• Américaine contemporaine • Lakeview / East Lakeview
Réservé 19 fois aujourd'hui
De la cuisine jusqu'au bar, tout ce qui vous est servi au Wood Chicago provient de leur passion à explorer des combinaisons uniques de saveur. Le Wood, c'est beaucoup plus qu'un nom! Le four à bois du restaurant est au cœur de tout ce qu'ils ont à offrir. Le menu vous propose une cuisine américaine composée de plusieurs petites assiettes à partager et toujours conçues avec les meilleurs ingrédients de la saison. Bien que les plats changent régulièrement, quelques éléments restent toujours les mêmes : la viande est dépecée sur place à partir d'animaux élevés avec beaucoup d'humanité, les légumes sont issus de fermes familiales locales et toutes les pâtes et saucisses sont fraîchement préparées, directement dans la cuisine du Wood.
Step into a warm and inviting atmosphere where you can enjoy authentic Neapolitan pizza crafted with naturally fermented dough and the finest ingredients. Adhering to the strict standards of Vera Pizza Napoletana, our pizzas are baked in a traditional wood-fired oven, delivering a true taste of Italy. Paired with an extensive selection of fine wines, Napolita provides a dining experience that celebrates the rich flavors of Italian cuisine in the heart of Northbrook.At the heart of Napolita is Chef Nick Alvarez, whose dedication to culinary excellence has been instrumental in shaping our menu. With a deep respect for traditional Italian techniques and a creative approach to flavors, Chef Alvarez crafts each dish with care, using only the finest ingredients.
Le Pinstripes est un lieu de restauration et de divertissement unique doté d'un bistro proposant une cuisine italienne/américaine exceptionnelle et du vin, d'un bowling et terrain de pétanque, d'une terrasse ouverte toute l'année avec foyer extérieur ainsi que de salles pour les fêtes et les événements pouvant accueillir de 20 à 600 personnes.
When you walk through the front door of Johnny’s Kitchen and Tap, you inhale the delicious aroma of chicken cooking in a wood-roasting rotisserie oven. Cozy, casual, and nicely outfitted, Johnny’s in business since 1995, has a large bar that separates two dining rooms and offers something for everyone. We have a party room that accommodates up to 70 people.Johnny’s is well known for their wood-roasted chicken, rotisserie-roasted pork, baby back ribs and real mashed potatoes. The menu also features steak and chops, fresh fish, pastas, salads and sandwiches. Specials are offered daily and include such favorites as charbroiled fresh fish, Chicken al Forno and Shrimp Fontinella. Johnny’s spacious bar offers a full wine list, a wide selection of beers on tap and an extensive martini list. Don’t forget to save room for dessert-the fresh baked Apple Pie with French vanilla ice cream and caramel is a favorite!