Le restaurant Duke's Malibu et le Barefoot Bar sont perchés sur le bord de l'eau, à un peu plus de 6 kilomètres au nord du Sunset Boulevard. Vous vous sentirez les bienvenus dans ce restaurant face à l'océan, que vous soyez habillés chic ou tout-aller. Avec plus de 91 mètres de baies vitrées donnant sur le Pacifique, le Duke est l'un des sites les plus longs en bord de mer sur la côte ouest. Vous vivrez une expérience dans l'esprit « Aloha », avec le son des vagues qui se brisent, une cuisine aux influences hawaïennes et un véritable service amical qui est la signature du Duke. Vous êtes invités à vous détendre et à profiter d'une vue sans fin sur l'océan, tout en profitant de la fraîcheur des fruits de mer et des steaks de première qualité, préparés de manière unique et servis de manière attentionnée.
Ouvert il y a 40 ans, le Moonshadows a donné à Malibu ses lettres de noblesse culinaire. Vous pourrez vous immerger au cœur d'un environnement confortable et élégant et contempler une vue spectaculaire sur l'océan Pacifique. Savourez le meilleur de la cuisine américaine contemporaine le temps d'un souper romantique ou d'un brunch en fin de semaine. Un choix de vins récompensés par le Wine Spectator's Award Of Excellence trois années consécutives accompagne le menu. De nombreux DJ internationaux proposent un mélange éclectique de downtempo, de lounge et de house. La vente d'alcool à la bouteille est possible sur la terrasse. Il est préférable de réserver en fin de semaine.
Profitez d'une expérience culinaire raffinée sur la plage exclusive Billionaires' Carbon, à Malibu, surplombant le magnifique océan Pacifique et le célèbre Malibu Pier.
Mastro's collection of sophisticated, classic Steakhouses and Ocean Club seafood locations are recognized for their combination of world-class service, highly acclaimed cuisine, and live entertainment in an elegant yet energetic atmosphere. A truly unparalleled dining experience.
zinqué is a beloved neighborhood hotspot & all-day restaurant serving French-inspired dishes, small plates, craft cocktails & a uniquely curated wine selection. Inspired by the zinc countertop bars & cafés of Paris, many of its customers consider it a second home —a place to work, linger & socialize. Open from 7am till late, the space transforms from a European-style bistro & café, serving full breakfast with La Colombe coffee drinks & its famous Le Bowl for lunch, to full service dining at night. Live music, guest DJs, art workshops & wine tastings also make it a favorite community hangout. (zin-kæ)
Calabra at Santa Monica Proper Hotel (One MICHELIN Key 2024) is located on the hotel's rooftop. The elevated garden terrace provides an inspiring atmosphere, with the ocean as a backdrop. Whether from the pool sundeck or circular bar, the views are best enjoyed with dinner, boutique wines, seasonal cocktails, and small-batch spirits. Serving Mediterranean & Californian cuisine with a view. Seating arrangements for all reservations at Calabra may include outdoor dining, bar area, as well as our indoor/ outdoor covered lounge space. Be sure to dress warmly.**Dinner reservations are for dining only. Drinks will be accommodated upon first come first serve at the bar area. Private Couch Alcoves are available with a rental and minimum spend**
Hidden inside a lush, secret garden in the coastal enclave of Santa Monica, Fia is the first collaboration between hospitality trailblazer Michael Greco and celebrated Chef Brendan Collins. A venue designed by acclaimed designer Matt Winter ~ Fia is an urban oasis, where Greco's service mantra is rooted in a dedication to hospitality... Service, Service, Service. Collins' craveable menu delivers on flavor & execution, highlighting the freshest seasonal ingredients, inspired by California & Italian Coastal Cuisine, that will satisfy all. Add to the equation, carefully crafted cocktails, and old & new world wine list. Maximum reservable table size is for eight persons, see Fia website for event/catering inquiries. Weekend Brunch with Bottomless Mimosas & Margaritas (2 hour time limit per booking)We do not allow dogs (excepting certified service animals)We allow one special bottle for a $45 corkage as long as we do not carry that same bottle in our award winning wine cellar.
Depuis ses débuts, le Katsuya Brentwood figure au classement des « Meilleurs nouveaux restaurants » du Travel + Leisure. Il est également cité au classement des « 50 restaurants les plus hot des US » d'OpenTable et élu « Meilleur restaurant sushi » de Californie du Sud par les lecteurs du Los Angeles Times. Le Katsuya, régal pour les sens, combine le savoir-faire du maître sushi Katsuya Uechi et le design de Philippe Starck. Le Chef Uechi propose des cocktails spéciaux, des petits pains hors du commun ainsi que des plateaux spectaculaires de sushi et sashimi. Les saveurs japonaises sont habilement traduites pour les palais américains.