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Meilleurs restaurants avec une cuisine ouverte à South Pasadena

Prix
Type de cuisine

13 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Agnes Restaurant & Cheesery
4.7
Exceptionnel(69)
Prix : cher
• Américaine • Pasadena
Réservé 47 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Photo du restaurant Dunsmoor
4.8
Exceptionnel(841)
Prix : très cher
• Américaine • Eagle rock
Réservé 40 fois aujourd'hui
Brian Dunsmoor’s namesake restaurant, Dunsmoor, is the latest iteration of his ongoing exploration of American heritage cooking. It is, first and foremost, a restaurant for the community that surrounds it, and a loving expression of the relentless research that has informed his cooking for the last ten years.We offer the full menu at tables in our dining room and at the chef's counter, as well as at our outdoor tables. Reservations are recommended but we make every effort to accommodate walk-ins when possible. Dunsmoor's wine bar, accessible either through the restaurant or via its own door on Ave 35, does not accept reservations and serves a limited menu of our raw and larder items.
Photo du restaurant Sushi Enya - Pasadena
4.5
Génial(83)
Prix : très cher
• Sushi • Pasadena
Réservé 2 fois aujourd'hui
Sushi Enya is a Japanese sushi restaurant that first opened in the heart of Little Tokyo in Downtown, LA. After five years of perseverance and experimentation in Downtown, LA, we opened our second location in beautiful Old Town Pasadena. Our third location, which opened in 2018, is located in the beach city of Marina Del Rey. Our owner Chef Kimiyasu Enya trained for over 10 years in Japan to perfect his craft. It is our goal to ensure that quality remains consistent and every experience is enjoyable for all guests.
Photo du restaurant Mazal
4.9
Exceptionnel(453)
Prix : raisonnable
• Végétarienne / Végane • Echo Park
Réservé 2 fois aujourd'hui
A handcrafted and carefully selected collection of shareable small plates and appetizers, Mazal provides a new perspective on Israeli cuisine. Our open kitchen setting and transparent atmosphere allow you to briefly step into our home. Supported by a robust and exciting natural/organic wine menu and independent craft beer selection, the plant-based menu provides an array of fresh ingredients that will transport you to a night out on the Mediterranean.
Photo du restaurant Antico Nuovo
4.9
Exceptionnel(745)
Prix : cher
• Italienne • Hollywood
Réservé 33 fois aujourd'hui
Antico Nuovo is a restaurant nestled in "East Larchmont Village" that draws inspiration from the Italian countryside. The menu features Chef Chad Colby's ode to Italian ancient tradition and technique with hand-made pasta, wood-fired meats, vegetables, and fish. Curated and tailored to the menu, the wine program offers a deep dive into varietals from Italy and beyond.
Photo du restaurant 71Above
4.6
Exceptionnel(5599)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 36 fois aujourd'hui
À 950 pieds au-dessus du niveau du sol, 71Above est le restaurant le plus élevé à l'ouest du Mississippi. Proposant une cuisine américaine moderne de haut niveau grâce au chef Vartan Abgaryan, 71Above offre une vue sur l'océan à couper le souffle de Malibu à Laguna Hills, avec une vue spectaculaire sur le bassin de Los Angeles et les montagnes environnantes. Le code vestimentaire chic décontracté est strictement appliqué. Pas de shorts, tongs, t-shirts et casquettes de baseball.
Photo du restaurant BRERA Ristorante
4.6
Exceptionnel(2432)
Prix : cher
• Italienne • Centre-ville
Réservé 21 fois aujourd'hui
Le Officine BRERA est une trattoris inspirée par la "Cucina Povera", typique de la campagne le long de la vallée de la rivière Pô dans le nord de l'Italie. Il s'agit du nouveau concept du restaurateur Matteo Ferdinandi, du chef Angelo Auriana et de la sommelière Francine Diamond-Ferdinandi. Pour un souper gastronomique privé ou pour le service traiteur, s'il vous plaît contactez Adan Valdez par courriel: adan@officinebrera.com ou par téléphone: (213) 553-8006.
Photo du restaurant Que Barbaro at Level 8
4.3
Génial(98)
Prix : cher
• d'Amérique du Sud • Centre-ville
Réservé 2 fois aujourd'hui
Discover the diversity of South American cuisine through the tradition of live fire cooking, all prepared with a side of dazzling showmanship. Over an open wood flame, Esquire Chef of the Year Ray Garcia and his team cook a regularly changing menu featuring fine cuts of meats, fresh seafood, and creative vegetarian dishes, all kissed with smoke and infused with bold, refined flavors. Relax in the seductive, tropical-hued dining room or on the pool deck for an alfresco meal. And keep your eye on the rotating liquor risers, which perform their own synchronized routine when someone orders a specialty cocktail.Please note that we are an Adults Only (21+) establishment after 9:00 PM. Parking validation is available.For parties of 6 or more, please email restaurants@level8dtla.com.
Photo du restaurant Hearts and Flame
4.3
Génial(229)
Prix : cher
• Italienne • Little Tokyo
Réservé 12 fois aujourd'hui
Hearts & Flame.Coastal Italian dishes in a modern industrial space in the heart of the DTLA Arts District. From fresh made pastas, to sea-to-table dishes, utilizing the freshest seafood from the California coast, our kitchen is at the heart of everything we do. In the middle of our dining room, the flames are ignited from our grill, where steaks, are cooked over an open flame, creating a memorable experience for you and your guests.
Photo du restaurant Otium
4.7
Exceptionnel(2748)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 5 fois aujourd'hui
Otium est un restaurant contemporain qui puise dans le riche patrimoine culinaire de Timothy Hollingsworth. Il est conçu pour être un restaurant social avec une cuisine ouverte spectaculaire fusionnant les espaces intérieurs et extérieurs. Le nom du restaurant, Otium, vient du latin. Un mot qui est destiné à mettre l'accent sur un lieu où le temps peut être consacré à des activités sociales paisibles, à la fois manger et boire; adjacentes à l'une des rues culturelle les plus importantes de Los Angeles " - Grand Avenue - et à côté de son plus récent et dynamique ajout, le musée d'art contemporain, The Broad. Le restaurant puise son inspiration dans les oliviers centenaires plantés dans Broad Plaza en utilisant la cuisine rustique avec le feu et des ingrédients durables cultivés dans le jardin de la mezzanine du restaurant. Otium dépouille les formalités rigides de salle à manger tout en se concentrant sur la qualité de la nourriture, un service chaleureux et une ambiance décontractée.
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