Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. Canada
  3. Vancouver / Colombie-Britannique
  4. Vancouver
  5. Gastown
L'Abattoir Restaurant, Vancouver, BC
Primé

L'Abattoir Restaurant

4.5
4,5
3842 avis
51 CAD et plus
Française contemporaine
  • Romantique
  • Innovant
  • Adapté aux occasions spéciales
Situé dans le quartier historique de Gastown, entre Gaoler's Mews et Blood Alley, le restaurant L'Abattoir a été construit au XIXe siècle sur le site de la première prison de Vancouver, à l'origine adossée au principal quartier des abattoirs de la ville. Son nom rend hommage au passé coloré du quartier.
Installé dans un bâtiment rénové de briques et de poutres, le restaurant présente une combinaison de carrelage français classique avec des installations industrielles et des éléments en bois naturel. Il comporte un bar-lounge, une salle à manger surélevée, un somptueux atrium baigné de lumière et des salles à manger privées.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription

Il y a plus à découvrir

Découvrez de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Scannez le code QR pour découvrir de nombreux autres restaurants comme celui-ci avec notre appli.

Ouvrir l'appli

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    51 CAD et plus
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine, Canadienne, Canadienne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    mar–jeu, dim 17:00–21:45 ven, sam 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (604) 568-1701 ext. 1
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Chef de cuisine
    Lee Cooper
  • Service traiteur
    Please inquire with the Sales and Events team at 604-559-3011 or events{at}labattoir.ca
  • Installations pour l'événement privé
    L’Abattoir’s Private Dining Room is a carefully orchestrated yet seemingly effortless affair. The private dining facilities are separate from the main restaurant dining room but the décor is an extension of our celebrated brick and beam style, with sleek, industrial glass and steel accents.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Gastown
  • Rue transversale
    Water Street
  • Parking details
    Metered street parking is available nearby on Cordova Street and Alexander Street. Alternatively, a parkade is available directly down the block, at 160 Water Street.
  • Animation
    Music is lively and eclectic, ranging from hip-hop and r&b to new wave and soul.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Toilettes neutres, Vin

Avis de 3 842 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

4.5
4,5 d'après toutes les évaluations
  • 4,6Plats
  • 4,5Service
  • 4,4Atmosphère
  • 2,9Rapport qualité-prix

BruitModéré

3 842 avis
  1. Stanislas

    VIP

    Îles écossaises

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le 10 août 2024

    1. Global 4
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    excellent restaurant: professional and friendly service. Excellent quality of dishes offered. Pay attention to the location....

    Cet avis est-il utile ?

  2. Gerard

    Hawaii

    210 avis

    5.0

    210 avis

    Y est allé·e le 8 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    This is one of my favorite restaurants in Gastown, so I looked forward to showing my SIL this place. As my SIL was still recovering from a bout of diverticulitis, I didn’t order a bottle of wine. I had two wines by the glass, and we shared a few dishes. We started with their fabulous bread service, then a Dungeness Crab salad, an Artichoke tart and their Terrine of Fois Gras. Our “main” was their Agnolotti. I had a glass of 2022 Garnier et Fils Chablis with the salads and a glass of 2016 Synchromesh Pinot Noir from Storm Haven Vineyard in Okanagan Falls, BC with foie gras and agnolotti. The Artichoke Tart was half salad, half egg custard tart with pieces of artichoke between the two. It was a light, refreshing dish. The Dungeness Crab Salad was a visual surprise … the crab was placed between thin slices of radish and decorated with green leaves. It was interesting; perhaps a little too subtle in flavor for me. The foie gras terrine came with two thick pieces of brioche. The square of terrine was decorated with squares of wine jelly, and cherry halves. The terrine was soft and silky and the brioche so buttery. The star of the evening was the Sweet Corn Agnolotti. Pillows of mascarpone pasta were covered with pieces of sweet corn and a generous helping of sliced black truffle. This dish was “to die for” and I wanted to order a second plate. I love the food at L’Abattoir and dine here every time I come to Vancouver.

