Le Primi est un steakhouse italien situé sur la rive sud de Long Island. Il propose une authentique cuisine italienne ainsi que des steaks de bœuf de qualité vieilli à sec et une carte de vins variée.
Depuis 2006, le LakeHouse est le joyau de Bay Shore, dans l'état de New York. Cet été, ses copropriétaires Eileen et Matthew Connors ont rénové l'élégant et chaleureux restaurant plein de charme pour en faire la nouvelle pépite des quais, sur les bords du lac. Offrant une vue imprenable sur les environs, avec plus de 100 confortables places assises, 2 salons, une terrasse dominant la lagune de Great South Bay et un jardin avec foyer ouvert, le Lakehouse est considéré comme le « l'un de meilleurs restaurants de Long Island ». La terrasse est éclairée le soir, tout comme le salon qui fait face au lac où vous pourrez vous détendre après le soupé autour d'un cocktail. Ne manquez pas cette nouvelle expérience gastronomique américaine. Vous pouvez désormais vous rendre au Lakehouse en bateau, le ponton est équipé pour que vous puissiez vous y amarrer.
Here at Tres Palms your dining pleasure is our first priority. We are committed to serving free-range, natural and sustainable poultry and meat, free of any pesticides, hormones or antibiotics, The first thing you will notice is how tasteful and delicious our dishes are when using such proteins as a base ingredient. More people are understanding the ramifications of introducing so many chemicals and antibiotics to our bodies. We created our menu using ingredients found in our local farms and waters, whenever possible. Top ingredients along with a totally relaxed atmosphere and “first in class” service, is how we deliver the Tres Palms’ experience to you , our loyal customer. Come in and enjoy our Sunday Brunch, free docking and live music.
Overlooking Long Island’s gorgeous Great South Bay, Fatfish is a lively Mediterranean-inspired seafood destination. Offering panoramic bay views from the outdoor patio seating, live music at the outside bar & a cozy wine bar facing the canal. The menu celebrates the rich flavors of the ocean along with favorites from the land including steaks and pork chops, paired with an innovative tapas selection. Indulge in the signature seafood dishes from tender lobster, buttery scallops, or flavorful whole fish. Wine lovers can peruse our worldly selection of reserves, along with 25 local and international varieties available by the glass.
Butera’s Restaurant of Bay Shore is the newest addition to the Butera Restaurant Group. Owners Gary Butera, Martin &Laurie Butera, Nick Zografos & David Novak have provided cool green & white panels, brick, subway tile, marble and original artwork. The decor adds a sleek industrial edge to compliment the tone in the casual, comfortable dining room & spacious bar. Garage doors bring the “outside” in to add to the open, airy industrial look. The Butera’s kitchen, since it’s inception in Massapequa 1991 to present day Bay Shore , has and still does offer traditional rustic Italian cuisine with a modern flair alongside unique specials showcasing authentic ingredients and locally sourced products.The Butera’s family relishes the opportunity to begin a new chapter in Bay Shore, and wants nothing more than to serve and delight the community for years to come.
The Linwood Restaurant and Cocktails is Bay Shore’s newest/hottest American Gastropub featuring Quality Fare, Thoughtfully Crafted Cocktails, Beer, & Wine in a visually stunning yet comfortable environment!At the End of Main Street where your night will only just begin... A little history on our namesake: The Linwood Hotel: John B. Pullis established the Linwood Hotel in about 1888. Located on the Southeast corner of South Clinton Avenue and Linden Place, the Linwood Hotel temporarily housed WW1 Navy flyers from the Bay Shore Aero Station while their barracks were being constructed. The Linwood was destroyed by fire on October 11, 1925.
Le restaurant de la ferme à la table Jewel by Tom Schaudel vous propose de découvrir l'abondance des produits des pêcheurs, des fermes locales et des producteurs de Long Island. Le menu américain contemporain est parfait aussi bien pour un repas informel que pour un évènement spécial. Le Jewel possède 3 salles privées pouvant accueillir de 16 à 30 personnes et une salle de dégustation pour 10 convives. La carte des vins internationale primée compte plus de 200 vins sélectionnés, un choix de 20 vins servis au verre et la liste de vins locaux la plus complète de Long Island. Conçue par Dallago, la décoration intérieure présente une sophistication décontractée et un éclairage chaleureux attrayant. La réservation est recommandée. Venez profiter d'une expérience culinaire au Jewel by Tom Schaudel, un restaurant de Long Island pour Long Island.