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Kokkari Estiatorio, San Francisco, CA
Kokkari Estiatorio, San Francisco, CA
Kokkari Estiatorio, San Francisco, CA
Kokkari Estiatorio, San Francisco, CA
Kokkari Estiatorio, San Francisco, CA
Primé

Kokkari Estiatorio

4.8
4,8
9210 avis
De 31 $ à 50 $
Méditerranée

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2 personnes
19:00

Sélectionnez une heure

Réservé 194 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Adapté aux repas d'affaires
  • Charmant
Kokkari (prononcé «Ko-Kar-ee\") est un petit village de pêcheurs situé sur l'île de Samos dans la mer Égée. Son nom est dérivé des petits oignons qui un temps furent cultivés dans les champs voisins. Son sol fertile et le climat méditerranéen offre une abondance de produits frais, ainsi que des fruits de mer et du gibier exceptionnels. La légende raconte que Kokkari est le site où Orion, un puissant chasseur et un jeune homme gigantesque d'une grande beauté, est tombé en amour avec la fille du roi de Chios. Pour son amour pour elle, Orion a créé l'île pour le gibier sauvage et les fruits de mer afin de préparer des banquets élaborés pour céléber leur amour. Aujourd'hui, nous espérons que vous apprécierez votre propre célébration lors de votre dînez à Kokkari Estiatorio avec sa cuisine \"digne des Dieux\" préparée avec les saveurs de la mer Égée et le style innovant Californien.

Commande en livraison ou à emporter

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Méditerranée, Grecque, Européenne contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:30 Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (415) 981-0983
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Chef de cuisine
    Erik Cosselmon
  • Installations pour l'événement privé
    The semi-private and private dining areas can accommodate groups from six to two hundred. The restaurant is also available for buy-outs.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Rue transversale
    Front St.
  • Parking details
    Valet Parking is currently unavailable at Kokkari Estiatorio.
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Cheminée intérieure, Salle privée, Table de Chef, Vin

Avis de 9 210 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.8
4,8 d'après les évaluations récentes
  • 4,8Plats
  • 4,8Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Région de la baie de San Francisco

    Méditerranée

  • Région de la baie de San Francisco

    Les plus réservés

  • San Francisco

    Méditerranée

  • San Francisco

    Les plus réservés

9 210 avis
  1. Madeleine

    VIP

    Baie de San Fra

    68 avis

    5.0

    68 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Lunch at Kokkari's is always a wonderful treat. We keep coming back and are not disappointed. .

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  2. Paula

    VIP

    Baie de San Fra

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    I have dined many times over the years at both Kokkari and Evvia. They are among my very favorite in the Bay Area. I especially have loved the branzino and order it as my entree nearly every time. In fact, I have told everyone I’ve brought to the restaurant it’s the best in the country. I was so disappointed last night. For me and my guest, ours was over grilled and dry. When I told the waiter at the end of our meal, his response was I’m sorry and I will tell the chef. That’s it. He was nice enough for sure throughout the evening but his attitude given the feedback was one of nonchalance. I ended up apologizing to my guest from Hawaii and I left feeling I oversold how good Kokkari is. My guest agreed it was just “okay”. I rate it as the worst in terms of the entree I’ve had at Kokkari. One other thing…ultimately we were not rushed; but the constant checking to see how far along in the meal we were by the maitre’d was truly annoying and not discreet in the least. All in all, my least favorable experience (and this was a business dinner) ever at Kokkari. Note: I’m really interested to see if I get a response to this note. It is a rare thing for me to make comments here; I’m doing so because I know you want Kokkari to always live up to its reputation. It didn’t last night.

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  3. Allison

    VIP

    Baie de San Fra

    22 avis

    5.0

    22 avis

    Y est allé·e il y a 1 jour

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Our server, Stephanie, was courteous, personable and on point. We thoroughly enjoyed our dinner. Love the gigantes, grilled shrimp and the roasted chicken with potatoes and vegetables. Delish!