    Cet avis est-il utile ?

  3. Utilisateur d'OpenTable

    Adélaïde

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 4 août 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    A great night out and the food was delicious. Shout out to the Sommelier who did an outstanding job! Very happy we made this our special night in Vancouver.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Monica

    VIP

    Houston

    12 avis

    5.0

    12 avis

    Y est allé·e le 18 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The restaurant is a beautiful space in the heart of Gastown. The food and service are outstanding. We ordered off the a la carte menu and thoroughly enjoyed our meal. Next time we will do the chef’s tasting menu.

    Cet avis est-il utile ?

  5. Zoe

    Cincinnati

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 5 juillet 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I can not recommend the tasting menu with LOCAL wine pairings highly enough. A RARE treat and one of top 5 personal dining experiences on a list that begins with The Herb Farm 100 mile dinner. GREAT JOB, L'Abattoir team.

    Cet avis est-il utile ?

  6. Utilisateur d'OpenTable

    VIP

    Vancouver

    4 avis

    3.0

    4 avis

    Y est allé·e le 1 juillet 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Food and service were nice, bout not our style unfortunately.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Mreid

    Vancouver

    3 avis

    3.0

    3 avis

    Y est allé·e le 23 juin 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    This place has been a favorite for years but it has become far too expensive for the experience. Food is excellent but not for the price and the portions are very small. It's too bad cause, we've always enjoyed going here.

    Cet avis est-il utile ?

  8. JulieS

    VIP

    Metro d'Atlanta

    10 avis

    3.0

    10 avis

    Y est allé·e le 22 juin 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    We were so looking forward to this restaurant but it didn’t live up to the ratings. Appetizers were average. Dinner was good but compared to our other reservations it was average. Decor was sad and dated. On a positive note, cocktails were great!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Utilisateur d'OpenTable

    VIP

    Vancouver

    8 avis

    5.0

    8 avis

    Y est allé·e le 17 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely stupendous in every way. Every dish was perfectly executed art on a plate. 10/10 service and atmosphere.

    Cet avis est-il utile ?

  10. BernadineS

    Centre du Texas

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le 7 juin 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    This was absolutely the best. We chose the chef menu, but didn’t do the wine paring (chose our own as we wanted) It was a nine course menu and each serving was better and better! Fun attentive staff gave birthday candles on the dessert to help us celebrate! Highly recommended!

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant L'Abattoir Restaurant est noté 4,5 étoiles par 3842 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Non disponible à OpenTable

Malheureusement, ce restaurant ne fait pas partie du réseau de réservation OpenTable. Pour vérifier les disponibilités, veuillez le contacter directement.

Est-ce que c'est votre restaurant?
Confirmer inscription
Google Map pour L'Abattoir Restaurant

217 Carrall St, V6B 2J2 Vancouver, BC

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Water Street
  • Quartier
    Gastown
  • Heures d'ouverture
    mar–jeu, dim 17:00–21:45 ven, sam 17:00–22:00
  • Prix
    51 CAD et plus
  • Cuisine(s)
    Française contemporaine, Canadienne, Canadienne contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue décontractée
  • Parking details
    Metered street parking is available nearby on Cordova Street and Alexander Street. Alternatively, a parkade is available directly down the block, at 160 Water Street.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Lee Cooper
  • Animation
    Music is lively and eclectic, ranging from hip-hop and r&b to new wave and soul.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Restaurants AVV, Salle privée, Toilettes neutres, Vin
  • Numéro de téléphone
    (604) 568-1701 ext. 1
  • Service traiteur
    Please inquire with the Sales and Events team at 604-559-3011 or events{at}labattoir.ca
  • Installations pour l'événement privé
    L’Abattoir’s Private Dining Room is a carefully orchestrated yet seemingly effortless affair. The private dining facilities are separate from the main restaurant dining room but the décor is an extension of our celebrated brick and beam style, with sleek, industrial glass and steel accents.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable