Bottles & Bones is the answer to the traditional steakhouse: A modern American chophouse that’s sophisticated yet approachable, chef-driven and customer-focused. As a local establishment run by a local entrepreneur, Bottles & Bones serves the community by offering a flexible menu, a relaxed atmosphere, thoughtfully sourced and expertly executed cuisine, and along with a lively piano bar. Featuring prime cuts of meat prepared on an innovative Josper oven along with a wide-ranging appetizer and favorites menu. Bottles & Bones satisfies both the steak connoisseur and the casual diner looking for fresh seafood, chicken, lamb, or pork. Paired with our original craft cocktails, wine program, and open-theater kitchen, the dining experience at Bottles & Bones is already a cut above
A Southern style upscale steakhouse serving succulent steaks, seafood, Southern inspired classics, a raw bar, craft cocktails, and reserve wine list. We feature an open kitchen with Chef Omar, private dining, and a cozy patio.
Where every day is a celebration! We're excited to be open in Peachtree Corners and offer an unforgettable steakhouse experience led by Executive Chef Thomas Minchella. H&W Steakhouse promises an energized and contemporary approach to fine dining, featuring USDA Prime Steaks and a variety of seafood. It will bring an elevated experience to the community—perfect for date nights or outings with friends.DRESS CODE: To maintain an elegant yet relaxed atmosphere, we kindly ask guests to avoid wearing shorts, open-toed shoes for men, athletic wear, tank tops, revealing clothing, exposed undergarments, ripped jeans, hoodies, and hats. We prefer no printed T-shirts. Collared shirts and jackets are appreciated but not required.KIDS: For the comfort and enjoyment of ALL guests, H&W kindly requests no children under 10 years old. We sincerely appreciate your understanding and cooperation.
Proposant une expérience pas comme les autres, le Pampas Argentine Steakhouse a reçu les notes les plus élevées parmi tous les steakhouses du pays dans l'édition 2014 du Zagat. Il sert une cuisine argentine authentique, en utilisant la méthode traditionnelle de cuisson à la parrilla sur du bois de chêne et des charbons ardents. Les spécialités du restaurant comprennent le filet The Brick, le filet non désossé, ainsi que des morceaux particuliers tels que le Tomahawk, le Delmonico et le Churrasco. Vous pourrez aussi profiter d'une vaste carte des vins avec les meilleurs crus d'Argentine, de la Napa Valley et du monde entier. Le Pampas Argentine Steakhouse possède un bar, une salle à manger principale, ainsi que des salles privées luxueuses pour tous les types de réception et les repas privés pour les occasions spéciales. Il est situé à Johns Creek, sur la State Bridge Road. Le dimanche, à partir de 11h30, le restaurant sert un brunch avec des interprétations argentines des mets classiques et des plats originaux. Il a été élu meilleur steakhouse d'Atlanta par les clients d'OpenTable.
Le McCray's Tavern on the Square est un bar/restaurant situé au cœur du centre-ville de Lawrenceville. Il se spécialise dans la cuisine américaine, les steaks, les pâtes et un large choix de sandwiches. Ses côtes levées ont été élues les meilleures du comté de Gwinnett. Le brunch est proposé le dimanche de 11h00 à 14h00. Des boissons spéciales sont par ailleurs servies toute la semaine !