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  4. Linda

    VIP

    Comté d’Orange

    26 avis

    4.0

    26 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    The lamb and chicken were very good. Although the chicken seems to taste different and served a bit different than when we were here last time about 5 months ago. The rib eye was a missed. We asked for medium rare , steak came out very rare . It made the steak tasted chewy and not good. We didn’t want to be a pain and send food back.

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  5. Erin

    Baie de San Fra

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Loved the octopus and the appetizer special of rabbit for the evening. The goat stew was a highlight, which was well seasoned and felt like a very comforting meal.

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  6. Wendy

    VIP

    Baie de San Fra

    4 avis

    5.0

    4 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The staff was exceptionally warm, Kokkari is still as cozy and delicious as ever. A classic San Francisco staple.

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  7. Donato

    Baie de San Fra

    5 avis

    5.0

    5 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Truly one of the best and long standing restaurants in San Francisco. Never disappoints. Attentive service and superb cuisine.

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  8. Nicolas

    Baie de San Fra

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Found this place because of its good reviews and rating and decided to go here for a date night. Great authentic atmosphere and environment. Appetizers were very well made with complex flavors. We ordered a bottle of wine, but after we saw Cocktails being brought to other tables, we realized they did have a cocktail menu, we just weren't given it. The server was extremely professional and skilled but didn't interact with us very much and wasn't very personable. It could have just been busy/stressful for her, though. We ordered the whole fish and duck (special), which were tasty and large portions. Good value.

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  9. Natallia

    Baie de San Fra

    1 avis

    2.0

    1 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 2
    2. Plats 5
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    I would recommend avoiding late reservations, as it impacted our overall experience. This was our first time at the restaurant, and unfortunately, it didn’t live up to our expectations. Our reservation was at 10 PM, but we arrived at 9 PM, hoping to be seated earlier, even at the bar. However, we were kindly asked to return at our scheduled time. After spending an hour at a nearby bar, we came back to find the restaurant winding down for the night. The service felt rushed, and we barely had time to enjoy our meal. We quickly finished a bottle of wine, an appetizer, and a main course before leaving. There was simply no time for dessert, which was disappointing. Unfortunately, what was meant to be our first romantic dinner felt hurried and underwhelming. My boyfriend is still wondering why I chose this restaurant. I’d suggest booking an earlier time for a more relaxed and enjoyable experience.

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  10. valerie

    VIP

    New York

    18 avis

    5.0

    18 avis

    Y est allé·e le il y a 4 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Obsessed with this place—top notch food and service in a warm and friendly environment! This is the best place to come on a date or for a celebratory dinner or lunch. Can’t wait to come back.

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FAQ

Kokkari Estiatorio propose des plats à emporter que vous pouvez commander en appelant le restaurant au (415) 981-0983.

Le restaurant Kokkari Estiatorio est noté 4,8 étoiles par 9210 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00

Sélectionnez une heure

Réservé 194 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Kokkari Estiatorio

200 Jackson St., 94111 San Francisco, CA

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Front St.
  • Quartier
    Quartier financier / Embarcadero
  • Heures d'ouverture
    Déjeuner lun.–ven. 11:30–14:30 Dîner Tous les jours 17:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    Méditerranée, Grecque, Européenne contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue d'affaires décontractée
  • Parking details
    Valet Parking is currently unavailable at Kokkari Estiatorio.
  • Moyens de paiement
    American Express, Diners Club, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Erik Cosselmon
  • Renseignements supplémentaires :
    À emporter, Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Banquet, Bar complet, Bar/salon, Cheminée intérieure, Salle privée, Table de Chef, Vin
  • Numéro de téléphone
    (415) 981-0983
  • Installations pour l'événement privé
    The semi-private and private dining areas can accommodate groups from six to two hundred. The restaurant is also available for buy-outs.
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