Spécialisé dans les pâtes fabriquées à la main et le poisson frais.
Dans la cuisine, une grande attention est portée aux détails et
les meilleurs ingrédients locaux sont utilisés.
Spiaggetta signifie « petite plage » en italien. Lorsque vous êtes ici, vous vous sentirez effectivement comme si vous étiez sur une petite plage en Italie. De grands efforts sont déployés afin de vous assurer une expérience authentique, que ce soit les pâtes faites à la main ou l'adhérence stricte aux règles de la cuisine italienne traditionnelle où seuls les ingrédients locaux les plus frais sont choisis pour leur qualité et leur saveur. Impatiente de vous accueillir et de vous faire découvrir la vraie nourriture et hospitalité italienne, la famille Tarantino vous invite à passer une soirée dans leur salle à manger où vous serez traité comme un ami proche invité chez son hôte. Le délicieux Branzino est habilement préparé et fait à la main tandis que les gnocchi sont élaborés comme si on voulait impressionner les mamas italiennes.
Chez Spiaggetta, trois choses sont toujours assurées: le poisson frais, les pâtes faites à la main et l'hospitalité italienne. On a hâte de vous accueillir!
Every day dining with a relaxed, coastal vibe SAX offers a delectable every day indoor dining experience with eclectic fireside menus for breakfast, dinner and drinks. Designed with comfort and relaxation in mind, SAX menus are perfect for any meal or gathering. This coastal experience paired with a warm and welcoming atmosphere, offers a feeling of home for casual, family-friendly dining throughout of year.With extensive appetizer selections including buffalo shrimp, bruschetta, fried calamari, steamed clams and truffle mac ‘n’ cheese in addition to homemade flat-breads and SAX’s signature cornbread, a classic comfort food, guests can indulge in a variety of starters or pair them with a favorite entree and dessert.
Provence Cape May will re-open in the Spring of 2024Redefining upscale dining on the Cape May Peninsula, Provence seduces diners with what can only be described as a beautifully choreographed synergy of food, flavors and techniques, plated with undeniable flair and whimsey. Set in a stunningly renovated 1854 historic mansion reminiscent of a french country chateau, diners are taken on a magical journey that indulges all one's senses. Join us for our Bistronomy dining and weekend brunch experience. Dining is BYOB with Hawk Haven wines available for purchase. View our menu at www.ProvenceCapeMay.com.
Cuisine américaine spécialisée dans les fruits de mer frais, les steaks, les plats de poulet et de pâtes, les desserts maison et un menu de plats légers, y compris la pizza maison. Un bar complet avec des divertissements la plupart des soirs. Possibilité de manger à l'extérieur. Allez voir la toute nouvelle terrasse en bois!!!
For over 20 years, O'Donnell's Pour House, known for its lively atmosphere, friendly service, and an extensive menu of food and drinks, has been a fixture of the Sea Isle City community. Guests will enjoy traditional Irish fare, as well as the delicious steak and seafood dishes, served in a friendly and inviting tavern by the seaside. Enjoy Chef’s daily specials, Irish classics like Bangers & Mash or Shepherd's Pie with a perfectly poured pint of Guinness, or have one of the Pour House premium steaks, fresh seafood, or house favorites like our own O’Donnell’s Crab Cakes, Chicken Milanese, or Boneless Braised Short Ribs. The bar features a large selection of beers on tap, including local craft beers, and a full bar with a variety of cocktails and spirits available. With lots of seasonal outdoor seating on our Patio dining area or on the livelier Paddy’s Green, which has frequent live entertainment, O’Donnell’s Pour House is a great choice for your dining and entertainment needs!