité, ont réuni leurs forces pour que le long voyage pour trouver le meilleur steak se trouve juste à côté de chez vous.
Photo du restaurant The Farehouse
4.8
Exceptionnel(97)
Prix : raisonnable
• Américaine • Greer
Réservé 18 fois aujourd'hui
The Farehouse is located in the heart of the historic Taylors Mill’s Dock No. 3. The mill began its life as the Southern Bleachery and Piedmont Print Works during the height of the Greenville area’s reign as the Textile Capital of the World. Closing as a mill in 1965, the building found a variety of partial uses until revitalization efforts began in the mid 2000s. While many mill revitalization projects have converted mills into condos and other residential projects, the Taylors Mill is proud to be the largest grassroots project of its kind in the upstate of South Carolina. Today the Taylors Mill seeks to facilitate craft and commerce for a new generation in the heart of Taylors, SC. The Taylors Mill is reclaiming creative community. Our menu focuses on New York style pizza, pub-style appetizers, deli sandwiches, and dinner specials using fresh, locally-sourced meat and produce.
Photo du restaurant Chophouse 47 – Steaks & Lobster
4.8
Exceptionnel(2841)
Prix : cher
• Steak • Greenville
Réservé 57 fois aujourd'hui
Steaks and lobster take center stage at Chophouse ’47. This bustling New York-style steakhouse in Greenville continues to wow year after year (since 2001 to be exact) with ‘Top Restaurant’ awards, as well as wine ‘Award of Excellence’. The exceptional service and high-quality menu includes expertly broiled USDA prime aged beef, colossal baked shrimp and shareable sides; for dessert, dive fork first into white chocolate banana cream pie. Bonus: enjoy all of the above in the private wine room. [The Restaurant and Bar are Non-Smoking | Upscale Casual Dress Code]
Photo du restaurant California Dreaming - Greenville
4.6
Exceptionnel(1386)
Prix : cher
• Américaine • Greenville
Réservé 42 fois aujourd'hui
California Dreaming serves a mix of hearty American classics in a large family-friendly atmosphere. What sets them apart from the rest is that every dish is fresh and prepared from scratch daily, including notable favorites, like the California Dreaming Salad, honey-butter Croissants and fall-off-the-bone Baby Back Ribs. Additional features: patio seating and online ordering with curbside pick-up.
Photo du restaurant Patterson Kitchen + Bar
4.7
Exceptionnel(295)
Prix : cher
• Américaine • Greenville
Réservé 16 fois aujourd'hui
A contemporary American restaurant with Southern and International influences. Positioned by our manicured courtyard and inspired by and featuring the bounty of the Upstate of South Carolina. With a cuisine that focuses on bright, clean and approachable menus that are complimented by warm hospitality in a vibrant setting. Executive Chef Tanner Marino and Executive Sous Chef Gianna Smutzki create seasonal menus that represent the very best of Greenville's culinary scene.
Photo du restaurant Fork & Plough
4.8
Exceptionnel(1837)
Prix : raisonnable
• Américaine • Greenville
Réservé 45 fois aujourd'hui
You won't find a neighborhood restaurant anywhere close to Greenville doing what chef Shawn Kelly set out to do: provide both neighbors and visitors alike the Upstate's freshest and most plentiful meats, produce, and products, both as a dine-in and carryout option.This concept supports the idea that farmers and chefs can make a living supplying a community with its daily necessities, while also encouraging enjoyment of a simple meal of a sandwich or steak, chop, or bake.Just imagine: Wednesdays become your favorite lunch day of fresh and locally-sourced soups and salads with a friend. Then you get a favorite bottle of wine to bring home, coupled with carefully chosen side dishes and the best burgers and fresh Carolina seafood in Greenville to throw on the grill. Or maybe you even have a long-standing Sunday brunch date!
Photo du restaurant Soby's
4.8
Exceptionnel(8936)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • Greenville
Réservé 100 fois aujourd'hui
La nouvelle cuisine du sud du Soby's est un mélange éclectique de cuisine continentale contemporaine et traditionnelle du sud. Cet établissement revisite des grands classiques pour en faire des plats originaux. Le restaurant est situé au cœur du centre-ville de Greenville, dans une filature de coton rénovée, construite dans les années 1800. L'atmosphère est chaleureuse et dynamique et le personnel est bien formé pour vous garantir une expérience culinaire fantastique. De plus, la carte des vins compte plus de 500 bouteilles et a été récompensée par le Wine Spectator Magazine au cours des huit dernières années. Ces deux dernières années, elle a reçu le « Prix d'Excellence ».
Photo du restaurant Firebirds Wood Fired Grill - Greenville
4.5
Génial(3830)
Prix : raisonnable
• Américaine • Greenville
Réservé 55 fois aujourd'hui
Firebirds Wood Fired Grill is an American Restaurant and Steakhouse serving authentic wood-fired steaks, seafood, specialty cocktails and select wines. Join us for Happy Hour at the FIREBAR® or on the patio for drink specials and bar bites. We offer top-notch service and upscale dining at a modest price. Reserve Your Table with us today.
Photo du restaurant Tavola Italian
4.5
Génial(38)
Prix : cher
• Italienne • Mauldin
Réservé 34 fois aujourd'hui
At Tavola, we’ve set a table for the whole family that is both welcoming and delicious. Located at BridgeWay Station, Mauldin’s new town center, Tavola is truly a feast for the eyes with its Italian countryside-inspired architecture and cuisine. Executive Chef Beau Owens delivers authentic, crave-worthy dishes with robust bowls of scratch-made pastas made daily, the best focaccia bread, small and shareable plates of arancini, classic meatballs, and clams oreganata plus the finest cuts of steaks, chops and seafood.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable