La Mar Cocina Peruana by acclaimed Peruvian chef Gastón Acurio, is bringing its authentic Peruvian cuisine to downtown Bellevue, Washington, just steps away from Old Bellevue. La Mar is a celebration of the traditional Peruvian cebichería, set within a casual yet upscale atmosphere designed to take its diners on a delicious exploration of the flavors of Peru. La Mar Bellevue consists of a pisco bar and lounge area, cebiche bar including a raw fish display, and an open-air kitchen overlooking an upper and lower dining area that houses a private dining room for intimate gatherings. With the kitchen helmed by Executive Chef Kaoru Chang, La Mar focuses on delivering fresh seafood direct from the sea that exemplifies authentic Peruvian flavors. The menu consists of classic Peruvian dishes such as cebiches, tiraditos, causas, and main dishes such as Arroz con Mariscos and Chaufa de Aeropuerto.
Whiskey by John Howie is the Eastside’s whiskey and craft cocktail destination for guests 21+ years old. The global selection of rare and well done whiskies has been thoroughly collected for the curious to the connoisseur by Whiskey’s in house curator, Tim Lodahl. The unique menu of delightful bar bites features new and favorite tastes crafted by proprietor John Howie and executive chef Jed Laprade.Whiskey by John Howie is available for private events. This 1,420 square foot space - which can accommodate up to 84 people for private events - features rich, dark woods complemented by dark brick and gold accents that give the room a comfortable, stylish feel. Hundreds of rare and sought after whiskey titles elegantly adorn the main wall, just above Whiskey’s open kitchen space. John Howie Catering offers a diverse range of chef-designed specialty menus that can be customized to the unique needs and style of each event.
L'utilisation d'ingrédients locaux et de saison est l'élément le plus important dans la cuisine japonaise, un principe primordial de la communauté culinaire internationale. Avec un engagement dans cette philosophie, le Tamura propose des ingrédients de saison du Pacifique Nord-Ouest préparés dans les traditions japonaises.
Le Tamura est un restaurant de style Kappo où la nourriture est préparée dans une cuisine ouverte et servie rapidement dans un environnement animé où le personnel et les clients parlent de gastronomie et d'autres choses. Son objectif est de devenir le meilleur restaurant en apprenant à connaître ses clients et à les servir d'une manière agréable et professionnelle.
• Américaine contemporaine • Capitol Hill / First Hill
Réservé 8 fois aujourd'hui
Ouvert depuis 2011, le restaurant primé Skilett Diner se trouve dans le quartier de Capitol Hill, à Seatlle. L'établissement met un point d'honneur à rendre sa salle relaxante, ainsi qu'à fournir un service attentif sans difficulté et des plats au prix abordable. Les ingrédients utilisés sont frais et proviennent des environs. Le style de plats est similaire à ce que le restaurant produisait auparavant. Cependant, il dispose de beaucoup plus de place. Vous dégusterez de la poitrine de porc braisée au bois d'érable ou une gaufre avec un œuf au plat. Savourez également un hamburger avec du pain brioché, du bacon, de la roquette, du bleu ou du brie, et des frites maison. Vous aurez aussi le choix entre un poulet frit du sud ou la légendaire salade César. Le bar à service complet propose un happy hour quotidien, des cocktails artisanaux, ainsi que des bières et du vin à la pression.
Conditions : vous serez assis dès que tout le groupe sera arrivé. La table sera réservée pour un maximum de 15 minutes. Si vous souhaitez une table sur la terrasse, merci de le préciser lors de la réservation. La terrasse sera ouverte lorsque le temps le permet.
At 84 Yesler, we pride ourselves on fostering a vibrant community and providing a versatile venue that inspires innovation and connection. Join us and be a part of something special in Pioneer Square.
Using local and seasonal ingredients is the most important element in Japanese cuisine. It also has become the primary principle for the international culinary community. With commitment to that philosophy, Tamura features sustainable seasonal ingredients of the Pacific Northwest in authentic Japanese preparation. Tamura is a Kappo style restaurant where food is prepared in an open kitchen and served quickly in a lively environment where staff and guests talk about the food and beyond. Our goal is to become the very best restaurant to our guests by getting to know them and serving them in a personable yet professional manner. *Please note that a 20% living wage charge is included (dine in only). The house retains 100% of these charges to help fund higher wages and benefits to all staff. Additional gratuity is not expected.
Rider celebrates the bounty of the Pacific Northwest by working closely with small, local, family-owned farms, ranches, fishermen, foragers, vineyards, and craftsmen. We strive to offer fresh, unique ingredients that showcase the region that we love.
Le restaurant Sazerac porte son nom à cause d'un cocktail très ancien créé en Louisiane dans les années 1830 à base de whisky de seigle, du herbsaint, du bitters et un cube de sucre. C'est un excellent mélange qui vous donne une bonne idée de l'endroit d'où viennent les propriétaires. Situé à côté de l'hôtel Monaco Seattle, le restaurant propose des menus de nourriture et le bar du Sazerac mélange à la perfection les classiques avec une inspiration plus contemporaine de la région du Nord-Ouest du Pacifique dans un cadre élégant et éclectique qui vous accueille à bras ouverts. C'est un lieu de rassemblement pour avoir du plaisir et où vous trouverez de la nourriture exceptionnelle et des boissons américaines, avec un accent du Sud.
« Ce restaurant au style du sud est destiné à être un des classiques de Seattle » -Seattle Times