Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants avec une cuisine ouverte à Edgebrook

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

19 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Pasta D'Arte Trattoria Italiana
4.8
Exceptionnel(422)
Prix : raisonnable
• Italienne • Norwood Park
Réservé 18 fois aujourd'hui
Pasta D'Arte Trattoria Italiana is a bistro that serves Italian cuisine in the Norwood Park area. Guests can watch their food being prepared in the open kitchen or grab some wine and cocktails while enjoying the sites and sounds of the outdoor seating area. Stop in and grab a quick lunch of cozze marinara with a nice insalata D'Arte, or bring the entire family in for an authentic Italian dinner.Start your visit at Pasta D'Arte Trattoria Italiana with an appetizer of bruschetta con mozzarella, then decide between a ciociara pizza or a risotto dish. The fresh tastes continue with sacchettini Bolognese or a selection from the ever-changing specials. Those craving a dish with more bite can try the tilapia al limone or the braciole di carne. Guests will also appreciate Pasta D'Arte Trattoria Italiana's dessert menu, which includes treats like the Chocolate Lava Cake and Apple Crostata.
Photo du restaurant Rose Mary
4.7
Exceptionnel(3247)
Prix : cher
• Croate • West Loop
Réservé 141 fois aujourd'hui
Located in the historic Fulton Market district of Chicago’s West Loop neighborhood, Rose Mary is Chef/Owner Joe Flamm’s debut restaurant inspired by his Italian heritage and the bold, bright flavors of Croatian cuisine. The boisterous space—named for Flamm’s grandmothers, Mary and Mary Rose, and the herb rosemary, which grows natively along the Italian and Croatian coastlines—offers a seasonal menu of rustic yet refined dishes that encapsulate what Flamm has coined “Adriatic drinking food”.
Photo du restaurant Elske
4.7
Exceptionnel(1199)
Prix : très cher
• Américaine • West Loop
Réservé 30 fois aujourd'hui
PLEASE NOTE: **We can accommodate vegetarian, pescatarian, gluten free, dairy free, nut/peanut free & shellfish free diets. Before booking, please email us at info@elskerestaurant.com regarding any restrictions that are not listed above. We may be unable to accommodate certain restrictions, or diners with multiple restrictions.** Elske means love in Danish, a nod to both David Posey’s Danish mother and the fact that the couple got engaged in Copenhagen. “Our travels in Denmark have really influenced us,” Chef Posey said. “We like that clean, simple aesthetic.” The dining room — all crisp lines, minimalist décor & soft lighting — is anchored by a wide open kitchen on one side & a small patio with a working fireplace on the other. Combined with the friendly service, it creates the impression that you’re eating in a supremely tasteful Scandinavian friend’s weekend home.
Photo du restaurant Girl & the Goat
4.8
Exceptionnel(14834)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • West Loop
Réservé 161 fois aujourd'hui
Le Girl & the Goat a ouvert ses portes en 2010 avec l'objectif de servir un menu de style familial débordant de savoureux aliments aux arômes audacieux, dans un environnement amusant et animé. Pour une expérience encore plus exceptionnelle, ils proposent une sélection de vins du monde entier avec un accent mis sur les petits producteurs, une carte rotative de bières artisanales et une liste de cocktails amusants créés par les barmen de l'établissement. Situé au 809 W Randolph, le Girl & the Goat est l'un des premiers établissements du Randolph Restaurant Corridor. Vous avez l'embarras du choix côté places, avec un salon confortable, des sièges au bar, des tables standard et quatre sièges si près de la cuisine qu'on pourrait vous demander de donner un coup de main! Le Girl & the Goat accepte les réservations, mais elles ne sont pas absolument requises. Les nomades, les aventuriers et les plus spontanés d'entre vous sont donc les bienvenus.
Photo du restaurant Akahoshi Ramen
4.8
Exceptionnel(348)
Prix : raisonnable
• Japonaise • Logan Square
Réservé 15 fois aujourd'hui
Akahoshi Ramen is a humble ramen shop in the city of Chicago. Everything is made in the restaurant, including all soups, seasonings, toppings, and noodles. We are not an authentic ramen shop, though we value the history of ramen, and our ramen is influenced by its past and its future potential. The dish, popularized in Japan after World War 2, is symbolic of both struggle and perseverance. It is both a simple dish, and a fantastically complex one that we treat with reverence and respect. Roughly translating to “Red Star,” the name “Akahoshi” is a love letter to two cities; Sapporo, Hokkaido, where red stars adorn city monuments, and Chicago, Illinois, where the red star decorates the city flag. Our ramen is influenced by Japanese and American ideals in cooking. We hope you will join us to enjoy a bowl of ramen, made with the respect and passion it deserves.
