Specializing in Napolitano style pizza and pasta. We focus on clean fresh ingredients that thrive in our home land and make simple foods the star. We have a full bar with hand crafted drinks and a range of wines from Napoli and beyond.
Entrez au Il Fornaio et partez pour un voyage culinaire à travers l'Italie. Les lueurs du matin apportent une ambiance rustique, du pain croûté croustillant chaud du four, le tout accompagné de l'odeur de l’expresso fraîchement infusé. Pendant les heures de dîner et de souper, des pâtes et des sauces savoureuses mijotent durant que les viandes et les légumes rôtissent sur des charbons ardents. Les bouteilles de vin provenant de petits établissements vinicoles régionaux vous sont suggérées pour compléter les plats qui ont été conçus dans la coutume des cuisiniers et des boulangers italiens. Il Fornaio signifie "le boulanger" en italien. Ce restaurant primé vous offre une expérience authentique et unique. Les spécialités comprennent des éléments de rôtisserie au feu de bois, des viandes grillées, de la volaille et du gibier, des pâtes maison, des pizzas cuites au four en bois de chêne, des salades et des soupes, ainsi qu'une grande variété de desserts. Le pain est fait sur place à tous les jours.
From My Heart and Soul to Your Table...Chef Gigi Monaco, Born in Capri, Italy where his passion for cooking took root starting from Mamma Rosa & Papa Giovanni… Gigi was trained in Culinary School in Capri, Italy and has over 30 years experience—Let Gigi take you to his home with the finest Italian meal you have ever had!Cucina Caprese is a restaurant that uses traditional Italian culinary techniques including il Forno a Legna –old style wood-fired oven– cooking. We use seasonal, local and organic ingredients as well as meats, cheeses and extra virgin olive oil(EVOO) imported from Italy.Our dough is prepared the authentic way of old Napoli–made only with special ‘OO Flour’, yeast, and water (no sugar oil, or vinegar). Our pizza is then prepared the traditional Neapolitan way, il Forno a Legna, in a wood-fired pizza oven on the side made to order!