Le VISTA AT ARROWHEAD est spécialisé dans la cuisine du Colorado, dans les fruits de mer, les viandes et les végétariens. Vous pourrez apprécier une expérience culinaire haut de gamme avec le piano-bar de Vail, Micky Poage, en concert tous les soirs. Le chef David varie sa carte à chaque saison en utilisant toujours les produits les plus frais disponibles. La carte des vins primée du Vista est connue pour son prix abordable. Le restaurant a reçu le «PRIX D'EXCELLENCE DU WINE SPECTATOR», ainsi que trois diamants du programme AAA.
Now OpenAritza is a Spanish Wine Bar serving Tapas. We serve the highest quality authentic Spanish dishes along with Spanish Wines, Spanish Cider and Spanish Gin and Tonic
Au restaurant Harvest du chef Kelly Liken, on sert des classiques saisonniers à la fois simples et exaltants. L'équipe a à coeur de créer, au centre de ce quartier animé, un lieu de rassemblement pour familles et amis, où les prix sont abordables. Le restaurant entretient des relations longues et durables avec les éleveurs et fournisseurs locaux auprès de qui ils s'approvisionnent. Harvest par Kelly Liken est une petite entreprise dirigée par son propriétaire, qui se joint à l'équipe pour vous offrir une expérience des plus agréable à chaque fois.
Cuisine américaine contemporaine primée, conçue sous la direction de l'acclamé chef exécutif David Gutowski. Des produits d'été, cueillis dans ses parcelles de jardin locales, complémentent le menu qui est servi dans un cadre spectaculaire avec vues panoramiques sur les montagnes. Un service impeccable, une carte des vins remplie d'étiquettes internationales spéciales, une terrasse extérieure et des prestations de musique en directe garantissent une soirée mémorable. Grâce au feu de foyer pétillant et aux vues sur les pentes de ski, votre repas sera rehaussé d'un beau cadre hivernal.
Welcome Back to Buffalos!Elevated gastropub cuisine, regional microbrews and barrel-aged cocktails take center stage at Buffalos, a refined bar and restaurant in Beaver Creek. Reflecting lodge-inspired décor, Buffalos features distinctly Coloradan design details like rustic wood walls and an imposing stone bar. Menus:https://scnv.io/aUeB
Located slopeside, at the base of the Centennial Lift in Beaver Creek Village, the Beaver Creek Chophouse sits amidst all of the action and all of the beauty of Beaver Creek Mountain. Serving a comprehensive lunch menu, featuring an assortment of soups, salads, sandwiches, and hot entrees, in addition to an incomparable dinner selection filled with fantastic steaks and fresh seafood; this restaurant melds delicious cuisine with stunning views, a welcoming staff and a luxurious atmosphere to create an unparalleled dining experience.
110$ for adults 12 and over - $55 for kids 5-12 - Free under 5yo (not including tax, gratuity, and bar)Includes musical entertainment, horse-drawn wagon rides, a delicious buffet, and a cash bar.Sleigh Ride Dinners are the perfect event for the entire family, with something for everyone to enjoy. Whether you just sit on one of the many porches to stargaze and enjoy the view of the Sawatch Mountain Range, roast smores (fire ban permitting) or dance to the music, 4 Eagle Ranch is eager to have you experience this family-friendly event.Automatic 18% gratuity will be added to all checks.Whenever there is an excessive weather advisory posted for our area, 4 Eagle Ranch reserves the right to suspend sleigh rides for the safety of our guests, our staff and our horses. If the rides are suspended for this reason, the cost for dinner will be discounted.Cancellations MUST be made 48 hours prior to reservation TIME
Located in the heart of the old railroad and mining town of Minturn, the Saloon’s building dates back to 1901. During the last one hundred years it has been, at one time or another, home to various taverns, restaurants and even back room gambling for railroaders. While the last five decades have seen the development of Vail and Beaver Creek resorts just seven miles on either side of Minturn, the town’s appearance and feel retains its historic Colorado roots. Recently under new ownership, The Saloon has undergone a complete renovation and reopened in November of '23 with a fresh new menu and updated space. Chef Anthony Mazza's menu features slow-cooked short rib and pork cheek and Colorado River Ranch wagyu steak. The nostalgia and historical memorabilia and photos remain. The space still feels like The Saloon, but carried into the present day. Enjoy a resurrected Colorado Saloon and feel the history all around you.