Forno Rosso Pizzeria in Chicago offers its guests top-notch service and Italian dishes that are hard to beat. Boasting a plentiful menu of salads, appetizers, sandwiches, countless pizza varieties and decadent desserts, Forno Rosso should have something on the menu for everyone.Popular menu items include traditional margherita pizza, the "locale" pizza with fresh mozzarella and locally made sausage, and fried calamari. Forno Rosso's menu also hosts children's items, inviting guests of all ages to enjoy traditional Italian dishes and fresh pizzas. The team at Forno Rosso Pizzeria prides itself on quality service and cultivating an experience the whole family will enjoy.
Thank you for choosing SLYCE, where pizza is our passion. We have perfected the art of coal fired cooking; imparting a unique flavor profile into our artisanal pizzas, small plates, salads, sandwiches and more. We choose the best quality ingredients to showcase our curated menu; importing from around the world. Our menu is paired with an elevated level of service to provide a memorable dining experience.
avec, un bar à vins conçu par l'équipe primée qui a créé le One Off Hospitality, a ouvert ses portes en 2003 avec le partenariat du chef exécutif Paul Kahan, Donnie Madia et le sommelier Eduard Seitan. Le menu rustique, qui comporte des classiques méditerranéens aux influences du Midwest, prend exemple sur les régions viticoles du sud de la France, de l'Italie, du Portugal et des côtes de l'Espagne. avec reflète les arômes, saveurs et couleurs de la Méditerranée dans sa cuisine, mais propose aussi une carte des vins à prix modéré qui met l'accent sur les petits vignobles du sud-ouest de l'Europe. Ce bar à vins est fier d'être devenu le restaurant partenaire de Blackbird, The Publican, The Violet Hour, Big Star et Publican Quality Meats.
• Américaine contemporaine • Lakeview / East Lakeview
Réservé 15 fois aujourd'hui
De la cuisine jusqu'au bar, tout ce qui vous est servi au Wood Chicago provient de leur passion à explorer des combinaisons uniques de saveur. Le Wood, c'est beaucoup plus qu'un nom! Le four à bois du restaurant est au cœur de tout ce qu'ils ont à offrir. Le menu vous propose une cuisine américaine composée de plusieurs petites assiettes à partager et toujours conçues avec les meilleurs ingrédients de la saison. Bien que les plats changent régulièrement, quelques éléments restent toujours les mêmes : la viande est dépecée sur place à partir d'animaux élevés avec beaucoup d'humanité, les légumes sont issus de fermes familiales locales et toutes les pâtes et saucisses sont fraîchement préparées, directement dans la cuisine du Wood.
Welcome to Trattoria RnB, where Italian homemade classics are prepared with a unique flair! Dive into the vibrant flavors of Rome, Naples, and Bari with our sizzling wood-fired oven pizzas, meticulously handcrafted pasta delights, and one-of-a-kind regional specialties.Wash it all down with our extensive, authentic Italian wines and signature cocktails that'll have you singing "That's Amore" in no time! Located in the heart of Bucktown, our restaurant sets the stage for a playful dining experience, complete with contemporary Italian R&B beats. Join us for a soul-soothing Italian experience.
** Le Macello a récemment été classé n°2 pour la meilleure pizza à Chicago, par le Chicago Magazine (novembre 2015) **
Le Macello sert une cuisine italienne de la région des Pouilles, ainsi que des steaks et des côtelettes. Ce restaurant rustique, qui est aussi une épicerie et une charcuterie, est situé dans le quartier des entrepôts (West Loop). Il offre une salle à manger spacieuse avec des poutres en bois, des briques apparentes et deux fours à bois. Le menu propose beaucoup de pizzas à croûte mince et des linguine aux fruits de mer dans une sauce aux tomates cerises épicée. L'épicerie-charcuterie située à l'avant du Macello tient des salaisons, des fromages et des aliments des Pouilles, le «talon» de l'Italie. Le mot «macello» désigne un abattoir. Le bâtiment abritait en effet un abattoir dans les années 1920.
Avec ses plafonds aux poutres apparentes, ses grandes baies vitrées, son éclairage théâtral et ses rideaux de velours bleu, le Coco Pazzo propose une expérience culinaire sophistiquée dans un cadre moderne, chaleureux et accueillant. Situé dans le quartier branché de River North, le Coco Pazzo présente un menu de saison d'inspiration toscane et une carte à vins italiens médaillés, récompensés par le groupe Wine Spectator. Un bar antique de 15 mètres est disponible pour prendre les repas et idéal pour observer la cuisine ouverte et le four à bois.
Authentic Neapolitan-style Pizza as well as Southern Italian dishes. Great Italian beers, wines and hand-crafted Italian spirit based cocktails to go with any of your food selections. Come check out our patio and beautiful dining room!
In 1943, on the corner of Ohio and Wabash in downtown Chicago, Uno Founders, Ike Sewell and Ric Riccardo, created the original and legendary Chicago Style Deep Dish Pizza. They combined authentic Italian recipes with the finest meats, spices, vegetables and cheeses and baked them in a unique and delicious deep dish crust, creating a hearty pizza like no other.
Today, Uno’s Deep Dish Pizza is still made as it was then, with dough made fresh daily, hand stretched and covered with meats, hand-cut vegetables and freshly shredded mozzarella cheese. We put that same attention to detail in all our menu items, including pasta, salads, burgers, steaks and seafood and our new Love All, Feed All™ menu – which includes our 600-calorie-or-less Uno De-Lites, as well as our Gluten-Sensitive, Carb-Conscious, Vegetarian and Vegan offerings. So come by and let us help you create memories with your family and friends at Uno.
Bringing traditional Vera Pizza Napoletana to the West LoopPlease note we do not take reservations for our Patio outdoors, it is first come first serve. We also operate on a 90 minute dine time for the entire restaurant. Thank you for your corporationFor Our Gluten Free Diners please make reservations for gluten free dough. In our effort to serve the best and safest quality product our gluten free is available in limited supply, we strive to always have it available sometimes demand is greater and we do run out. Pizza in Napoli is soft and foldable and can be considered “wet” by American standards. For this reason, people in Napoli generally eat their pizza with a knife and fork. Blackened char spots on the pizza crust is a tell–tale sign of Pizza Napoletana that has been cooked in a blistering hot, wood-burning oven.