Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants servant une cuisine épicée à Flower District

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

237 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Bestia
4.8
Exceptionnel(8302)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 159 fois aujourd'hui
Le Bestia est un restaurant italien aux produits multi-régionaux situé dans le quartier des arts du centre-ville de Los Angeles.
Photo du restaurant Perch LA
4.6
Exceptionnel(11840)
Prix : cher
• Americaine Française • Centre-ville
Réservé 227 fois aujourd'hui
Un lieu de repos élevé.
Photo du restaurant 71Above
4.7
Exceptionnel(5900)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 78 fois aujourd'hui
À 950 pieds au-dessus du niveau du sol, 71Above est le restaurant le plus élevé à l'ouest du Mississippi. Proposant une cuisine américaine moderne de haut niveau grâce au chef Vartan Abgaryan, 71Above offre une vue sur l'océan à couper le souffle de Malibu à Laguna Hills, avec une vue spectaculaire sur le bassin de Los Angeles et les montagnes environnantes. Le code vestimentaire chic décontracté est strictement appliqué. Pas de shorts, tongs, t-shirts et casquettes de baseball.
Photo du restaurant Mrs. Fish
4.5
Génial(1681)
Prix : cher
• Japonaise • Centre-ville
Réservé 28 fois aujourd'hui
A truly unique dining and cocktail experience nestled below the main level of the historic Pershing Square Building, in the heart of Downtown Los Angeles. Mrs. Fish is a subterranean Japanese restaurant lounge providing the perfect gathering place for after-work libations, pre-theater bites or full dining experiences. *Walk-ins after 10:45pm must be 21+ with ID*Valet Parking is offered Tuesday – Saturday for $13.00 Cash, $14 Credit Card. *Our Dress Code is Upscale Casual preferred. Presentable shirts, jeans, or shorts are acceptable.*We advise guests to arrive at the time of reservation to Check-in for table. We have a 15 minute grace period if guests are running late. The restaurant charges a 20% auto-gratuity on all food and beverage items for parties and groups of 6 or larger. The full amount of the gratuity is distributed to employees in the chain of service to the guests.
Photo du restaurant Katsuya - L.A. Live
4.5
Génial(2814)
Prix : cher
• Japonaise • Centre-ville
Réservé 40 fois aujourd'hui
Katsuya est le choix des lecteurs du Los Angeles Times dans la catégorie "Best Sushi Restaurant" en Californie du Sud. Il fait parti des "50 meilleurs restaurants aux États-Unis" de OpenTable. Grace à la complicité du Maître Sushi Katsuya Uechi et du designer Philippe Starck, Katsuya by Starck est un réel régal pour les sens. Avec des spécialités de cocktails, des sushis uniques et plateaux de sashimis spectaculaires, le chef Uechi adapte avec grande habileté les saveurs japonaises aux papilles Américaines. Les spécialités comprennent le Riz croustillant au thon épicé, le Yellowtail Sashimi aux Jalapeño avec du cabillaud noir mariné au miso. Avec grand talent et un exigeant sens du détail, Katsuya by Starck donne un nouveau ton à la cuisine japonaise.
Photo du restaurant LA Cha Cha Chá
4.6
Exceptionnel(1343)
Prix : cher
• Mexicaine • Arts District
Réservé 17 fois aujourd'hui
LA Cha Cha Chá is the sister restaurant to Mexico City's Terraza Cha Cha Chá. A place where we celebrate our barrio culture with delicious Mexican food, cocktails, wine, and a wide selection of mezcal and tequila.HAPPY HOUR SERVICE: Our happy hour is counter-service style. Please order at the bar and seat yourselves. The kitchen closes at 3:30 p.m., but cocktails will flow until 4:00 p.m.CONTACT INFORMATION: We currently do not have an active phone line. For any inquiries or assistance, please feel free to reach out to us through OpenTable or via email at reservations@chachacha.la.CANCELLATION POLICY: You have until 5 hours before your reservation to cancel, otherwise, your group will be charged a fee of $35 per person. All reservations have a 15 minute grace period, after this time, your booking will be moved to the top of our waiting list. - We do not take requests for specific tables- Reservations are weather permitted
Photo du restaurant Joyce
4.5
Génial(545)
Prix : cher
• du Sud des États-Unis • Centre-ville
Réservé 20 fois aujourd'hui
Joyce celebrates the essence of soulful Southern cuisine, spotlighting sustainable seafood and an exceptional raw bar. Our recipes reflect a heartfelt blend of flavors inspired by the coastal south. The menu features a a variety of small and large plates, inviting guests to enjoy in the spirit of a traditional southern table, where friends and family gather around for a shared dining experience. To complement our dishes, we curate a full wine list and zero-landfill cocktail program, blending innovation with a commitment to sustainability.
Photo du restaurant Redbird - Los Angeles
4.7
Exceptionnel(3092)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 19 fois aujourd'hui
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.
Photo du restaurant Cara Cara
4.7
Exceptionnel(1484)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 79 fois aujourd'hui
From the golden daylight to the twinkling evening, all are welcome to experience the fresh bounty of Cara Cara. Chef Suzanne Goin’s seasonal menu showcases California’s best produce with her festive and irresistible rooftop fare. The expansive outdoor space features an elevated dining area with endless skyline views surrounded by a lushly landscaped lower lounge. Slip into one of the many cozy seating arrangements or sit by the fire pit and enjoy an innovative cocktail, wine, or beer paired by award-winning sommelier Caroline Styne.
Photo du restaurant Le Petit Paris
4.6
Exceptionnel(2907)
Prix : raisonnable
• Française • Centre-ville
Réservé 18 fois aujourd'hui
If you ask the brilliant minds behind Le Petit Paris, Fanny and David Rolland, They will say “We were born in a restaurant, literally”. From Grandpa to father, the restaurant business has been a natural part of their daily life.They decided 15 years ago to create their first restaurant in Cannes, Le Petit Paris, Parisian brasserie, located in the middle of the international film festival city.In order to give the opportunity of an unforgettable experience in Cannes to their international clientele, they decided to run a business on the beach with the combination of well being, relaxed and lay down on the beach with a cocktail and enjoying a gastronomic food.David and Fanny were always striving to be surrounded by great collaborators in order to provide a real “savoir-faire” to their clients. They have been known worldwide now thanks to their hard work and dedication.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable