Ristorante Toscano is a family owned BYOB. We are an old school white tablecloth neighborhood restaurant and just celebrated our 25th. anniversary. We are celebrating Bacon. A Chris P Bacon menu for $35 will be availed till April 7th See our website for details. If you are a fan of Veal ; ours is the best because we use Veal Top which we slice ourselves not leg or a patty. We use local suppliers for high quality ingredients including produce from Lancaster, a local Butcher and Seafood supplier. Our service and food compare with anyone’s. Just come in and find out for yourself. We also offer private parties, rehearsal dinners, showers, birthdays and anything else you can think of. We even do off site catering and we are one of the exclusive caterers of the Morris Arboretum in Chestnuthill.
Mallard at Mainland Inn is bringing Fine Dining to Harleysville to please everyone that enjoys great tasting and presented dishes alongside amazing service!
Terrain’s greenhouse cafe offers seasonally inspired brunch and dinner menus, alongside a thoughtfully curated beverage program. Our dedicated culinary team works closely with purveyors to ethically source fresh, high-quality ingredients that lay the foundation for our nourishing dishes. Each cafe's unique and deliberately designed environment blurs the line between indoor and outdoor spaces, providing an inspiring dining experience every time. Our Doylestown cafe is our most recent addition, situated on the campus of Delaware Valley University. Terrain's culinary team works directly with the farmers, agricultural teams, and students of DelVal to deliver their produce straight to cafe tables. This location includes a private dining room and a centrally-located bar area featuring small bites, seasonal cocktails, and a robust yet approachable wine list.
Dans un cadre redécoré alliant le rustique et le moderne, le Blue Bell Inn propose un menu américain contemporain, avec des coupes de viandes de qualité, des fruits de mer frais et un bar à aliments crus caractéristique. Une terrasse dallée ouverte en saison est disponible sur demande pour des repas en plein air. En 2013, le Blue Bell Inn a subi d'importants travaux de rénovation pendant plus d'un an. Divers aspects historiques ont été mis en valeur grâce à une restauration soigneusement réfléchie. De nouveaux matériaux, tels que du chêne blanc massif et des carreaux de porcelaine, ont été introduits pour créer une superbe combinaison d'architecture couvrant trois siècles.
Influencé par son emplacement dans l'élégant Normandy Farm Hotel, The Farmer's Daughter est la pierre angulaire culinaire de cette propriété historique et offre une expérience gastronomique inoubliable grâce à l'exceptionnel menu du chef Mtele « Abu » Abubakar inspiré du « Modern Farm Cooking ». Au restaurant The Farmer's Daughter, les produits locaux et d'autrefois sont exploités dans l'assiette afin d'en extraire les saveurs les plus pures, et ce, sous la forme de plats innovants inspirés des saisons et des récoltes de la région environnante. L'objectif des propriétaires est de créer une sorte de lien entre le client et les cultivateurs, brasseurs, fromagers, distillateurs, vignerons et artisans charcutiers qui, collectivement, contribuent à rendre exceptionnelle l'expérience gastronomique. Le vaste bar avec coin foyer s'inscrit dans l'approche « fraîcheur avant tout » de l'établissement, car on y prépare toutes les boissons gazeuses et infusions maison à partir de fruits et de légumes locaux afin de vous proposer une liste de cocktails créatifs fournie.
Philadelphia magazine's Best of Philly® 2013 - Best Suburban Brunch
Au cours des dernières années, le territoire du comté de Montgomery entre Horsham et Blue Bell est devenu un lieu incontournable pour découvrir de nouveaux restaurants passionnants. Habib Troudi est le fondateur de l'un d'entre eux, le Panache Wood Fire Grill. Sculpté dans le bâtiment qui abritait L'Angolo Blue, un restaurant italien qui a fermé cette année, le Panache est basé sur un « concept simple », comme le dit Troudi, proposant aussi bien de fines pizzas à la napolitaine cuites au charbon de bois que des steaks, des fruits de mer et autres nouveautés de la cuisine américaine. Une fois terminé, l'établissement comprendra deux bars, dont l'un abritera le massif four de 4 tonnes et demi qui accueillera les pizzas et autres plats préparés dans des poêlons en fer forgé.
A New York Style Restaurant, Martini Lounge and Wine Bar, with Mediterranean Fusion Tapas, Eclectic Small Plates, Pintxos and Full Fare Experiences, complemented with unique and rare wines, in the Heart of Historic Doylestown. Winner of 2023 Wine Spectator "Award of Excellence"Live music every Friday & SaturdayPlease reach out to your concierge directly for Upstairs Library Lounge Reservations.
Water Wheel Tavern is an historic Bucks County landmark originally built in 1714 by John Dyer, an English Quaker. It existed for centuries as a water wheel driven grist mill, and later hosted both a post office and a general store. The mill was transformed into an inn and tavern with the repeal of prohibition in 1933.Now, after an extensive industrial chic renovation, we invite you to experience our comfortable ambiance, diverse menu and hard working professional staff!*High tops & Patio tables are non reservable, but we will make every attempt to accommodate your request.*
Situé dans le pittoresque Evansburg State park, l'établissement The Farm House Restaurant offre une vue remarquable sur le parcours de golf de Skippack et propose des plats uniques. Goûtez à l'un des plats spécialement créés à partir des ingrédients les plus frais et les plus sains, tels que le saumon poêlé et le crabe jumbo. Le Farm House propose également des tables à l'extérieur et des concerts chaque semaine. N'hésitez pas à contacter le restaurant pour faire une réservation pour une occasion spéciale ou une célébration !
Planchette Ambler is a bistro and creperie located on a busy corner site in Butler avenue. With glazed frontage on two sides of the building, overlooking fresh air and a bustling intersection.Please note outdoor seating is available but is sat on a first-come-first-served basis.