PLEASE NOTE****The Patio is first come first serve...we do not reserve it as the weather is unpredictable. NO PATIO RESERVATIONS WILL BE MADE. Inspired by St. Augustine, the Patron Saint of Brewers, Augie’s Mussel House and Beer Garden in historic Old Town, Alexandria blends traditional Belgium cuisine with a modern twist. Our creative mussel offerings can be thoughtfully paired with one of our extensive Ale selections. Whether you are sampling one of our many brews on the festive patio, or enjoying a waffle and frites in our bespoke dining room, Augie’s has you covered! We locally source the freshest and best ingredients to create our culinary offerings and our in-house beer Cicerones seek out both traditional and innovative brewers to provide a vast selection. The team at Augie’s is ready to take you on a culinary journey.
The Salt Line, the popular DC homage to New England’s iconic fish and oyster houses, brings a second location to Arlington’s burgeoning Ballston neighborhood. Just one year in, The Salt Line has already established itself as one of the top dining spots in Northern Virginia. Executive Chef Matt Singer is leading the kitchen team in partnership with award winning Long Shot Hospitality Chef/Partner Kyle Bailey. The Salt Line is where "New England meets the Chesapeake" so guests can expect the same New England classics and renowned raw bar found at the original location, along with lots of new chef driven fish and seafood entrees, house-made pastas, exciting selections of crudos, and of course the best lobster rolls around. In addition to dining, the welcoming year round outdoor bar (tented in the winter) has also become a favorite neighborhood gathering spot and is the perfect place to enjoy The Salt Line's signature beverage program and grab what many say is the best burger in town.
Green Pig Bistro (GPB) serves up classic, rustic French cooking with a decidedly American push. GPB embraces a seasonal menu of hearty entrées, sourcing most ingredients locally to satisfy the palate & support the local community. It has a casual setting with a lively and energetic vibe and delicious farm-to-table food prepared in an open kitchen alongside unique craft cocktails & beer and an extensive, thoughtfully curated wine list.GPB is open for Happy Hour every day from 4pm-6pm, Dinner every day from 5pm-close, and Brunch on Saturday and Sunday from 10am-2:30pm. Reservations highly encouraged. Reservations not accepted for Happy Hour - just stop in.We look forward to welcoming you!
Oh George! Tables and Taphouse is a high-energy concept located at University Mall in Fairfax, Virginia. While serious about beer, with 24 craft brews on draft, Oh George! delights diners with more than ordinary taphouse fare. Serving fire-roasted pizza, custom ground burgers, salads and other tempting entrees, Oh George! has raised the bar.
TRIO Grill est un restaurant américain moderne à Falls Church, en Virginie offrant les meilleurs steaks et fruits de mer, un vaste menu de boissons, et le seul salon de cigares de Merrifield. TRIO allie la sophistication urbaine avec l'ambiance détendue d'un grill de quartier, ce qui est parfait pour un souper romantique, un verre après le travail ou votre prochaine occasion spéciale.
Le Lyon Hall est un bistrot moderne qui sert une cuisine accessible d'inspiration alsacienne, dont une vaste sélection de charcuteries et saucisses maison. Le menu évolue au fil des saisons afin de mettre en évidence des produits frais provenant des fermes locales, de même que les pâtisseries, les desserts et le pain frais. La carte des vins abordable se concentre sur les sélections françaises, alors que l'impressionnante sélection de bières propose des bières européennes en fût et en bouteille. Situé dans un bâtiment historique art-déco au cœur du centre-ville de Clarendon, le Lyon Hall est un lieu de quartier enjoué, avec un personnel compétent et aimable. La salle à manger élégante est parfaite pour un chic repas, tandis que vous pourrez commander au bar animé un plateau de présentation de bières et des saucisses de Francfort à partager entre amis. Vous pourrez aussi partager une bonne bouteille de vin sur la terrasse et des sélections du dynamique menu des fromages. La salle privée située au niveau mezzanine offre un endroit idéal pour les petits et moyens groupes, pour une réception avec repas ou un cocktail privé.
L'établissement accueille les autochtones et les visiteurs transitant par la Virginie du Nord pour qu'ils découvrent l'industrie croissante de boissons et nourriture artisanales de la région. Le Barrel & Bushel achète des produits locaux et crée des éléments artisanaux autant que possible. Vous pourrez y savourer des plats maison issus de produits récoltés de manière artisanale. Le menu met à l'honneur des mets américains aux accents régionaux. La nourriture est accompagnée d'une sélection de boissons tirées du fût, de 22 bières artisanales locales et régionales, de plus de 30 bourbons ainsi que d'un large choix de vins hors du commun et de cocktails artisanaux qui raviront les palais des convives.
Le personnel sympathique et compétent, conduit par le chef Dienemann et le manager général Anthony Cavallo, sont des passionnés de bières, des passionnés de vins, des spécialistes en spiritueux et des amateurs de bonne chère. Faites escale au sein du restaurant pour de bons moments et rencontrez le chef Dan, Anthony et son équipe. Le Barrel & Bushel se situe au cœur du quartier d'affaires de Tysons Corner au Tysons Corner Center Plaza. Le Barrel & Bushel est ouvert aux entreprises.
« Confortable, pratique, chic et reconnu », le Joe Theismann's Restaurant présente un caractère unique et inclassable. Depuis 35 ans, il réunit les scènes de la gastronomie, du grill de quartier et des émissions sportives. Grâce à la mise en œuvre de son concept original, créant un lieu amical pour se restaurer, avec une excellente cuisine et un bon rapport qualité/prix, le Joe Theismann’s propose ce que de nombreux restaurants ne possèdent pas : le caractère et la personnalité. Vous y reviendrez pour la qualité de ses aliments, la constance de ses plats et l'excellent personnel. Le restaurant affiche une technologie de pointe en matière de télévision, mais c'est l'expérience culinaire exceptionnelle qui remporte la meilleure note. L'établissement n'appartient à aucune chaîne, il ne s'agit pas d'une franchise ; les plats du menu ne sont pas estampillés, mais préparés de bout en bout à partir de produits frais de saison, pour votre plus grand plaisir. La gamme des mets proposés, du bar à la tomate et beurre de basilic ainsi que du filet mignon aux sandwichs copieux, a survécu à la concurrence. Parmi les fidèles du restaurant figurent les habitués, les touristes et les habitants de la région. Vous pouvez vous arrêter, célébrer un événement, retrouver des amis pour le dîner, ou tout simplement passer profiter de l'happy hour. Vous ne regretterez pas d'être devenu un habitué.
Open Road is inspired by American culture — our passion for music, our love of the outdoors, and the spirit of the open road. Come as you are — suit or shorts, loafers or flip flops. Our kitchen team sources the freshest ingredients to create quality seasonal food. Our beer list celebrates local craft breweries. We have an extensive whiskey and bourbon collection, and we feature handcrafted cocktails that change with the seasons.At Open Road, we honor the tradition of a cold beer, live music, and fresh food with friends and family every day. Stop by and make yourself at home!
The Evening Star Cafe is a rollicking neighborhood gem located in the heart of Del Ray. Opened in 1997, Evening Star is well known for its friendly vibe and convivial setting and continues to shine with a fiercely loyal crowd. Evening Star combines friendly, gracious service with a seasonal American menu featuring produce grown on our rooftop garden and by local farmers throughout the region.