Le Stoke offre la chaleur de la cuisson au feu de bois complétée par des ingrédients de saison méticuleusement choisis dans les fermes de la Caroline et chez des partenaires locaux. Il sert des saveurs à la fois raffinées et rustiques, dans un espace qui propose une ambiance de quartier décontractée.
Révolutionnez votre consommation dans le quartier d'Uptown, à Charlotte. Le Rooster's Wood Fired Kitchen, créé par le chef Jim Noble, s'apprête à redéfinir la restauration. Ce bar à vins propose un menu à la carte composé d'une sélection de plats aux influences espagnoles, françaises et italiennes, préparés sur un grill au feu de bois, une rôtisserie et dans un four importé d'Italie. Les mets de qualité du Rooster's Wood-Fired Kitchen sont à la fois abordables et simples, avec des accents culinaires du sud du pays. Située au centre de la salle, la cuisine ouverte vous permettra d'admirer le savoir-faire des cuisiniers tout en dégustant vos plats sur le comptoir en granit ancien, perché sur un tabouret de bar fabriqué à la main. L'intérieur du restaurant présente des touches de cuir, de pierre ancienne, de bois travaillé à la main et de fer forgé qui rappellent le côté fait maison et artisanal de sa cuisine.
Serving up prime cuts of beef and authentic homemade pasta, including 100% American Wagyu, Dean’s delivers a classic steakhouse experience in a modern, rustic setting. Open for breakfast, lunch, dinner, and weekend brunch.
Located at Atherton Mill in Charlotte's historic South End neighborhood, Indaco (Italian for "indigo") serves Italian cuisine. Wood-fired pizzas, hand-crafted pastas, housemade salami and cured sausages fill the restaurant's menu which can be enjoyed family-style or a la carte. With an open kitchen, and a comfortable atmosphere, Indaco can seat approximately 85 guests inside for a casual night of food and drinks. The wine list is focused on affordable Italian varietals, the Gin & Tonic cocktail is on tap, and the fresh sodas are made in-house.
Large windows fill the restaurant with natural light that reflects off the white subway tile, wood accents and butcher block tables. An open kitchen invites guests to keep an eye on the action while enjoying the sights and smells of Italian cooking. During warmer months, a 44-seat patio invites guests to dine al fresco.
Giovanna is the second restaurant created by Chef and Owner Richard Cranmer. Sister restaurant Zinicola, located in Ballantyne, has been a success in bringing authentic Italian food to the area, and Chef Richard hopes to bring that to the Lower Southend (LoSo) area. Giovanna is inspired by Chef Richard’s family, especially his mother and Nonna. He brings authentic Italian cuisine to life with a modern twist on classic recipes. We specialize in house made Italian cuisine from pastas, pizzas, and desserts! Our goal here at Giovanna is to provide delicious food and excellent service to our guests!