Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Las Vegas

Meilleurs restaurants avec une cuisine ouverte à Boulder Highway

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

14 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Bacon Nation
3.8
Excellent(191)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville
Réservé 1 fois aujourd'hui
Located inside The D Casino on Fremont Street in Downtown Las Vegas. American Diner with a Focus on BACON! Brought to you by Downtown Hospitality Group with Chef Anthony Ramirez. Bacon Nation has a classic breakfast and lunch diner feel, but located on the newly re-modeled 2nd floor. Make sure to check the Signature 1/2 inch Thick Bacon!
Photo du restaurant Carson Kitchen- Las Vegas
4.7
Exceptionnel(352)
Prix : raisonnable
• Américaine • Centre-ville
Réservé 29 fois aujourd'hui
Specializing in creative American cuisine and thoughtfully crafted cocktails, Carson Kitchen sits in the heart of Las Vegas' downtown dining scene. Carson Kitchen is built on a philosophy of reimagined comfort food prepared with approachable fine-dining ingredients. The restaurant concept originated in 2014, opening in the historic Fremont East district of Downtown Las Vegas, a partnership between chef and restaurateur Cory Harwell and his dear friend, the late Chef Kerry Simon. Designed to bring a carefully curated experience to our country’s unique & vibrant neighborhoods, Carson Kitchen features a contemporary bar, open kitchen expo counter, and community tables in an industrial yet inviting architecture.
Photo du restaurant Bazaar Meat by José Andrés - Sahara Las Vegas
4.7
Exceptionnel(4750)
Prix : très cher
• Steak • À proximité du Strip
Réservé 61 fois aujourd'hui
Reconnu comme l'un des « 5 meilleurs steakhouses en Amérique » (Fox News), le Bazaar Meat by José Andrés est la célébration sauvage et merveilleuse de la nourriture carnivore sous toutes ses formes par un chef reconnu par la fondation James Beard. Venez savourer une cuisine ludique nuancée et des cocktails qui ont rendu célèbre le Bazaar by José Andrés sur les deux côtes, dans un cadre séduisant remarquable conçu par Philippe Starck, en collaboration avec les SLS Hotels. Le Bazaar Meat a aussi gagné le prix d'excellence du Wine Spectator.
Photo du restaurant Off The Strip - The Linq
4.4
Génial(1003)
Prix : raisonnable
• Américaine contemporaine • The Linq
Réservé 14 fois aujourd'hui
Contemporary design with three bars, two floors with the second being positioned as destination within the destination and a show kitchen to add additional drama and buzz to the ambiance.Simple and clean American favorites with a just real food approach to comfort favorites and healthy alternatives. Cuisine positioned to appeal to the “Mid Strip Las Vegas” market. Open kitchen with 3 bars lending to energy of dining experience. A dynamic bar experience with personality complimented by an approachable yet competitively priced selection.On first level casino floor with near direct access to Las Vegas BoulevardApproachable Prices and even more approachable Service Staff.
Photo du restaurant Harvest - Bellagio
4.5
Génial(865)
Prix : très cher
• Américaine • La Bande (The Strip)
Réservé 5 fois aujourd'hui
Nous sommes fiers de vous accueillir chez Harvest, où la terre rencontre la mer, et la simplicité rencontre le sensationnel. Ici, nous rendons hommage à l'origine des aliments, avec des ingrédients frais de la ferme et des produits élevés naturellement. Né d'une famille de fermiers, chasseurs et pêcheurs, je comprends le processus par lequel passe la nourriture dans le voyage de la ferme à la table. J'espère partager cette expérience avec vous en assurant que qualité, pureté et fraîcheur prévalent dans chaque création. Nous vous invitons à partager des assiettes et des moments, et être séduit par la réinvention de la cuisine rustique d'origine locale. Chef de cuisine Roy Ellamar
Photo du restaurant Ortikia Mediterranean Grill - Green Valley Ranch Resort, Casino, & Spa
4.6
Exceptionnel(132)
Prix : très cher
• Méditerranée • Green Valley Ranch
Réservé 25 fois aujourd'hui
Ortikia, the new Mediterranean wood-fire grill from Blue Ribbon Restaurants, embodies the thrill of beachside discoveries and the vibrant energy of upscale dinner parties, all within one exquisite space.Chefs Bruce & Eric Bromberg share their inspiration for Ortikia. “We have always loved the different cuisines and cultures found throughout the Mediterranean, and we are thrilled to share our love for the region through this new restaurant. This fun, exciting culinary concept is a first for the Blue Ribbon family, and we have found the perfect home for it, along with Blue Ribbon Sushi Bar & Grill, at Green Valley Ranch.”
Photo du restaurant Azzurra Cucina Italiana
4.9
Exceptionnel(521)
Prix : cher
• Italienne • Henderson
Réservé 14 fois aujourd'hui
Newly opened on Henderson’s reimagined Water Street, Azzurra Cucina Italiana offers well-prepared, much loved Italian classics in a boutique space. Owned by local architect and Water Street fixture Windom Kimsey, Azzurra’s culinary team includes local favorite Chef Alessandra Maderia. The power team has ensured that each dish centers around quality ingredients and traditional preparation—bringing Italy to Water Street.
Photo du restaurant The Beast - AREA15
4.3
Génial(343)
Prix : raisonnable
• Américaine • À proximité du Strip
Réservé 9 fois aujourd'hui
The Beast, situated inside AREA15, serves BBQ favorites & Southern-influenced comfort foods.
Photo du restaurant Il Toro E La Capra
4.5
Génial(332)
Prix : raisonnable
• Italienne • À proximité du Strip
Réservé 8 fois aujourd'hui
Italian/Mexican restaurant own by Lindo Michoacan Reservation of 15 people and up please call the restaurant !
Photo du restaurant La Pizza e La Pasta - Eataly at Park MGM
4.4
Génial(743)
Prix : raisonnable
• Italienne • La Bande (The Strip)
Réservé 5 fois aujourd'hui
La Pizza e La Pasta at Eataly Las Vegas feature two staples of Italian cuisine - Neapolitan Pizza and al-dente pasta. The traditional but innovative dishes you’ll find at La Pizza e La Pasta use only the best ingredients - pizza crafted in-house every day by our pizzaioli (pizza makers) and pasta made in-house daily or air-dried, bronze-extruded and imported directly from Campania, Italy. Enjoy La Pizza e La Pasta's signature dishes for dine-in or takeout.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable