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Restaurant IRON, Pensacola, FL

Restaurant IRON

4.9
4,9
2873 avis
De 31 $ à 50 $
du Sud des États-Unis

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2 personnes
19:00
Réservé 24 fois aujourd'hui
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Parfait pour siroter des cocktails créatifs
  • La perle du quartier
Le chef exécutif Alex McPhail est retourné dans sa ville natale après 6 années d'apprentissage sous la conduite des plus grands chefs de l'industrie à la Nouvelle Orléans. Fort de ses nombreuses connaissances acquises au Commander’s Palace, au Restaurant August et au Roosevelt Hotel, Alex a créé un environnement gastronomique sans pareil dans la région. Le Restaurant IRON sert une cuisine contemporaine du Sud mettant à l'honneur les légumes et les herbes locaux concoctée par l'esprit créatif des vrais Sudistes. Son objectif est de réaliser des spécialités fraîches locales et régionales avec les saveurs et ingrédients de la plus haute qualité. Plaisir des papilles garanti !

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    du Sud des États-Unis, Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 16:00–21:00 ven, sam 16:00–22:00
  • Numéro de téléphone
    (850) 476-7776
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Alex McPhail
  • Quartier
    Pensacola
  • Rue transversale
    Garden Street
  • Parking details
    Feel free to use the parking on North Palafox St directly in front of the restaurant. Should you need additional parking, there is space available a block north on Palafox as well.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Vin

Avis de 2 873 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.9
4,9 d'après les évaluations récentes
  • 4,9Plats
  • 4,9Service
  • 4,8Atmosphère
  • 4,6Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Nord-Ouest de la Floride

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Nord-Ouest de la Floride

    Meilleure cuisine

  • Nord-Ouest de la Floride

    Meilleur service

  • Nord-Ouest de la Floride

    Meilleur rapport qualité prix

  • Nord-Ouest de la Floride

    Innovant

  • Nord-Ouest de la Floride

    Tendance

  • Nord-Ouest de la Floride

    Animé

  • Pensacola

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Pensacola

    Meilleure cuisine

  • Pensacola

    Meilleur service

  • Pensacola

    Meilleure atmosphère

  • Pensacola

    Meilleur rapport qualité prix

  • Pensacola

    Sain

  • Pensacola

    Tendance

  • Pensacola

    La perle du quartier

  • Pensacola

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Pensacola

    Romantique

  • Pensacola

    Adapté aux occasions spéciales

  • Pensacola

    Animé

  • Pensacola

    Les plus réservés

2 873 avis
  1. Frank

    Denver2 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 4
    I was pleasantly surprised with the whole dining experience . The appetizers were so good I have to say , get the gnocchi escargot . It was so flavorful and robust . My wife had the duck breast and I had the ribeye , outstanding , my steak was so tender and cooked to perfection . My wife raved about the blackberry sauce that was served on her plate with the duck. We will be back with our friends next time we go. I would also like to add a compliment to our server , she made some great recomendations .

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  2. NM33Y

    Mobile3 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food and great staff. Love the open kitchen. Highly recommend first dibs. 

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  3. Ron

    Floride1 avis

    5.0

    Y est allé·e le il y a 2 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Couldn’t think of a better place to have an anniversary dinner. Counter seating really added to the experience. Our server Jim P was great - offering suggestions and was attentive. Looking forward to our next visit.

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  4. Matthew

    Mobile3 avis

    3.0

    Y est allé·e le 2 mars 2025

    1. Global 3
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 3
    Making a reservation was easy, which surprised me since it was a Mardi Gras weekend. We were sat at a good table and greeted promptly. Service was very good, my glass was never empty. We started with an order of truffle fries that were VERY DELICIOUS. It was a large order and we should have probably ate half of them since it was filling. For main entree, my wife ordered the duck (rare was suggested) with Brussels. I love duck, but this was very chewy and small portioned. Neither one of us were a fan. Perhaps we should have asked for it to be medium rare or medium. I ordered a ribeye. The steak was cooked perfectly. It was a good sized portion but WAY overpriced. I had greens for my side. They had a STRONG vinegar taste. It was a little much for me. We did not have dessert for two reasons: we were full and could not eat another bite, and the meal took a LONG time. I’m assuming they delayed each course waiting on us to finish the previous course, but we would have preferred to have it cooked when we ordered. We sat there for over 2 hours, much of which we spent waiting for food. It was nice but we probably won’t be back.

