Situé au cœur de Brookline, dans le Massachusetts, le restaurant japonais unique FuGaKyu Japanese Cuisine sert un choix de bons plats, tels que des sushis ainsi que des sashimis japonais authentiques. Il prépare de copieux repas qui raviront vos papilles et satisferont même les plus grand appétits. La ville en parle déjà : à présent, c'est à vous de venir le découvrir ! Dès que vous entrerez, vous serez reçu au milieu d'une grande collection d'articles de décoration japonais authentiques. Allié à des mets délicieux, des arômes merveilleux et un service exceptionnel, ce cadre vous fera découvrir une expérience culinaire exceptionnelle. Ouvert depuis 1998, ce restaurant japonais non-fumeurs propose également des salles privées ainsi que des plats du jour. Vous pourrez y profiter de l'air frais tout en laissant les arômes de sa cuisine raffinée hypnotiser vos sens. Tous ses plats exotiques sont composés sur commande, avec les ingrédients les plus frais possible pour garantir la richesse de leur saveur.
Originally opened in 2005, Garrett Harker’s flagship restaurant has reopened its doors just up Beacon St. only three blocks from its original location. Eastern Standard continues to offer seasonally focused New England interpretations of classic brasserie fare, including raw bar and charcuterie, nostalgic favorites like steak tartare, baked rigatoni, steak frites, and butterscotch bread pudding, and some new soon-to-be-instant-classic dishes. Cocktail legend Jackson Cannon has crafted a beverage menu that features an array of craft cocktails both new and classic, a curated selection of wines, and craft beers from near and far.Please contact events@eshospitality.com to inquire about hosting your private event or large party reservation.
This is Greece. Bar Vlaha tells the story of the Vlach people, the founders of hospitality and Greek cooking. A nomadic group of shepherds who created and nurtured the roots of Hellenic cooking as we know it. Straying from the tried-and-true island cuisine, we're rediscovering Greek fare sourced from rural mountains, lakes and villages of Central and Northern Greece.Bar Vlaha captures the true soul of Greek cooking with rustic and nomadic traditions using charcoal and open fire gastra techniques. Locally sourced, regional and seasonal ingredients are combined with the warmth of old-world hospitality to bring the roots of Greek culture to Brookline.