Steak 48 n'est pas un vulgaire steakhouse, c'est un restaurant contemporain et chaleureux. On y sert des steaks, des tartares et une vaste sélection de fruits de mer frais, des entrées uniques, y compris le « poke » de thon ahi et la burrata aux fruits grillés ainsi que plusieurs plats d'accompagnement, y compris la pomme de terre aux truffes cuite deux fois, des frites d'asperges et une crème brûlée au maïs, des cocktails classiques et une longue carte des vins primée.
Le restaurant Le Colonial, dans le quartier River Oaks, fait vivre l'esprit séduisant et sophistiqué, ainsi que les saveurs sensuels de l'Asie du Sud-Est des années 1920. Les restaurateurs acclamés par la critique Rick Wahlstedt et Joe King, à la tête de célèbres restaurants comme Le Bilboquet ou le Japonais, sont fiers de vous présenter leur premier restaurant à Houston, une célébration de la cuisine franco-vietnamienne authentique et à partager, d'un service remarquable, d'une attention aux détails et d'espaces verdoyants destinés à la détente et à l'observation des gens. Situé aux portes du quartier, dans un coin privilégié près de Kettering Lane à proximité de Harry Winston et de Brunello Cucinelli, définit un cadre unique pour une charmante maison de ville avec un restaurant au premier étage et un café au rez-de-chaussée, ainsi qu'un salon au deuxième étage, des terrasses pour toute saison et une salle à manger privée.
Two chefs of The Spice Route Co. were sent on this ambitious task of traveling 29 states of India; gathering stories and experiences along the way and bringing home age-old regional recipes, which have been translated into our eclectic menu. You’ll find Musaafer in Houston in the Galleria shopping complex, close to the city’s lively business district. The elegant two-story space with sweeping windows offers a luxurious and memorable dining experience. Guests are treated to unforgettable Indian cuisine, a world-class wine program and unparalleled hospitality.
Welcome to The Marigold Club, where the opulence of Mayfair London meets the vibrant energy of our beloved Houston. As the fourth jewel in the crown of Goodnight Hospitality, The Marigold Club embraces French cuisine while celebrating the global influences of London culture. Picture lavishly adorned interiors, exuding warmth and sophistication, where every detail whispers luxury.Helmed by Chef Partner Austin Waiter, our culinary journey transports you to the heart of French cuisine, reimagined through the lens of British dining clubs. From meticulously crafted dishes to impeccable service, and overflowing glasses of Champagne, every moment at The Marigold Club is a world where posh elegance meets lively Southern charm.
JOEY Restaurants marries iconic hospitality with a handcrafted, locally and globally-inspired menu from award-winning chefs, to bring an unparalleled guest experience. Instead of just one chef, JOEY has a whole team of celebrated Executive Chefs bringing you an experience you can't get anywhere else. JOEY Uptown, boasts an open concept dining room that spans over 10,288 square feet, including a temperature controlled patio equipped with an outdoor bar. Stylized prints from Texas-based artist Jon Flaming, and animated LED portraits by Julian Opie, bring life and lightness to the entire space. This location fits Houston’s iconic food scene like a glove.