Tash restaurant is a Mediterranean dining experience for those who think food should be as inspired, innovative, and courageous as they are. The Tash menu merges the freshness of local ingredients with the boldness of global inspiration to create truly transcendent dishes.About the NameFrom the O’odham language spoken by members of the Salt River Pima Maricopa Indian Community. Tash, pronounced [TH-O-SH], translates to sun, day or time. About the MenuThe Tash menu is rooted in eclectic, Mediterranean-inspired dishes, but the restaurant’s cuisine blends multicultural influences to create a regional passport of vibrant flavors that engage the senses. To inspire great conversation, courses are all designed to be shared.
Le chef Justin Beckett rassemble ce qui compte le plus pour lui, à savoir la famille, les amis, ainsi qu’une cuisine de qualité, basée sur l’honnêteté et le goût. Avec l’aide solide de ses amis et partenaires de longue date Scott et Katie Stephens, ainsi que de sa femme Michelle, Beckett a réussi à créer un superbe lieu de sortie pour son voisinage et pour les habitants d’Arcadia et de Biltmore, des personnes qui souhaitent se restaurer dans un cadre confortable et sophistiqué à la fois. Ils obtiennent satisfaction grâce à ce restaurant. Le rapport à la terre est évident lorsque l’on parcourt la carte, qui met l’accent sur une cuisine américaine de saison, comprenant entre autres des plats comme le blé à la crème et ses saucisses épicées dans un jus de moutarde, l’Osso Bucco de porc, le confit aux épinards et à la pancetta, les petites côtelettes et leur purée de pommes de terre, ainsi que le sauté de légumes au vin rouge. Venez donc vous inviter au sein du bar, du patio, ou prendre place autour d’une des nombreuses tables communautaires, où il vous sera encore plus facile de suivre la philosophie du Beckett’s Table, à savoir l’art d’être ensemble !
Open daily for dinner at The Esplanade in Phoenix, FLINT by Baltaire serves wood fired contemporary American fare accented with coastal Mediterranean and bold Middle Eastern flavors.Enjoy seasonal menus brimming with vibrant, smoky flavors and farm-fresh ingredients, including shareable dips and spreads paired with freshly woodfired pizzas and pita bread, juicy Mediterranean chicken, and irresistible desserts such as Basque-style cheesecake. Housed inside an elegant, modern two-story space overlooking the Biltmore area, FLINT by Baltaire offers a main dining room, bar and lounge, al fresco dining patio, and private dining room options. Head to the rooftop bar Upstairs at FLINT to catch sunsets or an after-dinner cocktail al fresco.
Grab a cocktail at the bar or share a bottle of wine on the patio as our team serve a West Coast, sharply crafted Italian cooking at Parma, the new Scottsdale eatery. Enjoy lunch, happy hour, or dinner in a buzzy, yet laid-back setting.With Coastal California style melding with fine Italian cuisine, Parma’s results are elegant, inventive and, at times, downright indulgent. Expect a menu that packs undeniable appeal for those looking for classic Italian standbys as well as those seeking something new.