Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Côte centrale californienne
  4. Vallée de Santa Ynez
  5. Solvang
First & Oak at the Mirabelle Inn, Solvang, CA
Primé

First & Oak at the Mirabelle Inn

4.7
4,7
1213 avis
50 $ et plus
Californienne

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 19 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
  • Adapté aux occasions spéciales
  • Romantique
  • Charmant
Récemment rénové, First & Oak est situé à l'intérieur du charmant Mirabelle Inn. Le Chef exécutif Steven Snook vous propose un éventail de tapas caractérisés par leur saveur et leur finesse. Le menu est de type californien, doté d'une touche éclectique, tout en étant inspiré par des techniques françaises. Il est également de saison et est conçu de sorte à ce que vous puissiez créer votre propre plat personnalisé. L'objectif est que vous soyez en mesure d'explorer le menu de notre chef sans être limités à un seul format d'entrée ou de plat. Leur concept tapas vous donne aussi la possibilité et la liberté de goûter à plusieurs plats. Leur but est de rendre votre repas passionnant et rempli de saveurs. À noter que le restaurant favorise les entreprises locales et durables.

Salles

Informations supplémentaires

  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Européenne Moderne, Française / Américaine contemporaine
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 17:00–20:45
  • Numéro de téléphone
    (805) 688-1703
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Chef de cuisine
    Ivan Coronel
  • Service traiteur
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Installations pour l'événement privé
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Quartier
    Solvang
  • Rue transversale
    Corner of First St. and Oak St
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bière, Cheminée intérieure, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin

Expériences

  • 3 Course Menu Experience

    75,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The 3 Course Menu Experience at First & Oak offers our guests an opportunity to enjoy our cuisine in a slightly more approachable manner - fewer courses than our Chef's Tasting Menu, but more generous portions. Offering choices for each course, this menu captures the level of technique being employed by our kitchen team each and every day, and allows guests to engage with our service team to create a casual but elegant dining experience. Advance notice of any dietary restrictions or preferences is always appreciated; we are happy to create food that will suit any of our guests' needs. We look forward to you joining us soon!
    3 Course Menu Experience photo
  • New Year's Eve

    195,00 $US par personne

    Seulement 31 déc. 2024
    We invite you to join us for a spectacular New Year's Eve event. A beautifully curated 6-course Chef's Tasting Menu, ripe with luxurious elements to ring in 2024 right! The Menu will include the following (please inform us upon making reservation of any dietary preferences or restrictions; vegetarian/vegan menus will be available upon request >>>FIRST--Cauliflower Panna Cotta, Royal Osetra Caviar>>>SECOND --Hamachi Crudo, Apple Yuzu Chive>>>THIRD--Roasted Squash, Grape, White Cheddar, Hazelnut>>>FOURTH--Scallops, Lobster Sabayon, Japanese Sweet Potato, Pear>>>FIFTH Beef Tenderloin, Black Truffle, Parsnip, Mushroom>>>SIXTH--Dark Chocolate Tart, Caramel, Mascarpone Gelato\\\Cancellation Policy: 72 hours advance notice to avoid charge.
    New Year's Eve photo
  • Chef's Five Course Tasting Menu

    95,00 $US par personne

    Plusieurs dates disponibles
    The Chef's Tasting Menu is the signature dining experience at First & Oak - highlighting our most seasonal preparations, featuring produce from the farms in Santa Ynez Valley, seafood from off the California Coast and other local specialties. Chef Ivan Coronel and his team's level of execution and attention to detail is apparent in every dish, offering delicious menu options for each course, allowing guests to engage with the menu each night. Wine pairings are offered along with the Chef's Tasting Menu on a nightly basis. Advance notice on any dietary restrictions or preferences is always appreciated, in order for us to create exceptional menu options for each of our guests. We look forward to you joining us for an unforgettable evening!

Avis de 1 213 client·e·s

Évaluation globale (notes et avis)

Seul·e·s les client·e·s qui ont déjà visité ce restaurant peuvent donner une note et soumettre des avis.

4.7
4,7 d'après les évaluations récentes
  • 4,7Plats
  • 4,7Service
  • 4,7Atmosphère
  • 4,4Rapport qualité-prix

BruitModéré

Apprécié pour

  • Vallée de Santa Ynez

    Meilleur toutes catégories confondues

  • Vallée de Santa Ynez

    Meilleure cuisine

  • Vallée de Santa Ynez

    Meilleur service

  • Vallée de Santa Ynez

    Meilleure atmosphère

  • Vallée de Santa Ynez

    Meilleur rapport qualité prix

  • Vallée de Santa Ynez

    La perle du quartier

  • Vallée de Santa Ynez

    Parfait pour déguster de bons vins

  • Vallée de Santa Ynez

    Romantique

  • Vallée de Santa Ynez

    Adapté aux occasions spéciales

1 213 avis
  1. Jason

    San Diego

    13 avis

    5.0

    13 avis

    Y est allé·e le il y a 5 jours

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Outstanding experience. Staff was incredible. Super laid back vibe in a beautiful setting. 5 course tasting was the way to go. We added caviar and Brussels sprouts. Perfect for two people. Add the wine pairings too!

