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Ironside Fish & Oyster, San Diego, CA
Perle rare

Ironside Fish & Oyster

30 $ ou moins
Fruits de mer

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2 personnes
19:00
Réservé 83 fois aujourd'hui
  • Animé
  • Tendance
  • La perle du quartier
Cet établissement rappelle l'atmosphère des marchés de pêcheurs du Little Italy d'autrefois.

Commande en livraison ou à emporter

Pourquoi ce sont des Perles rares

Chef de cuisine : Danielle Van Steen

D'après les éditeur·rices d'OpenTable : Des hublots, des crochets d'ancrage et une énorme sculpture de pieuvre : l'énergie nautique est forte dans ce géant des fruits de mer. La cheffe cuisinière Danielle Van Steen met son empreinte sur des plats phares, tels que la moelle osseuse au tartare de thon et la truite fumée au sésame. Ce vaste restaurant est installé dans une ancienne criée, rappelant ainsi le passé maritime de San Diego.

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Décontracté
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Américaine, Californienne
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:30–22:00 ven 11:30–23:00 sam 11:00–23:00 dim 11:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (619) 269-3033
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Quartier
    Petite Italie
  • Rue transversale
    Date Street
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Dîner au bar, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Terrasse, Vin

Avis de 4 479 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.5
4,5 d'après les évaluations récentes
  • 4,5Plats
  • 4,3Service
  • 4,6Atmosphère
  • 4,2Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • San Diego

    Fruits de mer

4 479 avis
  1. Rebecca

    Phoenix

    3 avis

    5.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Delicious and consistent every time! Really enjoyed the food and drinks

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  2. Vida

    Las Vegas

    7 avis

    VIP
    4.0

    7 avis

    Y est allé·e le il y a 3 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 3
    Food was decent. Oyster Rockefeller was a bit disappointing with its flavors, shrimp aquachillies was delish, lobster roll was ok. The lighting sucks, so dark, can’t see the food really. Such a pretty restaurant and just left you in the dark with a tiny lamp light on your table.

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  3. Natalia

    San Diego

    19 avis

    VIP
    5.0

    19 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great place! Happy hours here are amazing! Oysters, octopus, fish and chips, clam chowder and sweet potatoes- all these food was amazing. Japanese sweet potatoes is must try here. Service was prompt and attentive. mai tai cocktail is super boozy but delicious. Good non alcoholic cocktails options. The only thing I would add is indicating gluten free dishes on the menu, I did not see that on their happy hour menu. Overall great place for seafood and especially happy hours.

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  4. Hus

    San Diego

    22 avis

    VIP
    3.0

    22 avis

    Y est allé·e le il y a 6 jours

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 4
    4. Atmosphère 4
    My wife and I have been to Ironside many times. We feel that the quality of food has been going down and the prices are getting unjustifiably high, so the quality/price ratio is off. For raw seafood, Crudo down the street on India offers more delectable dishes at a lower price. Also, I don't like it when the waiter/waitress brings the check before asking if we would like anything else. Tonight, we received the bill, before we had a chance to order dessert.

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  5. Patrick

    Washington

    3 avis

    4.0

    3 avis

    Y est allé·e le il y a 7 jours

    1. Global 4
    2. Plats 4
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    Overall Ironside Fish & oyster was an enjoyable experience. Having a reservation is a must. While we were seated quickly the wait for our server to take our drink and initial food orders was substantial. It is a busy location but the amount of time we waited seems excessive. Once we started ordering though, service was quite prompt. Cocktails were tasty and strong. The drinks from the menu come out looking exactly as they’re pictured to include the choice of glassware. Their Bloody Mary was perfectly spiced. Their Ghostwriter (old fashioned) was super tasty. The Kumamoto oysters were worth the slight upcharge. The shrimp aguachile was good but needed salt, spice and citrus. The rockfish ceviche and crudo were both a little disappointing. The star of the meal was the octopus a la plancha. Perfectly cooked and tender. The Ironsides bread and clam chowder were excellent as well. The experience and the little details in the dining room added to the ambiance. All in al It was pleasurable, but for the price I’d have preferred more attention paid to seasoning.

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  6. Utilisateur d'OpenTable

    Géorgie côtière

    3 avis

    VIP
    2.0

    3 avis

    Y est allé·e le 20 septembre 2024

    1. Global 2
    2. Plats 2
    3. Service 4
    4. Atmosphère 2
    Food was overpriced and not very good. Lobster roll was greasy. Also the peel and eat shrimp were small for the price. Server was great and super nice. Probably the only positive.

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  7. Brienneth

    San Diego

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 3
    4. Atmosphère 3
    I went during happy hour, food was good. Shell bits were all over the oysters which made them unpleasant to eat.

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  8. Linda

    San Diego

    159 avis

    VIP
    3.0

    159 avis

    Y est allé·e le 15 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 5
    We were celebrating my daughter’s big birthday and after checking in or saying it was her bday to our server there was no acknowledgement. Our server was pleasant but was just going through the motions versus higher level of service. The seafood tower platter was delicious, the oysters and ceviche were amazing! The cocktails were tasty too. The entrees needed work. The shrimp lo mein was salty, the wahoo could have been spectacular but it was overcooked and for a seafood restaurant, that’s seems to be unacceptable. The steamed clams in garlic lemongrass sauce was flavorful. Based on the entree experience, we decided to pass on dessert and go elsewhere. I’m thinking next time, just get cocktails and the oysters and call it a night. Enjoyed the ambiance of the establishment.

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  9. Jorge

    Montréal

    10 avis

    3.0

    10 avis

    Y est allé·e le 14 septembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 2
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    We ordered lobster and tuna sashimi called "Bone Marrow." The lobster was tasteless and dry. The "Bone Marrow" was effectively that. A smidgen of tuna lying inside a length of a lengthwise cut large bone. I couldn't see the point and it was not very good. The mixology was very good but, all in all, the service was mediocre. Not recommended.

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  10. Utilisateur d'OpenTable

    México

    35 avis

    VIP
    4.0

    35 avis

    Y est allé·e le 14 septembre 2024

    1. Global 4
    2. Plats 3
    3. Service 3
    4. Atmosphère 4
    Seguramente ibamos con muy altas expectativas por la clasificación de Opentable, pero la comida la verdad estuvo mediocre y el pescado local muy malo, la clam chowder y el lobster roll buenos.. Lo mejor es el lugar decoración y ambiente

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FAQ

Vous pouvez commander directement une livraison à domicile chez Ironside Fish & Oyster en utilisant le bouton « Commander en ligne ».

Le restaurant Ironside Fish & Oyster est noté 4,5 étoiles par 4479 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 83 fois aujourd'hui

Commande en livraison ou à emporter

Google Map pour Ironside Fish & Oyster

1654 India Street, 92101 San Diego, CA

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Date Street
  • Quartier
    Petite Italie
  • Heures d'ouverture
    lun–jeu 11:30–22:00 ven 11:30–23:00 sam 11:00–23:00 dim 11:00–22:00
  • Prix
    30 $ ou moins
  • Cuisine(s)
    Fruits de mer, Américaine, Californienne
  • Atmosphère
    Décontracté
  • Code vestimentaire
    Tenue décontractée
  • Infos de stationnement
    Stationnement municipal
  • Moyens de paiement
    American Express, Carte Blanche, Diners Club, Discover, JCB, Mastercard, Visa
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Bar complet, Bar/salon, Bière, Brunch le week-end, Dîner au bar, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Table de Chef, Terrasse, Vin
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