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Meilleurs restaurants avec une cuisine ouverte à Forest Hills

Prix
Type de cuisine (20 sur 31)

32 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Olio e Più
4.7
Exceptionnel(3800)
Prix : raisonnable
• Italienne • West Village
Réservé 155 fois aujourd'hui
Inspiré par la chaleur et le confort de la campagne toscane, le chef cuisinier Dominick Pepe de l'Olio e Più apporte la tradition et l'authenticité de la cuisine italienne à West Village. Appréciez des pâtes fraîches maison préparées avec des ingrédients de haute qualité, comme le bar entier et le steak Fiorentina, ainsi qu'un choix de délicieux vins et cocktails pour accompagner votre plat. Profitez d'un four à bois crépitant et savamment conçu, d'une pâte parfaitement préparée, d'une pizza craquante napolitaine tout en créant une atmosphère accueillante. Vous vous souviendrez de votre expérience à l'Olio e Piú.
Photo du restaurant Catch New York
4.5
Génial(10028)
Prix : cher
• Fruits de mer • Meatpacking District
Réservé 145 fois aujourd'hui
Le CATCH propose des interprétations contemporaines, sophistiquées et accessibles de plats de fruits de mer classiques. Ses plats, par leur brillante et irréprochable complexité, sauront surprendre votre palais. Ce restaurant de 2 étages et de 275 sièges offre une variété d'expériences culinaires uniques à ses fidèles clients. Il met en vedette une cuisine ouverte et des tables à manger communes dans une atmosphère accueillante.
Photo du restaurant Monterey
4.6
Exceptionnel(434)
Prix : raisonnable
• Américaine • Midtown East
Réservé 10 fois aujourd'hui
Simon Oren, Dudi Sasson and Chef James Tracey bring midtown Manhattan a glamorous bold American restaurant. A raw bar features every crustacean imaginable, and servers stroll through the dining room brandishing custom gridiron carts preparing items tableside. The menu circles the globe offering Chef Tracey's seasonal cuisine alongside an extensive selection of Prime Dry-Aged Steaks, and Roast Prime Rib of Beef. Designed by Scott Kester and Dudi Sasson, the two-floor lofty space is comfortable and lavish with an expansive bar and seating for upwards of 200 guests; perfect for large group dining, with private rooms for business and social events.
Photo du restaurant Estiatorio Milos – Midtown New York
4.7
Exceptionnel(8442)
Prix : très cher
• Fruits de mer • Midtown West
Réservé 104 fois aujourd'hui
Les poissons les plus frais, les plus savoureux, les légumes et les fruits, préparé de la manière la plus subtile et servi dans un cadre élégant et spacieux, est la raison pour laquelle Milos est devenu l'un des restaurants les plus courtisé de New York. Costas Spiliadis, propriétaire/chef, respecte la norme d'excellence, il a commencé à Montréal, où il a ouvert le Milos original, aujourd'hui un point de repère. Les clients peuvent choisir leur poisson à partir d'un affichage abondant de produits du marché et le regarder grillé dans la cuisine ouverte. Régalez-vous avec les plats salés et simples et profitez d'un service impeccable – le tout dans la tradition grecque classique.
Photo du restaurant Barbounia
4.7
Exceptionnel(3880)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • Gramercy Park
Réservé 77 fois aujourd'hui
Le Barbounia réinvente avec éclat la cuisine méditerranéenne et un mode de vie décontracté. Ainsi nommé en référence au rouget qui parcourt les eaux de la Méditerranée, le Barbounia célèbre le patrimoine commun de la région et une cuisine audacieuse à travers des saveurs distinctives et des ingrédients frais, servis dans un cadre au design innovant, conçu par le Johnson Studio réputé d'Atlanta.
Photo du restaurant ASKA
4.9
Exceptionnel(10)
Prix : très cher
• Nordique • Williamsburg
Réservé 13 fois aujourd'hui
Chef Fredrik Berselius brings his love of nature to his urban surroundings through food at Brooklyn's only two Michelin-starred restaurant. With an emphasis on ingredients from the Northeastern region and influenced by his Scandinavian homeland, Aska, Swedish for "ashes," offers a distinctive dining experience through a procession of courses prepared from an open kitchen and served to guests of only ten tables each night.
Photo du restaurant RH Guesthouse, The Dining Room
4.9
Exceptionnel(758)
Prix : très cher
• Américaine • Meatpacking District
Réservé 36 fois aujourd'hui
A grand yet intimately scaled space, The Dining Room at The Guesthouse offers a live-fire dining experience in a setting defined by floor-to-ceiling travertine, a monolithic hearth, and embedded Molteni rotisseries. The menu features fresh ingredients from select sources, simply and elegantly prepared, along with a selection of Champagnes and wines from around the world.For group dining inquiries, please email: GHNYDR@rh.com
Photo du restaurant Strange Delight
4.7
Exceptionnel(27)
Prix : cher
• Bar à Huîtres • Fort Greene
Réservé 37 fois aujourd'hui
A contemporary take on the classic oyster bar, located in Fort Greene, Brooklyn, close to BAM, Barclay's, the Paramount Theater, and Atlantic Terminal. Strange Delight finds its influence in the city of New Orleans and is also inspired by the rich history of oysters in New York. Our menu consists of local and regional seafood prepared in a variety of styles: dishes like Charbroiled Oysters and Shrimp Remoulade share the stage with classic seafood towers and Oysters Rockefeller. A rotating selection of larger plates features items such as Black Cod Almondine and a seafood-boudin stuffed Red Snapper. To drink, Strange Delight updates old New Orleans favorites, serving both a Hurricane and Ramos Gin Fizz service for 2, alongside Martinis and Sazeracs. Our wine and beer lists feature our favorite American producers. Our front room is walk-in only with seats around an open kitchen, while the back room is a reservation-only dining room and bar.
Photo du restaurant Estiatorio Milos – Hudson Yards
4.8
Exceptionnel(1166)
Prix : très cher
• Grecque • Garment District
Réservé 44 fois aujourd'hui
We do not offer outdoor dining at Hudson Yards.A pioneer of food, wine and hospitality from Greece, Milos has a long-standing commitment to serving the freshest, most pristine seafood available. Founder and owner Costas Spiliadis offers a menu meant to encourage family-style dining and conversation at the table. Milos at Hudson Yards features an open kitchen, private dining rooms, walls of glass overlooking the Hudson River, and a spectacular outdoor terrace. Milos' signature fish market showcases the daily catch, where guests can choose the fish they will dine on. There is also an international wine collection featuring wines from Greece and around the world.
Photo du restaurant Sempre Oggi
4.6
Exceptionnel(145)
Prix : raisonnable
• Non-specifiée • Upper West Side
Réservé 36 fois aujourd'hui
At Sempre Oggi, we believe there is no greater joy in life than taking time to enjoy food and wine with the ones we love. Our focus is on market-driven, authentic Italian cuisine, reinterpreted for New York City diners. From Sempre A Casa, our at-home experience, to our daily Aperitivi Hour, our menus make the most of what's in season and whatever is most delicious that day.
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