The Amalfi Llama reimagines the culinary landscape by seamlessly merging the allure of a rustic live-fire steakhouse with the flavors of Italian cuisine, a culinary haven where genuine cooking, down-to-earth cuisine and stylish flair intertwine. Guests embark on a journey from Southern Patagonia to the Mediterranean coast of Italy as they indulge in a multisensory experience that transcends boundaries – from the soothing cream decor to the intimate ambiance of crackling embers accompanied by the melodies of vintage Italian vinyls. Embracing the essence of a modern farmhouse, The Amalfi Llama revolves around an open parrilla grill and wood-burning oven, harnessing fire, smoke, coals and embers to craft dishes. The restaurant’s ethos also meets design with Latin American and Mediterranean influences, resulting in an inviting environment adorned with light woods, natural light and subtly elegant finishes, defying traditional steakhouse and Italian restaurant conventions.
Le restaurant Isola est fier de vous servir les meilleurs ingrédients locaux provenant des vignes. L'équipe espère que vous apprécierez chaque bouchée, inspirée de leur famille et partagée à votre table. Buon Appetito!
L'Il Fornaio vous propose un voyage culinaire en Italie. Tôt le matin, vous dégusterez du pain rustique croustillant sorti du four et un expresso fraîchement moulu. Des pâtes et des sauces hautes en saveurs sont préparés pour le dîner et le souper, tandis que des viandes et des légumes rôtissent sur des braises. Accompagnant les repas élaborés dans la tradition des cuisiniers, boulangers et ménagères italiens, les bouteilles de vin sont issues de petits domaines viticoles régionaux. Les spécialités comprennent des viandes grillées, de la rôtisserie au feu de bois, de la volaille, du gibier, des pâtes et des soupes maison, des pizzas cuites dans un four au feu de bois de chêne, des salades fraîches, un large choix de desserts et du pain fraîchement cuit chaque matin. L'Il Fornaio a remporté le Prix d'Excellence 2007 du magazine Wine Spectator.