Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. New York City

Restaurants près de Yu Suen Garden

Prix
Type de cuisine
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

37 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant 11 Tigers
4.9
Exceptionnel(100)
Prix : cher
• Japonaise • East Village
Réservé 7 fois aujourd'hui
11 Tigers is New York City’s first-ever speakeasy with a Thai heart and a Japanese soul. The marriage of these two culinary cultures is reflected in our menu, which includes small plates like Crying Tiger Gyoza and Thai Larb Tuna as well as larger dishes like 11 Tigers Tom Yum Ramen—tonkatsu ramen with jumbo prawn—and Black Panther Curry, squid ink fettuccine in makrut lime scented Thai Panang curry topped with seared ribeye steak.
Photo du restaurant Motel No Tell
4.8
Exceptionnel(13)
Prix : raisonnable
• Américaine • East Village
Réservé 3 fois aujourd'hui
‘Motel No Tell’ is a single bar divided into a few different sections, and each section has a similar connection with the theme. It has a 1970s feel with diner style booths, velvet gold-trimmed furniture and Art Deco light fixtures. Whether your birth date was in 1960’s or 2000’s you’re gonna feel welcome. Come hang out, grab a tasty cocktail, sample our Neapolitan style pizza out of our imported Italian oven, sit on velvet fabric from the famous ‘Gramercy Park Hotel’ while you meet up with some friends and have a laugh! Bring a group, claim a couch or two, or hang out near the bar and make new friends while watching a live band. If you want to hang out in the equivalent of a “roadside motel” with a fully stocked bar, Neapolitan pizza and a disco ball start making plans now.
Photo du restaurant Balade
4.7
Exceptionnel(998)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • East Village
Réservé 7 fois aujourd'hui
An Eastern Mediterranean restaurant that is a genuine addition to New York City’s diverse International cuisines. Specializing in Lebanese cuisine, Balade is a quaint neighborhood destination in the East Village with a warm and hospitable setting. Owned and operated by Roland Semaan (Hilton Hotels, NYC; B.R. Guest Restaurant Group, NYC) – Balade, which means Local, when describing produce of high quality in Lebanese, is the true culmination of his heritage and impressive hospitality background and experience.Voted Best Middle Eastern on Zagat 2015-2016Dinners Choice Winner Open table 2013- 2014 - 2015For parties of 12+ please contact us at 212-529-6868 or email info@baladenyc.com
Photo du restaurant Westville - East Village
4.6
Exceptionnel(231)
Prix : raisonnable
• Américaine • East Village
Réservé 2 fois aujourd'hui
Westville is a warm and relaxed neighborhood go-to for simple, delicious food.
Photo du restaurant Spes - Vino Naturale e Cucina
4.8
Exceptionnel(132)
Prix : cher
• Italienne • East Village
Réservé 1 fois aujourd'hui
Spēs | Vino naturale e cucina POP is a small natural wine bar & Italian restaurant serving more than 100 natural wines, all by the glass in the East Village neighborhood. The ambience is very cozy and intimate, low warm lights, candles, natural wines in every place you look with a beautiful antique/rustic Italian vibe. We focus in farmers who respect the biodiversity and respect the LAND. We work with small production of wines, therefore every time you come you will find something new, beautiful and interesting! We have an UNIQUE and FUN way to choose the wine. You'll have to COME and try it for yourself! #choosthemoodwebringthewineOur cuisine is genuine Italian, from small bites to a full dinner - don't forget to try our delicious desserts! All based in local products and the freshest ingredients!We have as well a small cocktail list ALL vermouth based! You will me amaze how good they taste!
Photo du restaurant Giano
4.9
Exceptionnel(1535)
Prix : raisonnable
• Italienne • East Village
Réservé 6 fois aujourd'hui
