Le Solita est un restaurant de quartier sobre et sophistiqué, agencé autour d'un gril à bois fabriqué sur mesure, inspiré par les voyages des propriétaires à travers la Basse-Californie et le Mexique. La cuisine mexicaine du Solita est fraîche et délicieuse, simple et légère. Tout est fait maison, souvent avec une saveur fumée provenant de la cuisson au gril à bois ou à charbon, plein de saveurs avec les salsas fraîches, les tortillas de maïs, les citrons, les piments secs et frais, les herbes aromatiques, les fruits et les épices, les moles et les fromages... Le Solita apporte le plaisir et les saveurs authentiques de la cuisine de rue à la table américaine.
Dine on creatively prepared American cuisine and more at Marston's. It has a casual, inviting setting that's ideal for grabbing a bite to eat with friends or family. Owner and chef Jim McCardy prepares delicious dishes made from seasonal locally-sourced ingredients. Marston's serves breakfast with such fare as pancakes, eggs Benedict and French toast. Guests can start their dinner course with a wild mushroom and pancetta salad, asparagus tempura or crab cakes with chipotle tartar. An entrée of smoked chicken macaroni and cheese, linguini or butternut squash ravioli will satisfy the palate.
Marston's was awarded Best Breakfast in California 2010 by Food Network Magazine. It features an outdoor patio and gourmet picnic baskets for dining in the park. This restaurant offers catering services for private events, as well as cooking classes.
Le barbecue japonais Gyu-Kaku à Valencia en Californie est l'endroit idéal pour une expérience incroyable dans le comté de Los Angeles! Traditionnellement appelé «yakiniku», le barbecue japonais est connu pour ses viandes délicieuses, fraîches (jamais congelées) et de qualité supérieure. Savourez une bière froide en grillant vous-même votre viande. Le «happy hour» offre les meilleurs tarifs sur la nourriture et les boissons: une bonne raison pour se détendre et commencer la soirée avec nous.
Since 1946, Gus’s has been serving true Southern hospitality and some of the best real pit BBQ around. The third Guss location makes its home in The Vineyards, one of Los Angeles premier lifestyle centers offering world class entertainment, dining and shopping. A menu filled with traditional Southern cooking is complemented by an impressive range of whiskies, wines, cocktails and local craft beers. Guss is a tribute to Southern life, where family, tradition and celebration are of the utmost importance.