Le chef Sean Blakeslee a crée un menu contemporain avec des propositions pour tous les goûts. Le menu au RARE 650 est unique et vous propose des biftecks tendres vieillis à sec de première qualité ainsi que des sushi et des fruits de mer délectables. La carte des vins qui a récemment obtenu le Two Glass Best of Award du Wine Spectator, présente plus de 700 sélections d'origine internationale, dont 60 disponibles au verre. La magnifique salle des vins, qui peut accueillir jusqu'à 75 personnes, fournit un cadre idéal pour les événements privés. Les amateurs de l'ambiance et le style chic de Hamptons se raviront de... La nouvelle terrasse et le lounge du RARE 650!
Il célèbre ses 21 ans d’activité à Cold Spring Harbor, avec à sa tête Gail Grasso et le chef exécutif Tony Canales. Ce restaurant se prépare à vous faire vivre une nouvelle année où viendront se mêler les plaisirs de l’assiette et de la musique jazz. Vous serez littéralement ébahi ! Par le passé, il a été décrit comme un lieu toujours en mouvement par le magasine Newsday. Une fois de plus, Gail s’est aventurée à transformer le décor du restaurant. Avec l’ajout d’une piste de danse dans la salle de jazz, le Grasso’s a aujourd’hui, plus que jamais, de véritables airs de Manhattan ! La carte, tout comme le service, sont incroyables ! Si vous venez pour la première fois, vous repartirez sans aucun doute avec le sentiment de connaître le lieu depuis toujours. Le Grasso’s est un restaurant de quartier où les gens aiment se rassembler. Vous y rencontrerez à coup sûr une de vos connaissances. Que vous soyez du coin ou non, vous vous sentirez comme dans votre propre maison sitôt avoir franchi la porte d’entrée. Surnommé le «Cheers» a Cold Spring Harbor, le Grasso’s vous propose pour son bar, un menu du dimanche au vendredi soir, ainsi qu’un brunch à la carte pour les journées jazz du dimanche. Le calendrier des événements est disponible sur le site internet du restaurant. .
Active and bustling, in the "Trattoria Style", this Woodbury location of Butera's offers quality food at a great value. Known for their generous portions of pasta entrees, grilled fare, and fresh fish, Butera's has established a fine reputation as a neighborhood place where guests often see people they know.
It is owned and operated by Martin Butera, his wife Laurie, Martin's brother Gary Butera, and partner and chef Nick Zografos. The large open room is tastefully decorated with a traditional and contemporary mix, with rich dark woodwork and stone treatments, granite table tops, a wood and granite bar, fieldstone and hardwood floors, stone fireplace, exposed wine racks and a Tiffany style fixture at the entrance. Fresh flowers complete the handsome decor.
In addition to their extensive menu you can select from the creative specials like Grilled Filet of Halibut with Prince Edward Island Mussels on a citrus rosemary butternut squash risotto.
Indoor Dining- Full Menu, Fine DiningPatio Dining- Full Menu, Fine DiningIgloos- Limited Menu, Casual, No Waitress service, contactless qr code ordering
When you're in the mood for good times and great cuisine, Piccola Bussola is the place to be. Our restaurant is located in one of the area's most pleasant settings and is known for its delightful staff and superb cuisine. The menu at Piccola Bussola Ristorante features a wide array of great selections, made from only the freshest and highest quality ingredients, with something sure to please every member of your group. Piccola Bussola Ristorante is a family style restaurant and has established itself as one of the area's favorite culinary destinations, sure to offer you a pleasant and unique dining experience every time you visit. Please stop in soon!
No matter what the occasion calls for or your appetite demands, the friendly staff at Piccola Bussola Ristorante promises to make your next dining experience truly unforgettable.
We are your newest choice on the North Shore offering a full menu featuring a wide variety of fresh seafood, prime meats, and daily specials to tempt even the most discriminating palate. We offer a spectacular view of the water with outdoor dining or from our newly decorated dining room. Enjoy the daily sunsets, while you dine with us. We can accommodate any special occasion with our fully catered event service.We are committed to our customers and strive to provide service that exceeds your expectations. We invite you to come out and try us as we hope to make your dining experience a truly memorable one. From the panoramic views of the water to our classical restaurant setting, we feel that you will be pleased with what we have to offer, and will want to visit us again and again.
Event space for your next celebration in a stylish, relaxed wine bar with a unique selection of artisanal wines and specialty cocktails paired with a beautiful charcuterie board with the finest meats and cheeses. We can curate the perfect menu to fit your special event.
L'Havana Central vous transportera dans le Cuba pré-révolutionnaire avec son décor élégant, du jazz animé, un bar idéal pour se détendre et des recettes classiques. La cuisine cubaine traditionnelle est un travail d'amour : de nombreux plats sont cuits lentement à feu doux et nécessitent une attention constante pour créer leur saveur parfaite. Le chef exécutif Stanley Licairac a maîtrisé la patience et le style nécessaires pour recréer les anciens classiques cubains.