    Cet avis est-il utile ?

  2. Carmen

    Baie de San Fra

    1 avis

    3.0

    1 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 3
    2. Plats 3
    3. Service 2
    4. Atmosphère 2
    Was disappointed based on past reviews. Seated in a small side room that lacked any indication that this was intended to be a fine dining experience. Understaffed so the service was slow. Food was good but somewhat bland.

    Cet avis est-il utile ?

  3. CHRISTY

    VIP

    Los Angeles

    16 avis

    5.0

    16 avis

    Y est allé·e le 17 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    We wanted something special to celebrate our wedding anniversary. This gourmet experience was perfect. Every bite was a treat. Their estate wine is not up to the quality of the food--the only disappointment.

    Cet avis est-il utile ?

  4. Melissa

    Los Angeles

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Absolutely delicious, and very good service. Sometimes a bit slow, but that's a factor of the busy season more than anything. I also forgot my purse, and they were prompt to message me about it. Absolutely worth it, can't wait to come back.

    Cet avis est-il utile ?

  5. TaylorR

    Baie de San Fra

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 15 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 1
    4. Atmosphère 5
    Service was horrible but food was excellent, plan and being there for 3 hours for only 5 courses

    Cet avis est-il utile ?

  6. Jeff

    VIP

    Chicago

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent dinner! We did the tasting menu and enjoyed every bite.

    Cet avis est-il utile ?

  7. Katia

    Los Angeles

    7 avis

    5.0

    7 avis

    Y est allé·e le 13 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 4
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    I picked First & Oak restaurant for a romantic dinner to celebrate our anniversary. The decor was nice. The service was excellent. Eliona (Food runner) was the cutest thing. She was so pleasant, always smiling and took the time to describe every dish in details. George, her dad, waited on us. Very professional yet friendly. The food presentation was great but the taste wasn’t as good as I expected. Overall, good experience.

    Cet avis est-il utile ?

  8. Dana

    VIP

    Baie de San Fra

    56 avis

    5.0

    56 avis

    Y est allé·e le 8 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Excellent food and impeccable service. Three and five course fixed price menu with several options. The bread was amazing with the avocado butter. The wait staff was superb. We stayed in the Mirabelle Inn where the restaurant was located. That made for a really nice evening. Don't miss this gem!

    Cet avis est-il utile ?

  9. Toni

    Chicago

    2 avis

    5.0

    2 avis

    Y est allé·e le 1 décembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    The food and service were amazing. They were also able to accommodate to my dietary restrictions.

    Cet avis est-il utile ?

  10. jordan

    Comté d’Orange

    1 avis

    5.0

    1 avis

    Y est allé·e le 24 novembre 2024

    1. Global 5
    2. Plats 5
    3. Service 5
    4. Atmosphère 5
    Great food! Fine dining experience. However, price on website differs from menu at restaurant. Three course is now $75/pp not $65.

    Cet avis est-il utile ?

FAQ

Le restaurant First & Oak at the Mirabelle Inn est noté 4,7 étoiles par 1213 clients OpenTable.

Oui, vous pouvez généralement réserver ce restaurant en choisissant la date, l'heure et le nombre de personnes sur OpenTable.

Effectuer une réservation

2 personnes
19:00
Réservé 19 fois aujourd'hui
Des expériences sont disponibles.
Google Map pour First & Oak at the Mirabelle Inn

409 First St., 93463 Solvang, CA

Salles

Informations supplémentaires

  • Primé
    1. MICHELIN Plate 2022
  • Rue transversale
    Corner of First St. and Oak St
  • Quartier
    Solvang
  • Heures d'ouverture
    Quotidiennement 17:00–20:45
  • Prix
    50 $ et plus
  • Cuisine(s)
    Californienne, Européenne Moderne, Française / Américaine contemporaine
  • Atmosphère
    Élégant mais décontracté
  • Dress code
    Tenue de VIlle
  • Parking details
    We have a lot behind our building or you may simply park on the street.
  • Moyens de paiement
    American Express, Discover, Mastercard, Visa
  • Chef de cuisine
    Ivan Coronel
  • Renseignements supplémentaires :
    Accès pour personnes à mobilité réduite, Banquet, Bière, Cheminée intérieure, Droit de bouchon, Non-fumeur, Options sans gluten, Restaurants AVV, Salle privée, Terrasse, Terrasse, Vin
  • Numéro de téléphone
    (805) 688-1703
  • Service traiteur
    Main Dining Room - Seats up to 36 guests Fireside Room - Seats up to 18 guests Outdoor Patio - good for canapés 40-50 , seats 45 *Off-site Catering, please inquire for details
  • Installations pour l'événement privé
    We offer off-site catering with our mobile food truck. We can cook any type of cuisine from casual dining fine dining. For onsite catering First and Oak features three separate dining areas: our quaint, outdoor patio, Fireside Room, and Main Dining Room.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable