Good Omen is a family-owned Northern Italian restaurant with a seasonally rotating menu in the heart of Zionsville and co-owned by mother-and-son partners Nicholas and Diane Gattone. With a background in fine dining in places as far-flung as Chicago, Nantucket Island, and Tuscany, executive chef Nicholas is bringing his knowledge of modern Italian food and wine and a commitment to hospitable dining to his native Midwest. Mangiare!Aperitivo Hour From 3-5pmDinner Starts at 5pm!
North High Brewing Co is based out of Columbus, Ohio. We are a craft brewery and brewpub dining experience that specializes in "From Scratch" dishes curated by our Executive Chef, Ryan Oldham. Our Zionsville Location features a gorgeous bar and dining room, large patio and events space on the lower level of the property. We are well known for our House Made Fried Pickles, Beer Cheese Nachos, Oven Roasted and Fried Chicken Wings, Buffalo Chicken Sandwich and our famous North High Chicken Sandwich. Now Hiring for All Positions!
Enjoy an elevated food and drink experience at Vivante Restaurant and Bar. Located in Hotel Carmichael on the Monon Level lobby, our restaurant has uniquely local food and a classic collection of wines to intrigue your senses. With seasonally curated menus that you can enjoy at breakfast, lunch, and dinner. Our robust selection of wines, craft cocktails, and upscale service are sure to create a lasting impression on you.We are located east of the Monon Trail at the stunning Hotel Carmichael, in the heart of Carmel City Center.
Situé à Clay Terrace, Prime 47 est reconnue pour ses steaks de catégorie « USDA Prime », ses fruits de mer de grande qualité, sa cuisine exquise, sa vaste sélection de vins et son service exceptionnel. Détendez-vous et profitez de l'ambiance, tandis que le personnel du restaurant devient vôtre, tant il se dédie à vous faire vivre une expérience culinaire personnalisée.
Sullivan une Steakhouse américaine situé dans un quartier animé mettant en vedette les meilleurs steaks et fruits de mer, des martinis faits à la main, et de la musique live. Sulllivan vous propose une cuisine raffinée dans une ambiance animée. A partir du moment où vous entrez dans le salon pour un verre, un apéritif ou un souper, vous sentirez l'énergie de l'équipe de professionnels. Sullivan sert les meilleurs steaks du Midwestern vieilli au moins 28 jours, tout simplement assaisonnés et grillés à 1 200 degrés, des fruits de mer frais, un large choix d'entrées, des soupes, des salades et des plats d'accompagnement. Les desserts sont faits maison chaque jour. La carte des vins Wine Spectators "Award of Excellence" offre un éventail de choix provenant du monde entier. Que ce soit pour affaires ou pour le plaisir, Sullivan se réjoui de devenir votre steakhouse local préférée.
Le restaurant Ocean Prime vous propose une expérience exceptionnelle en format "super club" durant laquelle vous pourrez déguster des fruits de mer frais, des steaks, des cocktails artisanaux et des vins de classe mondiale, tout dans une ambiance chaleureuse et accueillante accompagnée d'un service sincère. Le chef de cuisine utilise seulement les ingrédients les plus frais pour créer des versions innovantes de recettes traditionnelles. Il vous concoctera des plats simples faits entièrement maison, mettant à l'honneur les saveurs régionales. Le menu vous propose un choix d'entrées, de salades, de fruits de mer, de steaks, des accompagnements en format familial et des desserts maison. Vous pourrez déguster notamment le rafraîchissant tartare de thon ahi, les jumbo lump crab cakes, les tendres filets, le macaroni et fromage crémeux à la truffe noire, le loup de mer chilien savoureux et le décadent gâteau aux carottes à 10 étages. Les chefs barmans compétents vous prépareront des cocktails originaux, y compris leurs cocktails signature, le 'cucumber gimlet' et le « smoking berries & bubbles ». Reconnu pour son accueil chaleureux exceptionnel, Ocean Prime est la destination parfaite pour savourer un cocktail après le travail, déguster le repas du soir ou après le théâtre, organiser des réunions d'affaires ou amicales, ou des événements de toutes sortes.
WELCOME TO BOCCAMODERN italian CUISINECome to celebrate your special event or occasion! Allow us to make your event memorable. We look forward to serving and seeing you soon!
To be the best gathering place in Indianapolis.Where our new Hoosiers are proud to be locals.Where a meal is an experience and a restaurant can be so much more.The place for first dates or family get togethers.For celebrations or just another weekday adventure.The place for something different.The place for something new.But at the same time,the place you just keep on going back to.Atmosphere: Modern, natural, large outdoor space(pet friendly)Chef: Kris KrapinskiBar: Pablo Gonzalez
The Locale is a locally restaurant offering great steaks, seafood and pasta complimented with a full-service bar. We are also offering Catfish as well as Pitstops famous BBQ & Baby back ribs.We offer both family dining as well as a large sports bar with six TV's - the perfect place to relax with a cold beverage and catch the latest game in a non-smoking environment.