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  5. Branden

    Floride1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 24 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food and atmosphere. The drinks were fantastic. Will definitely go back.

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  6. James

    New York7 avis

    5.0

    Y est allé·e le 23 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 4
    4. Atmosphère 5
    One of our favorite restaurants in Pensacola. Always outstanding food and service. I highly recommend this little gem.

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  7. Brooke

    Floride2 avis

    5.0

    Y est allé·e le 23 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Food was amazing. I highly recommend the truffle fries for an app and the filet for the main course. Steak was good to my preference and the black garlic butter was an excellent addition.

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  8. Joshua

    Mobile3 avis

    5.0

    Y est allé·e le 21 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Just had an unforgettable meal at Restaurant IRON—every bite was perfection. We started with the Hatch chile croquettes, featuring Shelburne aged cheddar, pickled okra, and habanero pepper jelly, offering the perfect balance of heat, richness, and acidity. Next was the foie gras ‘PB & J’, a luxurious twist on a classic with almond butter, strawberry jam, basil sauce, balsamic, and cinnamon milk punch on craft bakery toast—crisp, creamy, and decadent. With our appetizers, we enjoyed two fantastic drinks: the King Cake Whiskey Sour, made with king cake-infused bourbon, lemon, and egg white, dusted with festive Mardi Gras sugar, and the Pink Skies, a vibrant mocktail of raspberries, pineapple shrub, vanilla, and lime—perfectly balanced between sweet and tart. For the entrée, I had the elk rack, cooked rare and incredibly tender, paired with cognac crawfish cream, mashed potatoes, and crisp asparagus. The seared lamb loin was another standout, with mint-pea purée, dill, pomegranate arils, lemon-infused couscous, and sautéed beech mushrooms, creating the perfect harmony of brightness and depth. With her entrée, my wife had the Night Moves, a bourbon-based cocktail with Cynar, rosemary, lime, and pomegranate, elegantly garnished with a dark flower. I had the Perfect Pear, a non-alcoholic spiced pear shrub with lime and bitters—like an upscale pear soda. For dessert, we indulged in the icebox Nutella pie, featuring Nutella cremeux, a toasted pretzel crust, caramel sauce, and Maldon Sea Salt. My wife’s espresso martini was a revelation, made with Iron Blend-infused spirit, roasted chicory, Heirloom Pineapple Amaro, and cream, delivering robust coffee flavor with a smooth, creamy mouthfeel. This meal was an experience—one I’d gladly relive. If you haven’t been to Restaurant IRON yet, go. Now.

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  9. Katie

    Washington1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 21 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    First time was a hit! Amazing dinner and cocktails and a fun dining experience watching the kitchen in action from the counter. We left and went to our event and came back after for dessert! The Nutella icebox pie was insanely good. The staff was very knowledgeable all the dishes and made excellent recommendations! Can’t wait to come back again!

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  10. Todd

    Floride1 avis

    5.0

    Y est allé·e le 20 février 2025

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Fine dining without being pretentious. Highly recommended.

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FAQ

Le restaurant Restaurant IRON est noté 4,9 étoiles par 2873 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 24 fois aujourd'hui
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22 N Palafox Street, 32502 Pensacola, FL

Informations supplémentaires

  • Rue transversale
    Garden Street
  • Quartier
    Pensacola
  • Heures d'ouverture
    Souper lun–jeu, dim 16:00–21:00 ven, sam 16:00–22:00
  • Prix
    De 31 $ à 50 $
  • Cuisine(s)
    du Sud des États-Unis, Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    Feel free to use the parking on North Palafox St directly in front of the restaurant. Should you need additional parking, there is space available a block north on Palafox as well.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Alex McPhail
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Au comptoir, Avec vue, Bar complet, Bière, Cocktails, Droit de bouchon, Fin de soirée, Happy Hour, Non-fumeur, Table de Chef, Terrasse, Toilettes neutres, Vin
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