Founder Dave Rather graduated from Towson in 1991. He spent many years socializing in the York Rd. corridor. He created Mom’s Social Club that brought New Orleans bands to Baltimore for New Years Parties and brought Marylanders to the New Orleans Jazz and Heritage Festival. Having success with the social club, Dave started working on a tavern concept. His brother Adam, the cofounder and executive chef, learned his trade in St. John, Virgin Islands from Chef Aaron Willis. The two brothers combined forces to create Mother’s Federal Hill Grille to sold out crowd New Years Eve 1997. Mother’s Federal Hill has fed over 500,000 meals to hungry guests. Mother’s has won many awards including Top Sports Bar in the country by Sporting News, Ultimate Burger in Maryland by the Food Network, multiple Best of Baltimore awards including Best Bar Food. Mother's North outdoor patio now open. Please join us on our patio, seating is first come first serve.
The Blackwall Barn & Lodge will be the destination of choice for guests looking to host a memorable special occasion where their guests are pampered and appreciated. Whether meeting clients, friends or family in the Lodge or hosting a wedding, corporate event or retirement party in the Barn; our seasoned management team will ensure that every detail will surpass our members expectations and our patrons will leave feeling special and with a desire to return.
There’s nothing quite like enjoying a meal made with locally sourced ingredients while surrounded by the peacefulness of a countryside setting. The simplicity of rustic dining is refreshing, as it focuses on natural flavors and wholesome ingredients. Every bite is bursting with flavor and nutrient rich goodness. Not only does this type of cuisine satisfy our taste buds, it also provides us with a healthier and more sustainable way of eating.
Venez savourer les recettes italiennes novatrices du restaurant Luna Blu, préparées uniquement à l'aide d'ingrédients frais et locaux. Essayez le repas 4-services: choix d'un apéritif, d'une salade maison et de n'importe quelle entrée ou dessert maison pour seulement 38 $. Profitez des bouteilles de vin à moitié prix tous les lundis et mercredis soir. (À l'exclusion des Super Toscans)
Depuis 1989, Rams Head sert les repas les plus frais, chaque menu est préparé au quotidien sur une base nouvelle. Les steaks sont du bœuf tendre Black Angus et le poulet est frais (jamais congelé), ainsi que le poisson et le crabe. L’équipe se félicite de la qualité des repas et sa philosophie est de vous offrir le meilleur service possible. L’équipe est également convaincue que vous serez d’accord pour dire que la particularité de Rams Head est son engagement à servir des plats délicieux, de la bière de qualité dans un cadre décontracté et idéal pour une soirée entre amis ou une occasion spéciale. Ce cadre exceptionnel est ouvert 7 jours sur 7 et vous sert des entrées, le dîner et le souper. Profitez aussi d'un bar complet ainsi qu'un brunch le dimanche. En outre, le menu entier propose aussi des repas à emporter. L’équipe espère que votre séjour dans le restaurant sera agréable et que vous serez pleinement satisfaits !