The Guest House features seasonal, local ingredients celebrating the area’s abundance. We are a small, neighborhood restaurant offering in-house dining and takeout, Wednesday through Sunday, when you just want someone else to take care of you. We make a sincere attempt at great hospitality and honest cooking. Come see us for approachable Pacific NW cuisine and stay for a house cocktail or WA beer.We have a limited number of tables for on-premise dining. Reservations are recommended. Takeout is also available through our website. theguesthouserestaurant.com.
Whiskey by John Howie is the Eastside’s whiskey and craft cocktail destination for guests 21+ years old. The global selection of rare and well done whiskies has been thoroughly collected for the curious to the connoisseur by Whiskey’s in house curator, Tim Lodahl. The unique menu of delightful bar bites features new and favorite tastes crafted by proprietor John Howie and executive chef Jed Laprade.Whiskey by John Howie is available for private events. This 1,420 square foot space - which can accommodate up to 84 people for private events - features rich, dark woods complemented by dark brick and gold accents that give the room a comfortable, stylish feel. Hundreds of rare and sought after whiskey titles elegantly adorn the main wall, just above Whiskey’s open kitchen space. John Howie Catering offers a diverse range of chef-designed specialty menus that can be customized to the unique needs and style of each event.
Palace Kitchen offers an open kitchen concept to allow guests to watch the chefs at work. Settle in for dinner at one of the booths or our horseshoe shaped bar with low, intimate lighting and enjoy fresh, seasonal food that is served late into the night. Diners at Palace Kitchen love the whole trout, rotisserie chicken and burger royale that are grilled over the apple wood grill in house.Palace Kitchen offers late night dining with a full menu until 12:00am and bar until 1:00am. Our King Boletus Parlor and Chanterelle Rooms offer private dining for groups of up to either 16 guests or up to 20 guests.
Comme son nom l'indique, le restaurant Harvest Beat respecte le rythme des saisons en soutenant les agriculteurs des fermes biologiques des environs dans le but d'éveiller les consciences et de créer une vie communautaire foisonnante.
La Mar Cocina Peruana by acclaimed Peruvian chef Gastón Acurio, is bringing its authentic Peruvian cuisine to downtown Bellevue, Washington, just steps away from Old Bellevue. La Mar is a celebration of the traditional Peruvian cebichería, set within a casual yet upscale atmosphere designed to take its diners on a delicious exploration of the flavors of Peru. La Mar Bellevue consists of a pisco bar and lounge area, cebiche bar including a raw fish display, and an open-air kitchen overlooking an upper and lower dining area that houses a private dining room for intimate gatherings. With the kitchen helmed by Executive Chef Kaoru Chang, La Mar focuses on delivering fresh seafood direct from the sea that exemplifies authentic Peruvian flavors. The menu consists of classic Peruvian dishes such as cebiches, tiraditos, causas, and main dishes such as Arroz con Mariscos and Chaufa de Aeropuerto.
Le chef Matt Fortner présente une cuisine méditerranéenne rustique chez Lola, un restaurant exceptionnel dans la famille Tom Douglas au centre-ville. Ne manquez pas nos délicieux kebabs à l'ouzo, nos tagines salés cuits à la vapeur ou notre pain pita grillé à la commande, apporté frais de notre propre boulangerie Dahlia juste en face de la rue, deux fois par jour. Situé au cœur du quartier animé de Belltown, Lola offre l'expérience culinaire urbaine parfaite dans son environnement gai, à quelques minutes des boutiques du centre-ville et du cinéma au sud et de la musique et vie nocturne au nord sur la quatrième avenue. Nous nous sommes engagés à une communauté verte, 75% des déchets sont compostés et à soutenir nos producteurs locaux.
L'utilisation d'ingrédients locaux et de saison est l'élément le plus important dans la cuisine japonaise, un principe primordial de la communauté culinaire internationale. Avec un engagement dans cette philosophie, le Tamura propose des ingrédients de saison du Pacifique Nord-Ouest préparés dans les traditions japonaises.
Le Tamura est un restaurant de style Kappo où la nourriture est préparée dans une cuisine ouverte et servie rapidement dans un environnement animé où le personnel et les clients parlent de gastronomie et d'autres choses. Son objectif est de devenir le meilleur restaurant en apprenant à connaître ses clients et à les servir d'une manière agréable et professionnelle.
Revel is Korean-inspired, creative comfort food served in a hip, urban atmosphere. Chef-owners Rachel Yang and Seif Chirchi’s are back to their original Fremont, Seattle address as of 2020.
Enjoy creatively prepared American fare at Von's 1000Spirits Gusto Bistro. This charming spot features various flags draped across the ceiling and an open kitchen where patrons can watch the chefs at work. Owner Merrisa Firnstahl-Claridge and Executive Chef Jason Amador delight in offering delicious food with friendly service in a comfortable atmosphere. Patrons can choose from entrées like salmon cakes with pickled vegetables, homemade meatballs with pasta or a hoisin-glazed prime rib burger at Von's 1000Spirits Gusto Bistro. Sourdough pizza with a choice of toppings, salads, hearty sandwiches and vegetarian dishes also make for fulfilling meals.
Von's 1000Spirits Gusto Bistro is featured in publications such as The Seattle Times and The Stranger. It has happy hour with a sizable bar that serves cocktails as well as housemade vodka, gin and tequila. This bistro hosts private events for parties as well.
Depuis plus de 7 ans, le restaurant Art of the Table, situé à Seattle, met en valeur la nourriture et les gens qui consacrent leur vie à l'élevage, l'agriculture, la chasse et la pêche dans le Nord-Ouest Pacifique, et ce, grâce à leur salle à manger intimiste, la « chefs table » de 5 places avec vue sur la cuisine, ainsi que l'étroite relation que l'établissement entretient avec les fermes et artisans locaux. Le menu du Art of the Table, conçu par le chef Dustin Ronspies, change quotidiennement afin de vous proposer une gamme complète de produits locaux de saison que vous retrouverez dans les plats, qui sont préparés à partir de zéro. Le personnel vous recommande fortement le menu dégustation, qui reflète le mieux leur cuisine. On vous propose le souper à la carte en plus du menu dégustation le mercredi, le jeudi et le dimanche (le vendredi et le samedi, le menu dégustation est disponible uniquement pour les commandes ne nécessitant aucune substitution en lien avec les restrictions alimentaires).