Le No. 246 est un restaurant d'inspiration italienne utilisant des ingrédients locaux par les chefs Ford Fry et Drew Belline. Le menu se compose de préparations simples d'une cuisine au feu de bois mettant en valeur la qualité d'ingrédients frais de la ferme. Pour une vision unique et personnelle du restaurant, vous pourrez vous asseoir le soir au comptoir du chef, qui surplombe la cuisine. Moyennant un supplément 50 USD par personne (jusqu'à 4 personnes), la cuisine vous préparera un repas spécial composé de 4 plats à base des meilleurs ingrédients de la saison. Pour plus d'informations concernant cette expérience et pour les réservations de groupe, veuillez consultez le site web du restaurant.
9 Mile Station is located right off the Atlanta Beltline on the rooftop of Atlanta's historic Ponce City Market. Offering creative American grill cuisine with regional influences, our menus change regularly based on seasonality and product availability. The 9 Mile Station dining room incorporates an open-style kitchen where you can observe our chefs during your visit. Enjoy one of the best views of the Atlanta Skyline with our unrivaled cocktails here on The Roof at Ponce City Market!
Créé sur une idée originale d'Alex et Chris Kinjo, le MF Sushi est un pionnier de la cuisine japonaise depuis son lancement en 2000. Ces deux frères ont ouvert leur premier concept, MF Sushi, dans le quartier de Midtown à Atlanta, sur l'avenue Ponce de Leon. Le succès du restaurant a conduit à l'ouverture du MF Sushi-Buckhead et du MF Room, agrandissant ainsi l'empreinte de la chaîne qui obtint de plus en plus de reconnaissance. La créativité derrière MF Sushi a donné naissance à des plats brillants, des apéritifs magnifiquement préparés à la main aux célèbres assiettes de sushi nigiri caractéristiques des restaurants MF, en passant par les rouleaux aux multiples saveurs et par les plats grillés Robata, composés d'aliments frais grillés directement sur la table, sur du binchotan traditionnel japonais. La popularité constante du restaurant et le soutien de ses amateurs rendent hommage aux frères Kinjo et à leur vision caractéristique des traditionnels sushi, conjuguée au style contemporain, charmeur et tout simplement sublime de l'intérieur du restaurant. Pour plus d'informations à propos de MF Sushi, rendez-vous sur http://mfsushiusa.com.
TWO Urban Licks' incredible wood-fired cuisine, live rotating rotisseries, unique 26 foot wine on tap barrel wall (the first in the country!), funky live blues, Beltline views and the "wow" design centered around the floor to ceiling Todd Murphy painting lit by a gas lamp wall make TWO truly one of a kind.The innovative, domestic and international, wine program consists solely of stainless steel barrels of wine displayed in a 26 foot, glass and steel, temperature controlled tower situated prominently in the restaurant. The Bar also boasts 4 in house draft cocktails, infusions and a state of the art beer program. TWO has garnered an abundance accolades including Conde Nast Traveler's "Hot List", Bon Appetit's "Hot 50 Tables" and one of Rachael Ray's "favorite restaurants" in the country by Instyle Magazine. Nominated locally year after year as "Best Restaurant Scene" and "best place to take an out of towner", guests keep coming back for dinner and weekend brunch!
Featuring raw oysters and fresh seafood with international influences from executive chef Eddie Barrett, BeetleCat is a trendy restaurant and bar in Atlanta’s Inman Park neighborhood. The menu transports you to the New England coast at the upstairs dining room and oyster bar, while the downstairs Den lends itself to a 70s surf shack. Enjoy fresh air on one of the two patios, both upstairs and downstairs. BeetleCat is open nightly for dinner and offers brunch in the Den on Saturdays and Sundays.
Atrium brings together our love of American cuisine and everything we’ve learned over the last few years. Oliva’s food sourcing philosophy and relationships with local purveyors and farmers are highlighted throughout the menu. Everything we consume, integrate, & create in our restaurants is to share flavorful moments that celebrate worldly cuisine, honor local ingredients, and deepen our connections through memorable experiences. The restaurant welcomes guests to escape to a different time and place when they enter the cozy lounge ensconced by colorful curtains with comfortable seating. To the left, a 1,200-square-foot parlor area complete with hand-painted tile by local artisan Charlotte Smith and a mural by Savannah-based artist Kipper Millsap. Inside the 4,000-square-foot bistro, diners are transported to an airy, serene wonderland with large factory windows, floral installations by Atlanta-based floral artist Pinker Times, and large pink banquettes.
Le Café Lily est un bistrot de quartier vénérable offrant une variété éclectique de cuisines de la Méditerranée: Italie, France, Grèce, Espagne, Afrique du Nord et Moyen-Orient.
Créé en 1999, le Café Lily demeure le restaurant Decatur par excellence, que vous soyez à la recherche d'un endroit pour un souper romantique, une fête à célébrer, un grand événement, ou juste quelques petites bouchées et un bon verre de vin!
Veuillez s'il-vous-plaît prendre note que le restaurant n'accepte pas les réservations sur Open Table pour le dîner du lundi au vendredi, communiquez directement avec l'établissement s'il y a lieu.
Opening June 22nd, 2022!At North, we set the standard for crave-worthy by serving delicious handmade food daily. Our chefs use only the freshest ingredients to create Italian dishes that consistently satisfy. Enjoy pastas made from scratch daily. Favorites like Bolognese and Chicken Parm. And unexpected bites that go above beyond, like savory Zucca Chips and White Truffle Garlic Bread. Plus an assortment of house-made cocktails, expertly curated wine, and local craft beers that will beckon you to relax, sip and savor every moment you are here.
*Please note our rooftop and front patio seating is on a first come fist serve basis* We will do our very best to accommodate all outdoor requests based on availability. Chef Pat Pascarella crafts authentic Southern Italian dishes inspired by the home cooked meals of his childhood. Our menu features wood-fired Neapolitan pizza, meatball flights, handmade Italian pasta, wood-fired steak, fish and chicken.Join us for brunch from 11:30am to 3:00pm every Saturday & Sunday featuring specialty dishes.