Photo du restaurant Fioretta
4.6
Exceptionnel(801)
Prix : très cher
• Steak • West Loop
Réservé 67 fois aujourd'hui
Fioretta is reminiscent of a new-age Copacabana, celebrating old-world Italian cuisine with an opulent twist, a steady flow of impressive cocktails and wine, world-class live entertainment, and a glamorous vibe cast over the entire experience.Seamlessly blending steakhouse fare with elevated versions of old-world Italian cuisine with help from Italian-American Chef, Joe Rizza. The menu pays homage to the Italian immigrants who graciously first introduced Americans to southern Italian classics. Fioretta’s custom-built solid-fuel hearth and open kitchen allows Rizza and his culinary team to impart superb flavor, char and texture to each dish. The menu strives to strike the perfect balance between nostalgia and innovation.
Photo du restaurant Leña Brava
4.8
Exceptionnel(989)
Prix : cher
• Mexicaine • West Loop
Réservé 16 fois aujourd'hui
Le feu et la glace n'ont jamais si bien joué ensemble. Leña Brava - «bois féroce» - puise son inspiration dans les éléments balnéaires multiculturels de Baja California Norte, la célébration de la cuisine sur le feu et des vins de classe mondiale de la région. Le bar tente avec ses aguachiles épicés et ceviches uniques tandis que la cuisine satisfait avec tous ses plats cuits sur un foyer ouvert et four à bois. Avec l'une des meilleures sélections de mezcal et de vins du pays de la Valle de Guadalupe tant convoitée, Leña Brava évoque les saveurs uniques de l'une des régions les plus dynamiques du Mexique.
Photo du restaurant Cabra - Chicago
4.7
Exceptionnel(3033)
Prix : cher
• Péruvienne • West Loop
Réservé 34 fois aujourd'hui
Perched atop the Hoxton Hotel in the heart of Chicago’s Fulton Market, Cabra Chicago is a lively rooftop escape, inspired by the bold and vibrant flavors of Peruvian cuisine. Led by James Beard Award and Top Chef winner Stephanie Izard, alongside longtime partners Rob Katz and Kevin Boehm of Boka Restaurant Group, Cabra serves up crave-worthy dishes in a colorful and energetic setting. The restaurant’s airy, plant-filled ambiance, paired with its open kitchen and sweeping city views, creates a dynamic dining experience. Guests can savor a variety of shareable plates, from ceviches to savory meats, all bursting with the rich, fresh flavors of Peru.
Photo du restaurant Cira
4.7
Exceptionnel(1764)
Prix : raisonnable
• Méditerranée • West Loop
Réservé 64 fois aujourd'hui
Cira is a modern, Mediterranean restaurant, serving breakfast, lunch, and dinner, as well as weekend brunch. The menu is made up of shareable plates designed to fill your table and your stomach, inspired by the countries that make up the Mediterranean Basin. Set in the lobby of the Hoxton Hotel in Chicago’s Fulton Market District, the restaurant boasts a sun-soaked full-service lounge and coffee bar, and is transformed into an ambient, moody hub of dining and drinking as the sun sets.
Photo du restaurant Wildfire - Glenview
4.7
Exceptionnel(11073)
Prix : raisonnable
• Américaine • Glenview
Réservé 137 fois aujourd'hui
Remontez dans le temps au moment où aller souper au restaurent signifiait quelque chose de vraiment spécial. De la décoration à la musique de jazz, Wildfire a le style et la chaleur qui le rend parfait pour célébrer avec des amis ou pour une soirée tranquille à deux. Le vaste menu propose des steaks grillés et des côtelettes, des fruits de mer grillés au feu de bois et de la viandes rôties, le tout préparé dans une cuisine ouverte. Les spécialités comprennent le filet mignon avec sa croute de raifort, du flétan aux noix de macadamia, de la salade émincé et du saumon sur planche de cèdre de Wildfire. Commandez un martini ou un de nos nombreux vins au verre, puis asseyez-vous et profiter de l'expérience du club des années 1940 souper de Wildfire.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable