Le restaurant Axia Taverna vous propose un menu grec alléchant qui lui a valu des critiques élogieuses de foodies NJ depuis son ouverture en 2006. Axia Taverna est un établissement élégant et décontracté doté d'un cadre chic et moderne, ainsi que d'une ambiance chaleureuse et invitante. Le chef exécutif Alex Gorant met au goût du jour l'expérience culinaire typique de banlieue en vous proposant des petites et des grandes assiettes. Axia dispose d'un bar complet et de millésimes grecs sélectionnés par le sommelier. Axia a obtenu 3 étoiles du Bergen Record et du Crain's New York, et a reçu d'excellentes critiques du New York Times et de Zagat. Axia Taverna... pour déguster le dîner, le souper, savourer des cocktails ou célébrer des événements privés.
The Hill features globally influenced, seasonal American cooking with the lightness and bright global flavors Chef Ben Pollinger is known for. Seafood, steaks, game, and vegetable-centric options are featured on the menu.The style takes a cue from Scandinavian minimalism with a rustic farmhouse décor accented by mid-century design elements, industrial elements and warm earthy colors and natural tones. The atmosphere is inviting and approachable, suitable for everyday dining and also features a full bar, private dining room and outdoor patio.We look forward to welcoming you to The Hill!
Caldera at Vida by Bent hospitality. A essence of the Greek islands, offering a unique blend of refined elegance against the backdrop of a breezy outdoor setting. Weekdays beckon guests to indulge in intimate dining curated by the acclaimed Chef Carlos Escobar. Come Friday & Saturday evenings, Caldera transforms into a spirited hub reminiscent of Mykonos, where a live DJ sets the stage for an electrifying atmosphere, complete with lively tunes, playful napkin twirls, and dancing aplenty that'll have you shouting 'opa!' in delight.
Stern and Bow: a casual, upscale restaurant from Russell Stern of Harvest, featuring seasonal, eclectic American cuisine, premium raw bar, wood-fired Neapolitan pizza, oven-roasted dishes, craft cocktails and much more.
Bienvenue au Sanzaris New Bridge Inn. L'établissement comprend un restaurant décontracté italo-américain, un bar et des options de restauration. Le Sanzati comporte 3 salles séparées pour les repas et pour des événements. La salle de bar inclut un bar de luxe muni de 20 tabourets, de 5 télévisions à écran plat de 127 cm pour votre confort et de 40 places pour le service de table. La salle à manger principale est élégante et peut accueillir environ 70 personnes. La salle de restauration à l'étage accueille quant à elle jusqu'à 110 personnes pour des réceptions telles que des anniversaires, des commémorations, des communions, des fiançailles, des mariages, des réunions d'affaires (avec système de vidéo-projection), des bridal showers (retrouvailles entre filles de la famille et amies de la future mariée) et bien plus encore. Vous pourrez bénéficier d'un menu personnalisé et accessible à divers prix.
With 20 years of experience cooking in the finest restaurants, our chef is excited to present their vision to you and all our guests. Our caring and committed staff make sure you have a fantastic experience with us. Upscale American Dining! In the heart of Bergen County. Offering a great atmosphere and outdoor dining! Full bar and extensive wine list available.
Our restaurant offers a wide variety of international cuisine, including 10 specialty pizzas from our cherry wood burning kosher oven, in addition to calzones, and strombolis. Our kitchen produces appetizers, salads, paninis, open-faced toast, pastas & fresh seafood entrees. We are famous for our sushi bar! Our desserts are prepared daily at our on-site bakery.