Ceci est l'histoire de Paolo et Matteo, deux amis originaires de Milan qui rêvaient d'ouvrir leur propre restaurant. La prémisse des deux hommes est de combiner les innovations stimulantes de la gastronomie italienne avec les traditions culinaires de leur région. Leur rêve devient réalité. Inspiré par la divinité romaine Janus, qui regardait autant vers le passé que vers l'avenir, Paolo et Matteo ouvrent Giano, un restaurant qui respecte les traditions et embrasse le futur. Arrive Simone Bonelli. Après avoir travaillé 4 ans dans un restaurant étoilé Michelin en Italie, Bonelli s'exporte à New York, où il lui faut six petits mois pour se voir attribuer 2 étoiles par Frank Bruni, critique culinaire pour un petit quotidien dont vous aurez peut-être déjà entendu parler, le New York Times. Aujourd'hui, à titre de chef exécutif et co-propriétaire de Giano, le chef Bonelli allie les techniques les plus sophistiquées à des saveurs magnifiques et à des présentations exceptionnelles. Si vous pensez avoir tout vu, détrompez-vous! Ce petit restaurant dans le quartier de East Village est bien spécial!
Photo du restaurant Lavagna - NYC
4.8
Exceptionnel(1862)
Prix : cher
• Italienne • East Village
Réservé 10 fois aujourd'hui
Lavagna a ouvert ses portes le 1er février 1999.Le restaurant offre une cuisine digne des traditionnelle trattoria italienne, à un prix raisonnable. L'ambiance aux chandelles est confortable, avec un vieux four à bois, des murs en briques, un plafond de tôle embossée et un petit bar à vin où il est également de prendre une bouchée. Des portes françaises donnent sur un espace extérieur ouvert en saison, et qui peut accueillir jusqu'à 20 personnes. Le concept de la cuisine est de créer des plats traditionnels italiens, mettant l'accent sur des ingrédients frais de saison et des produits de la plus haute qualité. Le menu met en évidence des pâtes faites maison, un plat de poisson grillé au charbon de bois à partager, du rôti de porc, du carré d'agneau et bien sûr les fameux rigatonis à la saucisse douce et épicée qui est devenu un classique au fil des ans. La carte des vins a été récipiendaire annuel du Wine Spectator Award of Excellence depuis 2002 et propose des vins italiens ainsi que d'autres sélections internationales.
Photo du restaurant Pineapple Club
4.4
Génial(589)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • East Village
Réservé 4 fois aujourd'hui
Be transported to a tropical paradise located in the heart of the East Village. #1 Espresso Martini in NYC 2 years running, our frozen piña colada and pineapple chili margaritas are fan favorites. Lush tropical vibes, pink couches, pineapples everywhere! Famous for our contemporary tiki cocktails created by mixologist Nazar Hrab, and our New-American / Tropical menu from Chef Timothy Silva. Also known for our Y2K brunch - think oyster shooters, Banana Bread French toast, pork belly hash, pineapple mimosas, and plenty of Britney and Backstreet Boys bumping throughout.On Friday & Saturday, the kitchen closes at 11:00pmPineapple Club is also known for its seamless events program, with 140 seats and 4 different rooms to choose from. Creating the perfect vibe for any occasion, custom to your specifications, with effortless ease. For reservations larger than 10 guests, please visit www.pineappleclub.com/eventsHope to see you soon, cheers!
Photo du restaurant Buenos Aires
4.8
Exceptionnel(870)
Prix : raisonnable
• Argentine • East Village
Réservé 11 fois aujourd'hui
Authentic and Traditional Argentinean Cuisine. Over 100 types of Argentinean Wine available. We offer a temperature controlled patio, a welcoming indoor dining area, and an outdoor open-air dining area. Proof of Covid-19 Vaccine required to dine inside the restaurant.
Photo du restaurant Pylos
4.8
Exceptionnel(1339)
Prix : cher
• Grecque • East Village
Réservé 7 fois aujourd'hui
Le PYLOS honore toute l'étendue de la gastronomie grecque traditionnelle en proposant une cuisine fraîche et équilibrée issue de toutes les régions de la Grèce dans un cadre élégant, contemporain et confortable en plein cœur de l'East Village. Il bénéficie des conseils du Chef Diane Kochilas, auteure récompensée, professeur et meilleure représentante au monde de la cuisine grecque. Le nom : parmi les ruines de la Grèce antique figuraient des articles tels que des pots en argile qui révélaient de nombreux indices sur la vie quotidienne hellénique. PYLOS (prononcé Pee-'los), le mot racine qui rassemble l'ensemble des choses en argile - met en valeur ces objets prosaïques aujourd'hui reconnus comme étant du grand art. Le PYLOS honore la gastronomie grecque traditionnelle en proposant une cuisine fraîche et équilibrée issue de toutes les régions de la Grèce en plein cœur de l'East Village.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable