Sun, surf, sushi at Sushi Bichi, celebrating the culinary coastlines of the world’s most vibrant cultures in a beautiful, tropical Miami Beach location adjacent to the ocean in a serene, lush outdoor setting.Executive Chef Byron Alabado and Executive Sushi Chef Shoyo Iida craft meticulous sushi, fire-cooked street skewers, inventive small plates and large entrees, plus fresh raw bar, ceviches & tiraditos that echo the authenticity of Japan, The Philippines, Mexico, Peru, Brazil, Israel and The West Indies.A 360 degree bar features fresh handcrafted Bichi cocktails, premium Japanese sake, wonderful wines and Champagnes, and an international beer selection. Guests are greeted by a ceremonial Japanese torii gate - after passing through, the ordinary world is left behind, symbolically marking the transition from the mundane to the sacred.We are an outdoor Restaurant. Sushi Bichi reservation bookings are subject to weather conditions. Most of the restaurant is not under cover.
Phuc Yea offers a selection of shareable plates that capture the soulfulness and passion behind family-rooted recipes, the restaurant is inspired by Aniece Meinhold's Vietnamese heritage and Cesar Zapata's Third Coast culinary roots. Under one roof, guests are invited to marvel at Biscayne's blossoming Mimo District; embrace 90's hip-hop, street-cool music; and enjoy Cesar's version of Viet- Cajun cuisine - a lively mash up of fresh and colorful Vietnamese ingredients pumped up with spicy, bold Cajun flavors. This grown up version of Phuc Yea is largely seafood driven.Brunch features a dim sum style menu that highlights classic American brunch preparations. It is at brunch, Chef Zapata will feature his Gulf and Southern influences more prominently while still integrating Vietnamese breakfast tradition.
Le Makoto, le nouveau restaurant japonais de Stephen Starr, est situé dans le prestigieux Bal Harbour Shops. Il propose un menu japonais moderne avec des sélections de sushis, des mets japonais contemporains et des plats « robata », cuits sur charbon (binchōtan). Une carte des boissons fabriquées à la main saura accompagner vos plats, Il est possible de réserver des places en salle à manger et au bar à sushis. La terrasse extérieure fonctionne sur le principe du premier arrivé, premier servi.
BÂOLI Miami is a multi-faceted venue that seamlessly merges the best aspects of dining, beverage, and entertainment into a singular venue: A fusion-focused culinary journey of Asian influences, techniques, and exotic flavors.A mixology bar serving artisanal cocktails in an escapist tropical setting.A vibrant nightlife scene renowned as a pioneer in entertainment, music, and programming.Dress Code: Ladies, we do not accept overly revealing clothing, beach attire, or fitness attire.Gentlemen, we do not accept sportwear, sneakers, tank tops, flipflops, hats, or shorts.
Situé dans la cour du rez-de-chaussée, le Cecconi's Miami Beach est un restaurant classique italien moderne qui est ouvert au public pour le déjeuner, le dîner et le souper sept jours par semaine. Originaire de Venise et avec des établissements à Londres et à West Hollywood, le Cecconi est devenu une destination acclamée par la critique qui met en vedette une cuisine simplement préparée inspirée des vénitiens.
La conception du restaurant comprend d'antiques planchers verts comme le Nil, faits de tuiles dénudées, une gracieuse terrasse au jardin avec des arbres "Silver Buttonwood" munie d'un auvent rétractable pour une impression d'intérieur à l'extérieur. Le Cecconi offre une expérience culinaire élégante et décontractée pour les membres et les invités avec le célèbre chef exécutif Sergio Sigala.
Situé à Miami, ce restaurant Nobu, célèbre chaîne de restaurants japonais de renommée mondiale réputée pour sa cuisine innovante, apporte une belle touche d'exaltation au sein de l’emblématique Eden Roc Hotel.
La carte comporte des plats caractéristiques du chef Nobu Matsuhisa, comme la morue noire Miso et les crevettes Tempura, ainsi que des spécialités de Miami comme le risotto de homard ou les huîtres et oursins revisités. Les Omakase (menus dégustation) vous permettent de découvrir les nombreuses saveurs distinctives du restaurant pour un moment mémorable.
THE OLD WORLD MEETS NEW IN THE HEART OF THE MIAMI DESIGN DISTRICTInspired by the old-world sophistication of Northern Italy’s iconic resorts and estates, Contessa is a glamorous dining destination by Major Food Group that transports guests to Lake Como.The restaurant serves antipasti including a Carpaccio of Chianina Beef and the most coveted Italian prosciutto; a range of signature pizzas and perfectly crafted pastas like Tortellini en Brodo and Garganelli Verdi Bolognese; and celebratory secondi that highlight the very finest meat, poultry, and fish in the world.Contessa’s vast wine list and classic cocktail selection, meanwhile, match the caliber of the cuisine and further contribute to the restaurant’s elegant, energetic atmosphere.
Le Hakkasan est reconnu comme étant le concept novateur qui a changé à lui seul le visage de la cuisine chinoise au Royaume-Uni. Depuis 2003, le Michelin fait de cet emplacement de Londres l'endroit qui établit la norme pour la cuisine chinoise et la haute conception du design intérieur. Le Hakkasan à Fontainebleau propose des classiques cantonais traditionnels et des spécialités de la maison réinterprétées pour un palais contemporain, non-conventionnel.
Pour compléter la carte des vins, il y a un droit de bouchon de 30 USD, soit environ 40 CAD (750 ml) pour deux bouteilles et de 70 USD, soit environ 92,50 CAD pour toute bouteille supplémentaire (750 ml).
Le STK vous propose astucieusement une formule deux en un : le steakhouse moderne et le salon chic. Le grand salon central est aménagé avec des banquettes en cuir crème et du carrelage imitation crocodile. Il est entouré d'une salle à manger surélevée, adaptée aux repas plus formels. Toutes les tables sont illuminées par un éclairage de scène théâtrale, tandis qu'un DJ investit tout l'espace d'une énergie communicative. Le STK Miami vous accueille au cœur de Miami Beach, pour le côté animé de New York au rythme de South Beach. Le chef cuisinier Aaron Taylor dirige la cuisine de ce restaurant de 2 étages situé dans l'établissement 1 Hotel and Resorts. Les steaks font bien sûr partie intégrante de la carte. Doté d'un esprit résolument féminin, le STK propose plusieurs coupes de viande (petites, moyennes et grandes), ainsi que des produits élevés naturellement et des plats de résistance à base de poisson frais du marché. Les autres spécialités incluent notamment les truffes frites au parmesan, les hamburgers miniatures, le pudding de maïs doux et la salade de crabe Jumbo Lump.
Aba, meaning father in Hebrew, is a Mediterranean restaurant with a California influence. The menu features Top Chef Winner Chef CJ Jacobson’s modern approach to Mediterranean cooking, and the beverage program showcases spirits and rare wines from lesser known Mediterranean regions. Signature dishes on the menu include Smoky Garlic Hummus, Whipped Feta Spread, Hamachi, Shawarma-Spiced Skirt Steak and Bougatsa. The bar program showcases rare Mediterranean-inspired wines and spirits.