Situé au cœur du centre-ville de Princeton, Mistral offre un mélange étonnant de goût, de style et d'atmosphère. Les chefs Scott Anderson et Ben Nerenhausen mettent l'accent sur les ingrédients frais et locaux pour la création d'une variété de plats influencés par la culture et créatifs avec des saveurs invitantes que vous pourrez savourer et partager.
Vous offrant maintenant un menu complet de bières, vins et cocktails, vous pourrez apprécier un menu de cocktails faits à la main à la fois inattendu et suivant le style du chef Anderson utilisant des ingrédients locaux et de saison ainsi qu'une vaste sélection de bières artisanales et de vins avec l'ouverture du bar le Mistral.
Executive Chef Scott Anderson chose the name "elements" for the restaurant because he is passionate about sourcing fresh, local, organic ingredients and sustainably raised meats and seafood. He wants the very elements of your meal to play a major role in the taste of it. Then he and his team work to reveal the complementary flavor dimensions inherent in the elements by skillfully combining them—often in edgy new ways. Restaurant menus change constantly here, making this the dinner restaurant that is excitingly different every time you return. If you're a foodie, you want to know where—and how--your food grew. It's fascinating, it's a good health practice and it provides extra pleasure from everyday experiences, like a meal with friends. elements is the American restaurant serving local steak and seafood, but with global influences in seasoning and cooking methods. A true culinary adventure!