Le goût du Vieux Monde s'associe à l'attrait du Nouveau Monde dans ce nouveau concept dynamique de restaurant créé par le restaurateur chevronné Don Durante. Servant une exaltante cuisine pan-latine, le Cascal est l'endroit idéal pour se rencontrer et se détendre avec des amis autour de cocktails exotiques et de mets alléchants aux saveurs intenses et à la personnalité affirmée.
**For parties of 15 or more, kindly call our Events ManagerRobert Miguel at (415) 307-5609 or email robertm@barbayanitaverna.com.** Hospitality in ancient Greece is a timeless tradition deeply woven into the fabric of its culture. In the Mediterranean, a region historically known as a melting pot of diverse cultures and cuisines, this spirit of hospitality was not only a virtue but a sacred duty. From the early times of city-states to the present day, the people of Greece have welcomed weary travelers as if they were guests from the gods themselves. This tradition is a testament to the enduring values of generosity, kindness, and warmth that have characterized Greek society for millennia. Whether it’s a simple offering of food and shelter or the sharing of stories and experiences, the essence of Greek hospitality remains as vibrant and essential today as it was in the days of Homer’s epic tales.
Adrestia features an inspired California menu that is shaped by local and seasonal ingredients, Japanese and broader Asian cuisines, and the Valley’s warm Mediterranean climate. The Adrestia kitchen is led by Chef Hideki Myo, a Tokyo native who brings more than 25 years of culinary experience to the team. He approaches the Adrestia menu by tapping into culinary traditions and ingredients from Japan while focusing on the modern, seasonal cooking he has done for more than two decades in California.
Roger is not a physical space, but a mindset.Sustainability is a core value for us, but what is it we are trying to sustain?Good, healthy relationships.We relate, connect, and interact with different kinds of things all the time. And it's these relationships that give our lives meaning.Received Order Given, Expect Results - or R.O.G.E.R., for short.
Welcome to Callao, a culinary destination where the vibrant flavors of Peru come to life in the heart of Los Altos. Inspired by the rich traditions of Peruvian cuisine, our menu showcases authentic dishes crafted with the finest ingredients, blending timeless recipes with a contemporary twist.Pair your meal with a handcrafted cocktail from our bar, featuring classic Peruvian favorites like Pisco Sour and creative signature drinks, or explore our carefully curated wine selection. Whether you're savoring fresh ceviche, tender wood-fired chicken, or our signature stews, every bite and sip celebrates the soul of Peru.
At the Post we are bringing together comfort food you can feel good about with innovative cocktails, a special spirits list, craft beer & wines, the post offers a neighborhood dining experience for sharing a drink or meal with friends, family, or coworkers. Opened by Victoria Breslin in early 2018, the restaurant will serve a menu that changes according to the season. Our chef focuses on ingredients from local, responsible, and sustainable farmers. The bar program will follow the same philosophy with seasonal and fresh new ideas and ingredients.HistoryEstablished in 2018.The restaurant's name draws from the history of the Main Street building it's housed in, known as the Copeland Building. The historic building, which is on the list of Los Altos Historic Landmarks, originally housed the city's post office.
Venez faire l’expérience d’un repas exceptionnel ! Vous serez spectateur d’un rafraîchissant défilé de saveurs inspirées des côtes californiennes et méditerranéennes. Le restaurant vous accueille tous les jours pour déjeuner, dîner ou souper. La Fontana est le lieu idéal pour décompresser après une longue journée de travail. Vous pourrez venir vous détendre entre collègues ou amis. Une chose est sûre, une fois que vous l’aurez testé, vous ne résisterez pas à l’envie d’y retourner !.
Le Cetrella (prononcer "che-trella") tire son nom de la vallée de Cetrella, sur l'île de Capri, et des herbes aromatiques cetra. Le Cetrella Los Altos se distingue par sa cuisine alliant les saveurs du pourtour méditerranéen, sa simplicité rustique, son talent artistique ainsi que son goût pour le luxe. Vous dînerez dans les salles à manger principales Cetrella Valley et Silicon Valley, dans les salles privées Grotto et Gorve à taille variable, en terrasse ou bien au bar de l'établissement. Les œuvres d'art de l'artiste Matt Farrar, originaire de Santa Cruz, représentent le ruisseau, les contreforts et les séquoias des environs. Elles apportent du caractère aux salles à manger.
Le chef cuisinier exécutif Michael Ellis prépare des plats savoureux inspirés de la cuisine du pourtour méditerranéen et de la Californie tels que des salades et des soupes de saison, des fruits de mer crus, des dégustations de fromages, du pain et des pâtes faits maison, ainsi que des légumes, du poisson, de la volaille et du gibier grillés. Vous pourrez également déguster des plats principaux campagnards et des desserts avec notamment de la glace et des sorbets faits maison ainsi que le célèbre entremets 3 chocolats de Valrhona. Directeur associé : Mhamed Bahet.
Vaso Azzurro est reconnu pour sa cuisine fraîche et authentique du nord de l'Italie, préparée quotidiennement avec les meilleurs ingrédients. Ce restaurant propose une variété de plats copieux et uniques qui sauront satisfaire tous les goûts. Le personnel chaleureux et accueillant, l'ambiance intimiste ainsi que le décor méditerranéen haut de gamme en font un endroit par excellence pour profiter d'un repas en tête à tête ou en famille.
A charming bistro finished with 200-year-old timbers, a period French fireplace, Beaumaniere limestone floors, re-polished antiques, and designer selected Napoleon treasures.